Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ملت ایران با حضور ۷۳ درصدی در انتخابات اوج دموکراسی را به نمایش گذاشتند و این در حالی است که در انتخابات آمریکا که خود را مهد دموکراسی و مدعی حقوق بشر می‌داند ۵۵ درصد شرکت می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله سیدهاشم حسینی‌بوشهری ظهر امروز در نشست با اعضای جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی استان بوشهر با گرامیداشت فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و تسلیت بیست و هشتمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و ارتحال بانوی بزرگ اسلام حضرت خدیجه(س) به جایگاه مهم اتحاد و انسجام در جامعه پرداخت و اظهار داشت: یکی از رمز و روموز پیشرفت در جامعه وحدت و دوری جستن از تفرقه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تفرقه و اختلاف هیچ کاربردی ندارد افزود: تفرقه و اختلاف در همه سطوح جامعه نه تنها کاربرد ندارد بلکه عقب‌ماندگی جامعه و جلوگیری از پیشرفت و توسعه در پی دارد.

امام جمعه قم، با بیان اینکه نام‌گذاری «امت» در جوامع اسلامی در سایه اتحاد و وحدت مسلمانان شکل می‌گیرد تصریح کرد: بعداز وحدت و انسجام، قیام و گام برداشتن برای خدای متعال در مسیری که تعیین کرده است.

حسینی‌بوشهری با بیان اینکه قیام براساس تکلیف الهی و دینی است افزود: فعالیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی به عنوان نیروهای ارزشی بر اساس تکلیف الهی گام برداشتند و نقش فعالیت آنان بسیار ارزشمند و حسنه است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه این تشکل فضای جامعه را به حرکت درآورند و در مسیر الهی نقش خود را ایفاء کردند گفت: جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با فرهنگ سازی و فراهم کردن بستر برای حضور حداکثری در انتخابات کاری بسیار ارزشمند انجام دادند.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نفس کار شمار بسیار ارزشمند است خاطر نشان کرد: با توجه اینکه این تشکل با فرهنگ سازی و ایجاد شرائط لازم زمینه برگزاری انتخاباتی باشکوه فراهم کرد قابل تقدیر و سپاس است.

امام جمعه قم، با بیان اینکه اگر بگوید به نتیجه نرسیدم اشتباه است افزود: برخی‌ها مطرح می‌کنند که به نتیجه نرسیدند، بله به نتیجه مطلوب نهایی ممکنه نرسیده باشند ولی نفس حرکت آنان فضا، بستر و فرهنگ سازی ایجاد کرد که این خود نتیجه مهمی است.

حسینی بوشهری، با بیان اینکه این حرکت یک سرمایه مهمی برای نتایج بعدی است تصریح کرد: همیشه انسان یک ذخیره دارد و از این ذخیره می‌تواند ذخائر بعدی بدنبال داشته باشد.

عضو مجلس خبرگان رهبری، با بیان اینکه هر پیامبری که آمد یک کلاس تشکیل داد که ذخیره‌ و زمینه‌ای برای پیامبر بعدی فراهم کرد گفت: اوج این کلاس‌ها در بعثت حضرت نبی مکرم اسلام حضرت محمد(ص) محقق شد هر چند همه انبیاء الهی یک رسالت داشتند و جوهره همه پیامبران الهی توحید و بندگی خداوند بود.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان اشاره به اینکه واژه پیروزی یا شکست چگونه می‌تواند معنا کرد افزود: حضرت امام حسین(ع) در برابر دشمنان آیا می‌توان یک شکست تلقی کرد البته در برابر جبهه ظاهری که دشمن ایجاد کرده بود و کسانیکه پیروزی را پیروزی شمشیر می‌دانند کلمه شکست درسته، ولی نفس این جنگ و نهضت که آنچه امروز در عرصه دین دینداری هویدا است در پرتو حتی آن شکست ظاهری ولی این حرکت اوج پیروزی بود.

امام جمعه قم، با بیان اینکه صدای رسای حضرت امام حسین(ع) و اصحاب با وفایش شرائط و فضایی ایجاد کرد که عرصه بر دشمن تنگ کرد گفت: دشمن در این عرصه احساس کرد هر چند در ظاهر که شده عذرخواهی کنند چراکه ادبیاتی که در شام بود با ادبیات روز عاشورا کاملا متفاوت بود.

حسینی بوشهری تصریح کرد: در عین حالی که دشمن پیروزی ظاهری بدست آورده ولی ادبیات دشمن در شام و کربلا کاملا با یکدیگر متفاوت بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه عمل به تکلیف و وظیفه بسیار مهم است گفت: این فرهنگ اگر در جامعه نهادینه شود عین پیروزی محسوب می‌شود و همه مجموعه‌هایی که در این راستا عمل کردند اخلاص به عنوان عامل اصلی کارشان تشکیل می‌دهد.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فعالیت مجموعه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در راستای اهداف انقلاب اسلامی بود خاطر نشان کرد: کار شما برای ایجاد یک تحرک و پویایی در فضای جامعه یک کار بسیار مهمی بود.

امام جمعه قم، با بیان اینکه این تشکل سهم مهمی در پیروزی نظام در عرصه انتخابات 29 اردیبهشت دارد تاکید کرد: این تشکل سهم بزرگی در پیروزی آنچه امام راحل پایه گذاری کرد چراکه هر چند فضا آماده شود تا در عرصه بین‌المللی حضور ملت ایران در پای صندوق‌های رای دچار شگفتی شوند کار بسیار ارزشمندی است که در 29 اردیبهشت محقق شد.

حسینی بوشهری، با بیان اینکه در انتخابات سلائق مختلف حضوری فعال داشتند تصریح کرد: به تعبیر یکی از سیاست‌مداران غربی‌، هنر، رهبر انقلاب اسلامی این است که حتی دشمنان را وادار کرد که برای انتخابات تبلیغ کنند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه نمره قبولی تنها برای رای دادن نیست بلکه برای مطرح کردم نظام جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین‌المللی است افزود: سفر ترامپ به برخی کشورهای همسایه، برای تهدید و ایجاد رعب و وحشت بود، ولی موقعی که با حرکت عظیم و گسترده ملت ایران در انتخابات مواجه شد، اندیشمندان و رسانه‌های آمریکایی با تیزبینی، ترمپ را شماتت و سرزنش کردند.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ملت ایران در انتخابات اوج دموکراسی را نشان دادند گفت:ملت ایران با حضور 73 درصدی در انتخابات اوج دموکراسی را به نمایش گذاشتند و این در حالی است که در انتخابات آمریکا که خود را مهد دموکراسی و مدعی حقوق بشر می‌داند 55 درصد شرکت می‌کنند.

حسینی بوشهری، عملکرد احزاب‌، گروه‌ها و تشکیل‌ها در انتخابات بسیار مهم و تاثیرگذار دانست و افزود: کاری که مجموعه احزاب، گروه‌ها و مجموعه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی کردند سبب شد حتی کسانی که با انتخابات قهر کرده بودند و دلسرد شده بودند در انتخابات حضوری فعال داشته باشند.

امام جمعه قم با بیان اینکه همه گروه‌ها از جمله رسانه ملی صدا و سیما، علما، مراجع، بزرگان و همه اقشار مردم برای فراهم کردن بستر حضور در انتخابات سهیم بودند افزود: همه اقشار و گروه‌ها به ویژه رهبر معظم انقلاب اسلامی یک فضایی ایجاد کردند که همه احساس کنند این انقلاب فرزندان آنها است و نمی‌شود وی را تنها گذاشت، با این حضور، عظمت ملت ایران هم به دشمن نشان دادند و به هم دوستان پیام دادند.

عضو مجلس خبرگان رهبری با تاکید بر این اینکه دوران رقابت، انتخابات و مبارزات انتخاباتی به پایان رسیده گفت: آنچه امروز مورد توجه قرار دارد آینده کشور و ارتقاء و پیشرفت کشور در همه عرصه‌ها است که با شعار همراهی محقق می‌شود.

نماینده مردم استان بوشهر در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه شأن احزاب و تشکل‌ها دیده‌بانی است تصریح کرد: شأن احزاب و تشکل‌ها تماشاچی و نظاره‌گر نیستند و از سر انصاف و حقیقت تشویق می‌کنند و اگر مسئله‌ای دیدند و با موضوعی برخورد کردند در این موضوع که اقتضاء خیرخواهی در آن دیده می‌شود تذکر خیرخواهانه می‌دهند که همه بتوانیم در رسیدن افق آینده‌ یعنی تحقق تمدن اسلامی سهیم باشیم.

انتهای پیام/

R41363/P1357/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۴۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس

راه دشوار محمدباقر قالیباف، رئیس کنونی مجلس برای رسیدن به ریاست دوره دوازدهم مجلس بر کسی پوشیده نیست؛ راهی که هاتف صالحی، روزنامه‌نگار و تحلیلگر سیاسی اصولگرا، از چهره‎های نزدیک به طیف قالیباف معتقد است، اگر به سرمنزل مقصود نرسد، حتی ممکن است قالیباف قید نمایندگی مجلس را هم بزند.

به گزارش هم میهن، او در گفت‌وگویی، مذاکره و ائتلاف قالیباف با تندروها برای دوره بعدی مجلس را مورد بررسی قرار داد که در ادامه می‎آید:

چرا قالیباف برای ورود به مجلس در انتخابات ۱۴۰۲ با جبهه پایداری ائتلاف کرد؟ به نظر شما این ائتلاف پس از انتخابات هم ادامه خواهد داشت و فراکسیونی در مجلس با حضور شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و پایداری شکل می‌گیرد؟

برخی رفتارها پراگماتیسمی است که متناقض به نظر می‌رسد اما در ساحت سیاست یک امر مرسوم و طبیعی است. یکی از اصلی‌ترین شاخصه‌های جبهه پایداری، مخالفت با محمدباقر قالیباف است. قالیباف هم تاکنون سر سازگاری با جبهه پایداری نداشته است. اما در انتخابات مجلس ۱۴۰۲ این دو با هم ائتلاف کرده و لیست واحدی را تشکیل دادند. اگر جبهه پایداری رویکرد ایدئولوژیک دارد چرا این اتفاق افتاد؟

جبهه پایداری در سال‌های اول (۱۳۹۰) که از احمدی‌نژاد جدا شد جزوه‌ای به نام «استقامت در منطقه ممنوعه» را منتشر کرد. اما جبهه پایداری نتوانست به این استقامت پایدار بماند. جبهه پایداری بر این عقیده بود که هر کسی را در حلقه خود نپذیرد و بر این عقیده است که علی لاریجانی، حسن روحانی، محمود احمدی‌نژاد و به‌ویژه قالیباف را نپذیرد.

قالیباف از دید جبهه پایداری یک تکنوکرات غیرانقلابی است. در این سال‌ها هم تخریب قالیباف توسط این جریان انجام شد. اما برای رسیدن به پیروزی در میدان انتخابات گاهی لازم است که با دشمن هم ائتلاف شود که به‌عنوان پراگماتیسم شناخته می‌شود و مماس با اپورتونیسم (فرصت‌طلبی) است. رفتار جبهه پایداری در طول این سال‌ها فرصت‌طلبانه بوده است.

پراگماتیسم (عملگرایی محض) و اپورتونیسم (فرصت‌طلبی) نسبتی با مبانی ایدئولوژیک جبهه پایداری و استقامت در منطقه ممنوعه ندارد و این نشان می‌دهد جبهه پایداری از مبانی و ارزش‌های اولیه خود دور شده است. چراکه قالیباف عوض نشده و اتفاقاً طی سال‌های ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۲ بیشتر از مبانی جبهه پایداری دور شده است.

قالیباف چرا تن به ائتلاف با جبهه پایداری داد با وجود آنکه می‌دانست این طیف او را تخریب کرده است؟

این کیاست قالیباف بود. او در تعامل با جبهه پایداری، دشمن یک دهه اخیر خود را به یک دوست تاکتیکی تبدیل کرد.

قالیباف مجبور است برای حفظ ریاست در دوره آینده مجلس با تندروهایی بر سر میز مذاکره بنشیند که او را در انتخابات مجلس در سال ۱۴۰۲ و پس از آن تخریب کرده‌اند. شما این مذاکرات را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

به نظر من قالیباف دو رقیب اصلی و جدی دارد؛ یکی جبهه رادیکال نوپدید در مجلس دوازدهم و دیگری دولت سیزدهم. من اصلاح‌طلبان را رقیب قالیباف نمی‌دانم. یقیناً طیف میانه‌رو و معتدلان راه‌یافته به مجلس دوازدهم قالیباف را دشمن خود نمی‌دانند و براساس پراگماتیسم مجبورند بین قالیباف با افرادی مانند ذوالنوری، رسایی، آقاتهرانی و… قالیباف را ترجیح دهند. قالیباف باید حلقه خود را با جبهه رادیکال نوپدید در مجلس دوازدهم تنظیم کند و با دولت سیزدهم مواجهه تعادل‌بخشی را در پیش بگیرد.

چرا حامیان دولت سیزدهم رقیب جدی قالیباف محسوب می‌شوند؟

قالیباف برسر دوراهی گیر کرده بود و اتاق فکر او به این نتیجه رسیدند که در صورت شرکت در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴، نباید در انتخابات مجلس ۱۴۰۲ شرکت کند و فرصت را برای سامان‌بخشی سرمایه اجتماعی خود هزینه کند. در غیراین‌صورت باید برای کسب کرسی ریاست مجلس وارد انتخابات مجلس ۱۴۰۲ شده و فاتحه ریاست‌جمهوری را برای ۴ سال می‌خواند.

تصمیم این بود که قالیباف همچنان رئیس مجلس باقی بماند و اگر قرار است کاندیدای ریاست‌جمهوری شود، در سال ۱۴۰۸ وارد این کارزار شود اما جریانی که دولت سیزدهم را در دست دارند، به‌نوعی موتلف با قالیباف بودند چراکه قالیباف در انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۹۶ به احترام آقای رئیسی کنار کشید و در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ نیز به احترام رئیسی وارد انتخابات نشد. اما دولت قدردان این اقدام قالیباف نبوده، او را دیگری دانستند و تمام تلاش خود را می‌کنند تا قالیبافِ رئیس تضعیف‌شده‌ی مجلس دوازدهم باشد و احتمال ورود قالیباف به رقابت ریاست‌جمهوری ۱۴۰۴ را به صفر برسانند. به همین دلیل است که دولت از جبهه پایداری پشتیبانی می‌کند.

مگر جبهه پایداری در انتخابات مجلس با قالیباف ائتلاف نکرده است؟

جبهه پایداری در انتخابات با قالیباف ائتلاف کرد اما به محض اتمام انتخابات مجلس، در زمین قالیباف بازی نکرد و به رقیب قالیباف برای کسب کرسی‌های مجلس تبدیل شد. این به دلیل آن است که رفتارهای پراگماتیسم کوتاه‌مدت و غیرقابل تحلیل است. در حقیقت نگاه‌ها بلندمدت و ایدئولوژیک نیست بلکه زودگذر است برای کسب هدف‌های حداکثری. قالیباف باید مراقب رفتارهای جبهه نوپدید رادیکال‌ها باشد، چراکه رقیب اصلی قالیباف است. این جبهه در ماه‌های آینده منتقد قالیباف و همچنین دولت ابراهیم رئیسی می‌شود.

با این تفاسیر قالیباف می‌تواند با جبهه نوپدید بر سر ریاست مجلس ائتلاف کند؟

کاری بسیار سخت است. با این وجود نگاه معتدلان و عقلای مجلس به ریاست قالیباف مثبت است. سایر ارکان حاکمیت نیز ریاست مجلس قالیباف را به ریاست تندروها ترجیح می‌دهند چون قالیباف قابل کنترل و مدیریت است که رفتارهایی قابل پیش‌بینی دارد. اما جبهه پایداری غیرقابل پیش‌بینی است و تصمیمات یک‌شبه اتخاذ می‌کند. اگر رئیس مجلس از این طیف باشد، دود آن به چشم مجلس، مردم و حاکمیت می‌رود. این انتخاب بین بد و بدتر است و عقل حکم می‌کند که «بد» را انتخاب کنند.

بعضی از افراد با جبهه پایداری و لیست شانا وارد مجلس نشدند، بلکه با حمایت امنا و رائفی‌پور به بهارستان رسیدند. این افراد چه رویکردی را در رابطه با قالیباف در پیش خواهند گرفت؟

در ادبیات سیاسی امروز کشور مراد از جبهه پایداری صرفاً تشکیلات سیاسی نیست، بلکه تفکر پایداری است. این همان تفکر رادیکال نوپدید در ساحت سیاست جمهوری اسلامی ایران است که قواره‌ای ندارد و مشمول رفتارها، نگرش‌ها و تصمیم‌های پارادوکسیکال است. بنابراین این افراد هم جزو پایداری محسوب می‌شوند و از لحاظ تفکری مماس با جریان پایداری قرار می‌گیرند. همان خطری که قالیباف از جانب جبهه پایداری حس می‌کند از سوی این افراد هم احساس می‌شود.

از نظر قالیباف تمام این افراد یک جریان هستند بنابراین باید تقابل تنظیم‌گر یا مواجهه تعادل‌بخش با این افراد داشته باشد. یعنی وارد دعوا با آن‌ها نشود و تقابل آشکاری نداشته باشد. زمان انتخابات ۱۴۰۲ بی‌تقوایی‌هایی در عرصه رسانه انجام و اسنادی منتشر شد و حاکی از آن است که ساحت سیاست (رفتارهای سیاست‌ورزی منتهی به انتخابات) در شرایط کنونی کشور ناپاک و آلوده است و اخلاق‌مدارانه نیست.

منظور از تعادل‌بخشی این است که قالیباف به سهم‌خواهی‌ها و امتیازات تندروهای مجلس دوازدهم پاسخ دهد؟

قالیباف در این شرایط باید رفتار پراگماتیسم از خود نشان دهد و دشمن را تبدیل به مخالف کند و ضدیت را از دشمن بگیرد. مخالف را به منتقد و منتقد را به کنشگر خنثی و سپس دوست خود تبدیل کند.

در این مدت کوتاه قالیباف می‌تواند این راه پیچیده را طی کند تا رئیس مجلس باقی بماند؟

کار بسیار سختی است. قالیباف نسبت به کنشگران دیگر (رؤسای سابق قوا) یک مؤلفه مثبت دارد. قالیباف همچنان در درون ساختار جمهوری اسلامی قدرت و ظرفیت کنشگری دارد، بنابراین باید نقش میانجی را در مواجهه با این طیف رادیکال ایفا کند. در درون ساختار سیاسی فقدان حلقه میانجی بین حاکمیت و مردم محسوس است و قالیباف می‌تواند این نقش را ایفا کند.

اما قالیباف در دوره دوازدهم چهارمین منتخب تهران است؛ آن‌هم در انتخاباتی که مشارکت در حداقل خود قرار داشت. قالیباف بدون داشتن پشتوانه مردمی می‌تواند مطالبات آن‌ها را دنبال کند؟

اگر قالیباف تغییری در رویکرد خود در قبال مردم نشان دهد شکی نیست که مورد اقبال مردمی قرار می‌گیرد.

اگر این تغییر را در رویکردش ایجاد کند چطور تندروها را از خود راضی نگه می‌دارد؟

سختی کار همین است. قالیباف باید طوری رفتار کند که با مشکل مواجه نشود.

اما این پروسه بلندمدت است و به انتخاب ریاست مجلس دوازدهم نمی‌رسد.

بله. این پروسه بلندمدت است و راهی برای ورود به ریاست‌جمهوری ۱۴۰۸ است. موضوع این است که وجاهت شخصی (با افشاگری‌های جبهه پایداری در انتخابات مجلس) و آینده سیاسی قالیباف در معرض خطر است. بنابراین قالیباف باید تکلیف خود را مشخص کند. قالیباف در این دو ماه (تا انتخابات ریاست مجلس دوازدهم) می‌تواند تنها نظر معتدلان و اصلاح‌طلبان راه‌یافته به مجلس را جلب کند و راه سختی در این خصوص ندارد.

به نظر شما قالیباف می‌تواند ریاست مجلس را به دست آورد؟

من ریاست قالیباف در مجلس دوازدهم را تقریباً قطعی می‌دانم. اما تمام سعی جبهه پایداری و دولت این است که قالیباف رئیس مجلس نشود اگر هم به ریاست رسید، رئیس مجلس تضعیف‌شده‌ای باشد تا خطر قالیباف در انتخابات ریاست ۱۴۰۴ را کاهش دهند تا به‌عنوان رقیب مقتدری مطرح نشود. قالیباف خطری بالقوه برای ابراهیم رئیسی محسوب می‌شود چراکه شرایط ریاست‌جمهوری را دارد و همیشه دوست داشته که سکان ریاست‌جمهوری را به دست بیاورد.

اگر قالیباف در دوره دوازدهم رئیس مجلس نشود، به‌عنوان یک نماینده چه رویکردی را در پیش می‌گیرد؟

اگر فرض کنیم قالیباف رئیس مجلس دوازدهم نشود و به‌طور ناپلئونی این کارزار را ببازد؛ قالیباف نماینده مردم تهران در مجلس می‌شود و باید ۴ سال درگیر راهروهای مجلس شود. آیا قالیباف این شرایط را می‌پذیرد؟ قطعاً خیر. شکی نیست که قالیباف از مجلس انصراف می‌دهد و آماده انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۸ می‌شود.

یعنی ۵ سال در هیچ مسئولیتی به کار گمارده نمی‌شود؟

به هر حال او در یکی از نهادهای حاکمیتی مانند ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بنیاد مستضعفان یا مراکز دیگر حاکمیتی مسئولیت قبول می‌کند و در این ۵ سال فرصت دارد تا سرمایه اجتماعی خود را افزایش دهد و برای حضور در انتخابات ۱۴۰۸ آماده شود.

دیگر خبرها

  • حضور تشکل‌ها با عقاید مختلف در دانشگاه نشان از دموکراسی دارد
  • راه حل رفع مشکلات حضور آگاهانه در انتخابات است‌
  • حضور پرشکوه مردم در آزمون بزرگ انتخابات
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • درخواست انتخاباتی عضو دفتر رهبری از مردم /انتخاب هیات رئیسه مجلس دوازدهم در انحصار نمایندگان تهرانی نخواهد بود
  • چه کسانی در دوم انتخابات مجلس می‌توانند شرکت کنند؟/ اعتبارنامه منتخبان مجلس و خبرگان رهبری با طراحی جدید ارائه خواهد شد/ همه شعب اخذ رای امکان برخط بودن را دارند و استعلام‌ها به صورت برخط انجام می شود/ از بین ۹۰ نامزد در دور دوم انتخابات مجلس، ۲۵ نفر هم ا
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • ردادی: مردم با حضور در انتخابات مجلسی قوی را رقم بزنند
  • عضو مجلس خبرگان: دشمن از فضای مجازی به عنوان قتلگاه جوانان استفاده می‌کند
  • مذاکرات مهدی کروبی با شورای نگهبان به روایت آیت الله هاشمی /سردار سلیمانی و ناطق نوری مهمانم بودند /آقای حجازی از بهزاد نبوی دلخور بود