Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، گفت: با حذف ظرفیت از آزمون وکالت و استفاده از ظرفیت فارغ‌التحصیلان حقوق، ضمن ایجاد یک میلیون شغل موجبات کاهش حق الوکاله فراهم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خانه ملت، حسینعلی حاجی دلیگانی در خصوص ضرورت حذف ظرفیت از آزمون وکالت، گفت: انحصاری در برخی مشاغل ایجاد شده که رفع آن سبب ایجاد حداقل یک میلیون شغل در کشور می‌شود کما اینکه هیچ هزینه‌ای هم برای دولت نخواهد داشت، یکی از انحصارها مربوط به فارغ‌التحصیلان رشته حقوق است که اجازه فعالیت به آنها داده نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شاهین شهر، میمه، برخوار در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در سال گذشته ۷۰ هزار نفر در آزمون وکالت شرکت و تنها ۱۶۰۰ نفر اجازه ورود به شغل وکالت را پیدا کردند، تصریح کرد: این انحصار سبب پرداخت حق الوکاله‌های سنگین شده، به گونه‌ای که امروزه افراد وظف به پرداخت ۱۰ درصد ارزش مادی کار خود به وکیل هستند.

وی افزود: این در حالی است که حذف ظرفیت از آزمون وکالت و اجازه فعالیت به فارغ التحصیلان حقوق سبب کاهش حق‌الوکاله به ۲ تا ۳ درصد برسد، کما اینکه بسیاری از مشکلات حقوقی مردم هم حل می‌شود، این انحصار تنها برای گروه خاصی از افراد منفعت دارد، البته این نوع انحصار طلبی در مورد پزشکان متخصص هم دیده شده است.

حاجی دلیگانی یادآور شد: اراده برای این کار ایجاد شده تا با انحصارات شغلی مقابله شود، به لحاظ قانونی نیز مشکلی وجود ندارد کما اینکه قانون ایجاد فضای کسب و کار به این موضوع پرداخته منتهی عمل نمی‌شود.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، تأکید کرد: مجلس از جهت وظیفه نظارتی خود به این موضوع ورود پیدا خواهد کرد تا مشکلات مرتفع گردد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۳۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان

ایسنا/گیلان فرماندار رودسر گفت: پد هلیکوپتر هلال احمر در شرق گیلان وجود ندارد که جهت مدیریت بحران، رفع این نقیصه ضروری است.

محمد حیدری ۶ اردیبهشت ماه در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان رودسر، با بیان اینکه کانون های بحران در شهرستان رودسر شناسایی و مدیریت شوند، اظهار کرد: مسئله آموزش همگانی در پیشگیری از بحران جدی گرفته شود.

فرماندار رودسر با بیان اینکه پیشگیری موضوع مهم در مدیریت بحران و جلوگیری از خسارت های بزرگتر است، اظهار کرد: شهرستان رودسر با ۴۷ کیلومتر ساحل یکی از شهرستان های مستعد بحران های طبیعی برای مدیریت ساحل و غریق نجات، تبعات ناشی از سنبل آبی و آلودگی های دریایی است.

فرماندار رودسر با اشاره به وجود ۱۸ رودخانه پر آب و خروشان با ۲۷۰ کیلومتر طول در شهرستان رودسر و واقع شدن ۱۸ کانون بحران از نقطه شروع تا پایان این رودخانه ها تصریح کرد: اگر رودخانه ها در سطح شهرستان ساماندهی نشود به مردم آسیب جدی وارد می شود که متاسفانه غفلت های گذشته موجب شده تا امروز به نقطه بحرانی رسیده است.

وی با اشاره به اینکه در مدیریت ساحل ما با جان انسان ها مواجه هستیم، افزود: مدیریت ساحل نیازمند تجهیزات و امکاناتی است که حل این مشکلات این نیازمند اعتبارات استانی و ملی است.

فرماندار رودسر واگذاری سوله ساحل کلاچای به هلال احمر جهت تقویت امداد و نجات کوهستان،ساحل و جاده ای شهرستان را مورد تاکید قرار داد و گفت:پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان وجود ندارد که جهت مدیریت بحران رفع این نقیصه ضروری است.

وی با اشاره به ۱۸ رودخانه پر آب و خروشان با ۲۷۰ کیلومتر طول در شهرستان رودسر و واقع شدن ۱۸ کانون بحران از نقطه شروع تا پایان این رودخانه ها تصریح کرد: اگر رودخانه ها در سطح شهرستان ساماندهی نشود به مردم آسیب جدی وارد می شود که متاسفانه غفلت های گذشته موجب شده تا امروز به نقطه بحرانی رسیده است.

حیدری، آموزش های همگانی،ساماندهی انهار و رودخانه ها ، ترویج فرهنگ بیمه، تعمیر و نگه داری ماشین آلات ،تامین ماشین آلات آتش نشانی برای مراکز دهستان ها و شوراهای بخش و لایروبی انهار را مورد تاکید شهرداران،بخشداران و آب منطقه ای قرار داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • لزوم لایروبی مستمر حوضچه نیروگاه نکا
  • لزوم حمایت از تولیدکنندگان برای تحقق جهش تولید
  • لزوم ایجاد پد بالگرد هلال احمر در شرق گیلان
  • لزوم بسیج همه دستگاه‌ها و اقشار برای تجلیل و تکریم معلمان
  • لزوم تعریف پروژه‌های هوشمندسازی مبتنی بر ظرفیت کردستان
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • استفاده از ظرفیت های منطقه ویژه اقتصادی بانه
  • علل انتخاب حضرت عبد العظیم حسنی (ع) برای وکالت در ری
  • لزوم ایجاد اقتصاد دریاپایه در مازندران