Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کل کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار، با صدور نامه ای به مدیران عامل شرکت های کارگزاری، اعلام کرد: هر گونه "تخفیف" یا "بازاریابی" یا "تخفیف و بازاریابی توامان" به صورت مستقیم یا در قالب مصادیق تعیین شده ر در هر یک از معاملات اعضاء در بورس های کالایی حداکثر تا 50 درصد سقف مصوب کامزد مجاز است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ روح الله میر صانعی، دبیر کل کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار، در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی بازار سرمایه (سنا)، در خصوص تخفیف کارمزد شرکت های کارگزاری فعال در بورس های کالایی گفت: تبصره ماده 3 ضوابط تخفیفات و بازار یابی این امکان را برای اعضای هیات مدیره کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار فراهم می کند که برای برخی از معاملات سقف مجاز تخفیف تعیین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دبیر کل کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه پیش از این هیات مدیره کانون برای معاملات اوراق بهادار و معاملات کالایی سقف مجاز تخفیف 25 درصدی تعیین کرده بود، عنوان کرد: با توجه به تقاضاهای مطرح شده و بررسی های صورت گرفته، هیات مدیره کانون تصمیم گرفت برای معملات کالایی سقف مجاز تخفیف را به 50 درصد افزایش دهد.
روح الله میر صانعی ادامه داد: برخی از عرضه کنندگان بزرگ کالایی با توجه به حجم بالای معاملات خود موضوع "تخفیف بیشتر کارمزد شرکت های کارگزاری فعال در بورس های کالایی" را مطرح کرده بودند که در تعامل با کارگزاران این مسئله بررسی شد و افزایش سطح مجاز تخفیف در دستور کار کانون قرار گرفت.
دبیر کل کانون کارگزاران افزود: پس از بررسی های کارشناسی صورت گرفته، مقرر شد آن دسته از کارگزارانی که تقاضای افزایش سقف مجاز مربوط به شرکت های کارگزاری فعال در بورس های کالایی را داشتند، بتوانند به عرضه کنندگان بزرگ کالایی تا سقف 50 درصد تخفیف دهند.
وی تاکید کرد: این تخفیف مشمول همه مشتریان نخواهد بود و تنها مشتریانی که بیشترین حجم معاملات را به خود اختصاص داده اند مشمول این طرح خواهند شد.
روح الله میر صانعی افزود: با توجه به حجم معاملات مشتریان، تعیین میزان تخفیف تا سقف 50 درصد در اختیار کارگزاران است و الزامی برای آن وجود ندارد.
یادآور می شود طبق مصوبه قبلی هیات مدیره کانون کارگزاران در راستای "ضوابط بازاریابی و تخفیفات اعضاء کانون کارگزاران بورس و اوراق بهادار در بورس ها و فرا بورس" ، تخفیف کارمزد به صورت مستقیم یا غیرمستقیم برای معاملات بورس اوراق بهادار و کالا 25% بود که با اعمال اصلاحاتی ، برای بورس های کالایی تا سقف 50% مجاز شد.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۰۷۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید

فرارو، شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، ۳ هزار و ۹۰۱ واحد کاهش یافت و در ارتفاع ۲ میلیون و ۲۶۴ هزار و ۹۲۴ واحدی قرار گرفت و برای چهارمین روز متوالی در هفته جاری، نزولی شد.

به گزارش فرارو، در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، شاخص کل هم‌وزن بورس با رشد ۴۲ واحدی در ارتفاع ۷۵۰ هزار و ۸۴۳ واحدی قرار گرفت.

در جریان معاملات امروز بازار سهام، ارزش بازار بورس تهران به ۷۸ همت و ۲۵۰ میلیارد تومان رسید و تعداد ۲۸۸ هزار و ۴۴۹ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

گفتنی است، نماد‌های فولاد، فملی، کچاد، فارس، کگل و شستا بیشترین تاثیر بر ریزش و نماد وامید بیشترین تاثیر بر رشد شاخص کل بورس تهران، داشتند.

شاخص کل فرابورس ایران در پایان معاملات امروز بازار سرمایه با رشد ۹۳ واحدی در ارتفاع ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی قرار گرفت و ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران به ۱۳ همت و ۹۰۸ میلیارد تومان رسید.

در پایان معاملات امروز بازار سرمایه، ارزش بازار پایه فرابورس ایران ۳ همت و ۳۲۳ میلیارد تومان رسید و تعداد ۱۵۸ هزار و ۹۷۰ معامله مورد دادوستد قرار گرفت.

لازم به ذکر است، نماد‌های آریا، حسینا، ودی، هرمز، فجهان و کرمان بیشترین تاثیر بر رشد و نماد فزر بیشترین تاثیر بر ریزش شاخص کل فرابورس ایران، داشتند.

دیگر خبرها

  • بازار بورس ۱۲ اردیبهشت؛ شاخص کل ۳۹۰۱ واحد افت کرد
  • افت ۳ هزار و ۹۰۲ واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • اتفاق جالب در معاملات روز گذشته کپشیر!
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • افت ۴ هزار واحدی شاخص بورس در روز پایانی هفته
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • افت نزدیک به ۳۰۰۰ واحدی شاخص در معاملات صبحگاهی بورس
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها