Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه>مشکلات مردم - کارمندان قراردادی دولت از مزایای بخشنامه‌ای که به آنها امتیاز اضافی در مقابل سایر قبول‌شدگان آزمون استخدامی می‌داد محروم شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دیوان عدالت اداری بخشنامه دولت مبنی بر دادن 2 تا 20 امتیاز به قبول شدگان آزمون استخدامی که کارمند قراردادی دولت هستند را به دلیل "برابری در فرصت استخدام" ابطال کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پیش از این از سوی دولت اعلام شده بود برای تبدیل وضعیت استخدامی کارمندان قراردادی به رسمی، آنها باید در آزمون استخدامی شرکت کنند و البته تسهیلاتی برای آنها در نظر گرفته شده است. تسهیلات در نظر گرفته شده، اختصاص 2 تا 20 امتیاز به آنها در مقایسه با سایر داوطلبان عادی بود که اخیرا این تسهیلات بنا به رای دیوان عدالت اداری، دیگر داده نمی شود.
در نشست امروز محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت، خبرنگاری درباره ابطال بخشنامه دولت برای دادن امتیاز به کارکنان قراردادی خود در آزمون استخدامی توسط دیوان عدالت اداری پرسید. نوبخت در پاسخ گفت: درباره نخست، مصوبه دیوان عدالت اداری را ندیدم. دولت در حال تنظیم لایحه مدیریت خدمات کشوری است. در این لایحه چگونگی تبدیل کارکنان قراردادی به پیمانی و رسمی آزمایشی و قطعی مورد بررسی قرار گرفته است. دولت تلاش دارد امنیت شغلی را برای کسانی که سالها به صورت قراردادی مشغول ارائه خدمت در واحدهای دولتی هستند فراهم کند. از این جهت فکر می کنم با تنظیم و تکمیل لایحه مدیریت خدمات کشوری بتوانیم نسبت به ایجاد امنیت شغلی برای کارکنان قرارداد اقدام کنیم.
46231

کلید واژه‌ها : مشکلات خوانندگان - دیوان عدالت اداری -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۸۹۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا

یک پزشک فلسطینی-انگلیسی تأکید کرد هدف از منع ورود وی به اروپا این است که جلوی شهادت دادن وی علیه رژیم صهیونیستی در دیوان لاهه را بگیرند.

به گزارش مشرق، غسان ابوسته، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در سازمان پزشکان بدون مرز کار می‌کند و شاهد جنگ نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه بوده است، گفت: دلیل اصلی منع ورودم به اروپا این است که جلوی شهادت دادنم درباره جنایت‌های جنگی رژیم اشغالگر در مقابل دیوان بین‌المللی کیفری در لاهه را بگیرند.

وی در مصاحبه با المیادین گفت: دیوان لاهه در معرض فشارهای سیاسی از سوی دولت و کنگره آمریکا و دولت‌های اروپایی قرار دارد که حامی جنگ رژیم اشغالگر علیه مردم غزه هستند. یک تصمیم سیاسی از سوی دولت‌های اروپایی با هدف ساکت کردن شاهدان جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه وجود دارد. رژیم اشغالگر نیز تصمیم گرفته تا تمام شاهدان باقیمانده در نوار غزه یا در داخل بازداشتگاه‌ها را به قتل برساند.

وی به وجود یک کمپین هماهنگ بین رژیم صهیونیستی و اروپا با هدف ممانعت از رفتن شاهدان عینی به دادگاه‌های بین‌المللی برای محاکمه کردن رژیم اشغالگر اشاره کرد.

ابوسته گفت: مقامات فرانسوی مرا در فرودگاه شارل دوگل متوقف کرده و به من گفتند که نمی‌توانم به تمام کشورهای منطقه شینگن به مدت یک سال وارد شوم و این مساله با درخواست دولت آلمان است. دولت فرانسه نمی‌خواهد این ممنوعیت را نقض کند.

ابوسته گفت: من قبلا نیز از ورود به آلمان منع شدم. در آن زمان به من گفتند که ممنوعیت ورود به آلمان تنها در ماه آوریل و به خاطر «کنفرانس فلسطین» است که برلین قصد ممانعت از برگزاری آن را دارد اما شنبه در فرودگاه شارل دوگل فرانسه مشخص شد که نمی‌توانم وارد بیشتر کشورهای اتحادیه اروپا شوم.

تلاش‌ها برای ممانعت از شهادت دادن ابوسته در پی آن صورت می‌گیرد که وی در پرونده شکایت آفریقای جنوبی از رژیم صهیونیستی به دلیل نسل کشی در غزه در مقابل دیوان بین‌المللی دادگستری حاضر شد.

وی بعد از خروج از غزه برای انتقال واقعیت بیمارستان‌ها و بخش پزشکی و اوضاع فاجعه بار انسانی غزه تلاش و درباره مواردی که در جریان فعالیت خود با آنها روبه‌رو شده است از جمله جراحت‌های بسیار سنگین به ویژه بین کودکان به دلیل سلاح‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی صحبت کرد.

فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه حقوق بشر در اراضی فلسطینی نیز درباره این اتفاق گفت: من به عنوان یک اروپایی از دکتر ابوسته به دلیل تصمیم آلمان که به سطح جدیدی از دفاع از نسل کشی رسیده است، عذرخواهی می‌کنم.

وی افزود: من از آلمان می‌خواهم تصمیم خود را درباره دکتر ابوسته کنار بگذارد.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز ارزیابی تکمیلی آزمون استخدامی صندوق تامین خسارت های بدنی
  • ثبت‌نام کلاس‌اولی‌ها از چهارشنبه/۲۴۰ هزار ردیف استخدامی معلمان در دولت سیزدهم
  • اعلام نتایج آزمون استخدامی دانشگاه فرهنگیان
  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • متقاضیان ملی مسکن هیچ قراردادی برای پروژه های نهضت ملی مسکن ندارند
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • موافقت دولت با راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان در گلپایگان
  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد