Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع خبری در اسرائيل با اشاره به روابط اقتصادی مستقیم این رژیم با کشورهای عرب حاشیه خلیج‌فارس اعلام کرده‌اند این کشورها کار محافظت از چاه‌‌های نفت خود را به رژیم صهیونیستی سپرده و سالانه 9 میلیارد دلار هم به این رژیم می‌دهند.

روزنامه صهیونیستی معاریو با اشاره به روابط رژیم صهیونیستی با کشورهای عرب حاشیه خلیج‌فارس اعلام کرده «یک شرکت اسرائیلی با محافظت از چاه‌های نفت کشورهای عرب حاشیه خلیج‌فارس، سالانه 9 میلیارد دلار درآمد کسب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»
به گزارش تسنیم به نقل از روزنامه رای‌الیوم، معاریو در ادامه به نقل از «یک کارشناس سعودی» تاکید کرده که «تاجران و شرکت‌های اسرائیلی سال‌هاست در کشورهای عرب حاشیه خلیج‌فارس فعالیت دارند و بیشتر این شرکت‌ها اسرائیلی بودن خود را علنی نمی‌کنند اما همه واقعیت را می‌دانند.»
عادی سازی روابط با رژیم منحوس صهیونیستی مدتی است از سوی برخی کشورهای مرتجع عربی به اشکال مختلف دنبال می‌شود.
از سوی دیگر،خبر رسیده پلیس رژیم صهیونیستی وزیر امور داخلی این رژیم و همسرش را به اتهام فساد مالی مورد بازجویی قرار داد.
به گزارش ایسنا، رسانه‌های صهیونیستی اعلام کردند که پلیس رژیم صهیونیستی «آریه درعی» و همسرش را به مدت ۱۱ ساعت در مرکز مبارزه با فساد مورد بازجویی قرار داده است. درعی و همسرش به اتهام دست داشتن در فساد و خیانت در امانت و پول‌شویی و استفاده از بودجه وزارتی برای جمعیت‌هایی که همسر وی نظارت بر آن را برعهده دارد، بازجویی شده‌اند. بازجویی از درعی و همسرش طولانی‌ترین و پیچیده‌ترین بازجویی در نوع خود عنوان شده است. اسناد محکمی درباره دست داشتن درعی در فساد مالی وجود دارد که احتمالا موجب محکومیت و محاکمه وی خواهد شد. «درعی» در سال ۲۰۰۰ نیز به اتهام دریافت رشوه و پول‌شویی به سه سال حبس محکوم شده بود. او ۲۲ ماه را در زندان گذراند اما بار دیگر به دنیای سیاست بازگشت و در سال ۲۰۱۳ رهبری حزب مذهبی «شاس» را برعهده گرفت. تحقیقات شامل ۱۴ تن دیگر نیز می‌شود که با پرونده‌های فساد وزیر امور داخلی در ارتباط هستند.

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۹۷۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای

زینب اصغریان / کارشناس ارشد علوم سیاسی: خلیج فارس سومین خلیج بزرگ جهان است و بعد از  مکزیکو و خلیج هودسن از نظر وسعت توجهات زیادی را به خود جلب کرده. هرچند این روزها با شنیدن نام خلیج فارس بیشتر به یاد حوادث امنیتی در این منطقه می‌افتیم. تکرار حوادث پر مخاطره در این منطقه و قرار گرفتن آن در امتداد تحولات یمن و خلیج عدن نیز در این برداشت بی‌تأثیر نیست، اما باید گفت که وجوه دیگری مانند نگاه فرهنگی و تاریخی نیز وجود دارد که از آن هم نباید غافل شد.

بدلیل اهمیت استراتژیک این آب‌های نیلگون، و دارا بودن منابع عظیم نفتی در کشورهای عربی همجوار با درج نام مجعول خلیج عربی تلاش می‌کنند آن را در راستای منافع خود مصادره به مطلوب کنند در حالی که تاریخ نشان می‌دهد حتی این واژه در ۳۰۰ سال قبل از میلاد و در دوران هخامنشیان نیز استفاده می‌شده و در کتب تاریخی متعددی نیز موجود است. جمال عبدالناصر نیز اصراری بر استفاده از  واژه جعلی نداشته است و حتی در برخی از نامه های خود از جمله نامه ای به یکی از مقامات بحرینی در سال ۱۹۶۰ از واژه خلیج فارس استفاده کرده است اما آرام آرام در راستای رویکردهای پان عربیستی این واژه تحریف و در بدعتی آشکار توسط عبدالناصر بکار گرفته شد و بعدها توسط سایرین  مورد استفاده قرار گرفت.

عضویت ایران در پیمان سنتو در ۱۹۵۵م و حمایت پهلوی از دکترین آیزنهاور در که در مقابل کنفرانس باندونگ و رویکرد ملی گرایی ناصر ، باعث شد تشدید اختلافات دوکشور به مسائل دیگر از جمله تنگه هرمز و خلیج فارس کشیده شود.

علیرغم اینها نشریات مصری، عربی و انگلیسی هم تا دهه هفتاد عمدتا واژه persian gulf را استفاده می‌کردند اما آرام آرام، واژه جعلی جایگزین آن شد.

با پیروزی انقلاب اسلامی و مخالفت کشورهای غربی و عربی بار دیگر استفاده از واژه خلیج فارس تحت الشعاع قرار گرفت و   تلاش ها برای فشار همه جانبه برای ایران و نادیده گرفتن توانمندی های ژیوپلتیک کشورمان افزایش یافت.

با مراجعه به اسناد تاریخی مانند ابن حوقل، معجم البلدان و کتب عربی دیگر مشاهده می‌کنیم که این خطه همواره به عنوان بحر پارس مطرح بوده است.

در حال حاضر در کنار پیگیری دیپلماتیک و احقاق حق در مجامع بین المللی بصورت جدی می‌بایست  به رویکردهای فرهنگی و تاریخی پرداخت و هویت خلیج همیشه ایرانی را احیا کرد و حتی با ساختن فیلم و کلیپ به زبان های مختلف و با برنامه ریزی گسترده در دیپلماسی فرهنگی، باید نشان داد قبل از بوجود آمدن کیان بسیاری از کشورهای کوچک بندانگشتی منطقه، نام خلیج پارسی همواره بعنوان یک شاهراه مهم و حیاتی در جبین تاریخ می‌درخشیده است.

 نام گذاری این روز  به مناسبت اخراج پرتغالی ها از تنگه هرمز ، روز خلیج فارس در تقویم نیز رویکرد مهم دیگری بود که بر اثبات حقانیت این خلیج همیشه ایرانی اثر جدی دارد.

 اخطار جدی به کشورهایی که خلاف مصالح ملی ما در استفاده از این واژگان حرکت می‌کنند بسیار مهم است. خلیج همیشه فارس خط قرمز ایرانی و هویت ایرانی است و نباید از حدود آن تخطی شود.

زینب اصغریان

دیگر خبرها

  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • انتقاد از واکنش برخی کشورهای عربی بعداز حمله سپاه به اسرائیل (فیلم)
  • وزیران صهیونیستی: اعتراضات دانشجویی تهدیدی وجودی است
  • پشت پرده انتخاب رئیس جدید امان رسانه‌ای شد
  • رسانه‌های عبری: السنوار قهرمان کشورهای عربی و اسلامی شده است
  • گفت و شنود/ بلا نسبت!
  • سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین
  • نگاه تاریخی به خلیج فارس راه حل مناقشات منطقه‌ای
  • خیزش دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی ظرفیت جهانی شدن دارد