Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،جعفر رحیمی در نشست خبری گفت: صندوق عشایر و روستایی از سال حدود 85 با اساسنامه مجلس آغاز به کار کرد و در سال 86 مقرر شده با همکاری وزارت رفاه و سازمان برنامه و بودجه و امداد تا سقف 140 هزار نفر از زنان روستایی و عشایر را بیمه کند و حداقل حقوق و دستمزد را پرداخت کند که در این رابطه یک‌سوم را ما و دو‌سوم را دولت مستقیم پرداخت می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه پرداختی ما جزو سرفصل اعتبار دولتی به ما بوده، گفت: از سال 86 ما معرفی مددجویان را آغاز کردیم اما چون سقف 140 هزار نفر تأمین نشد، مردان روستایی هم به این لیست اضافه شد، اما بازهم به حد نصاب نرسید، در نتیجه شهری‌ها هم معرفی‌ شدند. این درحالی است که صندوق بر اساس اساسنامه نمی‌تواند شهری‌ها را بیمه کند و در زمان بازنشستگی نسبت به آنها تعهدی ندارد.

رحیمی گفت: طی سال‌های 89، 90 و 91 دولت ریالی بابت حق بیمه این افراد به ما نداد، اما به‌ناگهان در سال 92 اعتباری تزریق کرد و ما توانستیم حق بیمه 93 و 94 را بابت 140 هزار نفر بدهیم و اشتباه خود را تکرار کنیم؛ چراکه همچنان صندوق تعهدی را پرداخت نکرد و حتی به فوتی‌ها هم مستمری نداد و این را بهانه کرد که وقفه بیمه‌ای داشته‌اید، در نتیجه از سال 89 به تعهدات خود عمل نکرد.

مدیرکل اداره بهداشت و بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد اظهار داشت: طی بررسی‌هایی که انجام داده‌ایم از این تعداد معرفی‌شده 82 هزار نفر روستایی‌ هستند و بقیه یا شهری بوده یا همپوشانی بیمه با تأمین اجتماعی داشته‌اند.

وی ادامه داد: متأسفانه صندوق بیمه روستایی و عشایر نه‌تنها تعهدات خود را عمل نکرده، بلکه هم اصل پول را می‌خواهد، هم سود آن را. در نتیجه بدهی و جریمه 300 میلیاردی از ما می‌خواهد.

رحیمی افزود: سازمان برنامه و بودجه، نامه و اسناد حقوقی ما را تأیید کرده و بر اساس لیست ما باید بیمه انجام می‌شد و مستمری پرداخت می‌شده، اما صندوق از قانون تمکین نکرده است.

مدیرکل اداره بهداشت و بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد تصریح کرد: ما بر اساس پولی که طی سال 94 و 95 از دولت گرفتیم، تمام حق بیمه‌ها را تسویه کرده‌ایم و حتی دو سالی که وقفه پیدا شده و دولت پولی نداده را نیز پرداخت کرده‌ایم.

وی ادامه داد: بدهی‌ای که ما اکنون به صندوق داریم به دلیل مابه‌التفاوت حساب‌هاست و دیرکرد میلیاردی نداریم که بدهیم. جالب اینکه بیمه معتقد است باید پول 140 هزار نفر را بدهیم، در حالی که از سال 86 تا 95 حق بیمه فوتی‌ها را حساب نمی‌کنند و پول آنها را هم می‌خواهند بگیرند.

رحیمی اظهار کرد: ما حتی اگر اساسنامه را تغییر دهند و بگویند برای شهری‌ها هم پول بدهید، می‌دهیم اما آنها در زمان مقرر به این افراد مستمری نمی‌دهند چون بهانه می‌کنند جزو اساسنامه‌شان نیست.

مدیرکل اداره بهداشت و بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد خاطرنشان کرد: بیش از 15 نامه به دفتر ریاست جمهوری، معاونت حقوقی آن، وزارت رفاه و سازمان برنامه و بودجه ارسال کرده‌ایم اما متأسفانه صندوق بیمه روستایی و عشایر به دنبال مسائل خود است و نتیجه‌ای نگرفته‌ایم.

وی همچنین گفت: متأسفانه در سال 89 موضوع یارانه و بیمه تأمین اجتماعی زنان سرپرست خانوار از سوی دولت مطرح شد، در نتیجه بسیاری از جامعه هدف ما به سمت این بیمه رفتند، در نتیجه همپوشانی رخ داد.

رحیمی افزود: قبول داریم اشتباهاتی در سیستم اطلاع‌رسانی ما بوده، اما این را هم باید پذیرفت که بیش از 30 هزار نفر از افرادی که معرفی شده، با تأمین اجتماعی همپوشانی دارند.

مدیرکل اداره بهداشت و بیمه‌های اجتماعی و درمان کمیته امداد در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر 7 تا 8 هزار نفر فوت‌شده روستایی داریم که باید مستمری به آنها داده شود و طلب دیگری که از این بیمه داریم این است که نه‌تنها پول ما را برگردانند، بلکه برای 30 هزار نفری که همزمان بیمه تأمین اجتماعی هم داشته‌اند، استعلام لازم را انجام می‌دادند و این کوتاهی صندوق را نشان می‌دهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۷۵۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان

به گزارش "ورزش‌سه"، رقابت‌های لیگ دسته اول در حالی هفته پایانی خود را پشت سر گذاشت که دیدار استقلال ملاثانی (آبی‌پوشان جنوب) و فجرشهید سپاسی شیراز به دلیل عدم همکاری باشگاه استقلال خوزستان با باشگاه هم استانی برگزار نشد.

در جلسه هماهنگی پیش از برگزاری مسابقه از ورزشگاه غدیر به عنوان محل برگزاری مسابقه یاد شده بود، اما وقتی دو ساعت مانده به زمان برگزاری مسابقه دو تیم با اتوبوس‌هایشان پشت در غدیر رسیدند، درهای ورزشگاه به روی آنها باز نشد تا این مسابقه درنهایت با اصرار باشگاه استقلال خوزستان بر موضع خود به لغو شود.

حالا کمیته انضباطی حکم به تکرار این مسابقه در جایی غیر از خوزستان داده که به زودی از سوی سازمان لیگ اعلام خواهد شد، اما نکته قابل توجه جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان است که به دلیل عدم رعایت بازی جوانمردانه و اصولی اخلاقی از سوی کمیته انضباطی به این باشگاه تحمیل شده است. 

متن این حکم به شرح زیر است: 

همچنین رفتار باشگاه خوزستان به عنوان بهره بردار ورزشگاه غدیر در عدم موافقت با بازگشایی درب این ورزشگاه علی رغم اطلاع و آگاهی از انتخاب ورزشگاه مذکور به عنوان محل دوم برگزاری مسابقات تیم آبی پوشان جنوب از مصادیق نقض اصول اخلاقی و جوانمردی حاکم بر مسابقات فوتبال تشخیص و مستند به مواد 51 و 117 مقررات انضاطی به پرداخت مبلغ سه میلیارد و پانصد میلیون ریال جریمه نقدی محکوم میگردد. رای صادره به جز جریمه نقدی قابل اجرا و تماماً ظرف مدت 7 روز از تاریخ ابلاغ قابل تجدیدنظرخواهی نزد کمیته استیناف میباشد.

دیگر خبرها

  • علت حذف بیانیه استقلال: فرار از جریمه میلیاردی!
  • جریمه 350 میلیون تومانی باشگاه استقلال خوزستان
  • جریمه میلیاردی برای پزشک متخلف در اردبیل صادر شد
  • جریمه ۶ میلیاردی سزای گرانفروشی سبزی در اردبیل
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی در خوزستان
  • تمدید اعتبار بیمه‌ای بیمه شدگان روستایی و ۵ دهک اول درآمدی در خوزستان
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟
  • جریمه یک میلیاردی خیبر خرم آباد در کمیته انضباطی