Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود احمدی روز دوشنبه در گفت وگو با ایرنا با اشاره به فرارسیدن بیست و هشتمین سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی(ره) تصریح کرد: پاسداشت یاد و نام امام(ره) که از جهاتی مهم ترین حلقه از این زنجیره تلاشگر است، بر تمام مردم فرض است، از این رو در ایام رحلت حضرت امام(ره) در برنامه «ماه تمام» از افرادی که در ایجاد و استمرار این نهضت ایفای نقش کرده اند، قدردانی می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی برنامه «ماه تمام» را جشنی برای ترویج گفتمان اقتصاد مقاومتی و سبک زندگی دینی و ایرانی اسلامی عنوان کرد و گفت: بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در این جشن و برنامه به دنبال برگزاری جشن هدفمند معطوف به ترویج ارزش ها است.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در عین حال اظهار داشت: برپایی جشن ها باید همراه با آموزه های دینی در قالب های نو و جذاب به مردم باشد تا هم شادی واقعی تولید و هم از درغلتیدن به وادی ابتذال پرهیز شود.
احمدی ادامه داد: وظیفه مراکز فرهنگی کشور است که الگوهای مقبول جشن و شادی حلال را از متون دینی و بومی استخراج و به مردم عرضه کنند.
به گفته وی، در این صورت هم توجه مخاطب جلب و حفظ و هم از خدشه دار شدن باورها و ارزشهای جامعه پیشگیری می شود.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی اظهار داشت: از نقطه نظر دینی ماه مبارک رمضان ماه شادی است زیرا با روزه داری و تحت فشار قرار گرفتن جسم، روح انسانی از قید و بند مادیات رها می شود و زمینه های پرداختن به معنویات و رفتارهای انسانی فزونی می یابد و چه بهانه ای بهتر از این برای پرداختن به جشن وجود دارد؟
وی اظهار داشت: کار فرهنگی تعطیل بردار نیست حتی در ماه مبارک رمضان و لازم است تا با استفاده از ابزار هنر به انتقال مفاهیم اصیل دینی و انسانی پرداخت.
احمدی گفت: «ماه تمام» از القاب حضرت ولی عصر(عج) است و از آنجا که باطن این ماه مبارک وجود مقدس آن حضرت به شمار می آید، این برنامه به نام حضرت ایشان نامگذاری شده است.
مدیر کل امور فرهنگی و اجتماعی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: بنیاد فعالیت های فرهنگی خود را در سطح ملی از سال 94 تقویت کرده و از آن سال در واحدهای تابعه و بعضی نقاط کشور علاوه بر تقویت زیرساختهای فرهنگی، اقدام به برپایی جشن عمومی در ایام ماه رمضان و دهه فجر انقلاب اسلامی با پوشش تلویزیونی کرده است.
احمدی همچنین افزود: بنیاد اعتقاد دارد در کنار فعالیت های اقتصادی و عام المنفعه خود لازم است تا به ادای رسالت های فرهنگی بپردازد. به همین علت در فضاهای تحت اختیار خود مانند تله کابین توچال و پارک ارم که از لحاظ جغرافیا و فضای عمومی شرایط ویژه ای دارند اقدام به برپایی جشن های عمومی در ماه رمضان کرده تا در کنار فعالیت های فراغتی و سرگرمی به انتقال ارزش های دینی و مقبول اجتماعی بپردازد.
احمدی با بیان اینکه در زمانه ای قرار داریم که نظام سلطه به دنبال فروپاشی نظام خانواده است و از شبکه های ماهواره ای و فضای مجازی بیشترین سوء استفاده را می کند، افزود: برپایی جشن های عمومی با حضور خانواده ها می تواند در تحکیم نظام خانواده نقش داشته باشد.
به گفته وی، ترویج سبک زندگی دینی ایرانی اسلامی باید سرلوحه برپایی چنین جشن هایی باشد.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به هم افزایی در کسب نتایج بهتر و موثر اشاره کرد و افزود: برنامه «ماه تمام» با حضور عزیزان کمیته امداد حضرت امام(ره) و دایر کردن غرفه های ارایه خدمات افرادی که به نحوی تحت حمایت این نهاد در امر اشتغال زایی قرار گرفته اند، کامل تر شده است.
احمدی افزود: در این غرفه ها با حمایت بنیاد، کالاهای تولیدی با قیمت مناسب به مشتریان عرضه می شود.
وی ادامه داد: علاوه بر جشن هایی که بنیاد در واحدهای تحت پوشش خود انجام داده، در شهرستان قلعه گنج، شهر نمونه اقتصاد مقاومتی در جنوب کرمان، هم اقدام به برپایی جشن برای این منطقه محروم کرده است.
احمدی خاطر نشان کرد: بنیاد با توجه به ضرورت تدوین پیوست فرهنگی برای طرح ها و پروژه های اقتصادی خود در این شهر، با برپایی جشن، سعی کرده تا به ترویج مولفه های فرهنگی اقتصاد مقاومتی مانند ایجاد نشاط جمعی، خودباوری، کار جمعی و تیمی، بهره وری، تقویت روحیه امیدواری، ارایه خدمات کیفی، وجدان کاری،روحیه و کار جهادی و... اقدام کند زیرا با تقویت شاخص ها و مولفه های فرهنگی تاثیرگذاری نتایج فعالیت های اقتصادی و اجتماعی مضاعف می شود.
همزمان با شب های ماه مبارک رمضان برنامه «ماه تمام» از ساعت 22 در پارک ارم اجرا و از شبکه دو سیما از ساعت 23 پخش می شود.
اجتمام**1355*1436* خبرنگار:‌ علی اکبر قزوینیان * انتشار:داود پورصحت**

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۴۸۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری

اشکان ممبینی، کارشناس رسانه با بیان لزوم ارتقای کیفیت تولیدات رسانه ملی برای ترویج فرزندآوری گفت: تسهیلات ویژه‌ای برای مسکن، ازدواج و فرزندآوری مصوب شده است، ولی بیشتر مردم از آن بی‌اطلاع هستند، از این رو باید اطلاع‌رسانی از سوی رسانه‌ها و مسئولان انجام شود.

به گزارش ایسنا، له نفل از «راهبرد معاصر»؛ سی ام اردیبهشت سال ۱۳۹۳ و طبق بند یک اصل ۱۱۰ قانون اساسی، رهبر معظم انقلاب اسلامی سیاست های کلی جمعیت را به رؤسای قوای سه گانه و همچنین مجمع تشخیص مصلحت نظام ابلاغ کردند. با ابلاغ این ۱۴ بند، دستگاه های مختلف موظف به بکارگیری سیاست ها در تدوین برنامه ششم توسعه و اجرای آن شده اند تا چشم انداز رشد جمعیت کشور به همراه کیفیت و سلامت جامعه تضمین شود.

ایشان در سال ۱۴۰۱ در پیامی با تشکر از فعالان دلسوز حوزه جمعیت، تلاش برای افزایش نسل و جوان شدن نیروی انسانی کشور و چاره‌جویی برای نجات کشور از آینده‌ هولناک پیری جمعیت را سیاستی حیاتی و از ضروری‌ترین فرائض دانستند و تأکید فرمودند: این سیاستی حیاتی برای آینده‌ بلندمدت کشور عزیز ماست. کاوش‌های صادقانه‌ علمی نشان داده است این سیاست را می‌توان با پرهیز از همه‌ آسیب‌های محتمل یا موهوم پیش برد و آینده‌ کشور را از آن بهره‌مند ساخت. 

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیگر فرمایشات خود تصریح کردند: غربی‌ها با افزایش عدد مسلمان‌ها مخالفند، با افزایش عدد ملتی که جوان‌هایش می‌توانند در عرصه ظاهر بشوند و کشور را به اوج برسانند، معلوم است مخالفند. ما نباید کار را به‌گونه‌ای پیش ببریم که مقصود آن‌ها عملی بشود؛ باید به‌گونه‌ای حرکت کنید که مقاصد اسلامی حفظ شود.

اشکان ممبینی، کارشناس رسانه درباره لزوم اتخاذ تدابیر ویژه برای افزایش و جوان سازی جمعیت کشور که یکی از مهم ترین تکالیف مشخص شده از سوی آیت الله خامنه ای (مدظله العالی)، مقام معظم رهبری بر دوش مسئولان است، به خبرنگار «راهبرد معاصر» گفت: در مقطعی شعار «فرزند کمتر، زندگی بهتر» اثر بالایی در اذهان عمومی گذاشت و اکنون با توجه به اقتضائات و به صدا درآمدن زنگ خطر پیری جمعیت، باید شعار مناسبی جایگزین شود. 

وی شعار «فرزند بیشتر، زندگی شادتر» را به عنوان جایگزین «فرزند کمتر، زندگی بهتر» مطرح کرد و افزود: ضرورت دارد با پیوست های رسانه ای، تبلیغاتی و اجتماعی در راستای نهادینه سازی فرزندآوری در جامعه اقدام کرد. باید با اهتمام و جدیت ویژه ای وارد عمل شد و اهداف مدنظر جوانی جمعیت را در قالب قرارگاهی با سرعت بیشتر دنبال کرد.

کارشناس رسانه با تأکید بر لزوم ارتقای کیفیت تولیدات رسانه ملی برای ترویج فرزندآوری، عنوان کرد: باید ساختارهای فکری جامعه بر مبنای «فرزند بیشتر، زندگی بهتر» و ترویج و ترسیم مزایای زندگی در خانواده های پرجمعیت تغییر یابد. در کنار بسترسازی فرهنگی باید تدابیر لازم برای حمایت های اقتصادی از خانواده های دارای چند فرزند در دستور کار قرار گیرد و روند اجرای مصوبات و قوانین حمایتی نظارت و ارزیابی شود

ممبینی گفت: در دولت سیزدهم تسهیلات ویژه ای برای مسکن، ازدواج و فرزندآوری مصوب شده است، ولی بیشتر مردم از آن بی اطلاع هستند، از این رو باید اطلاع رسانی از سوی رسانه ها و مسئولان انجام شود. 

وی تأکید کرد: وزارت ورزش و جوانان در تعامل با بانک مرکزی و نهادهای ذی‌ربط با توجه به اهمیت موضوع نسبت به هماهنگی و صدور مجوز اعطای تسهیلات برای ازدواج و فرزندآوری اقدام کرده است. تسهیل اخذ وام برای تأمین مسکن جوانان نیز طی ابلاغ به بانک ها انجام شده است. 

کارشناس رسانه با بیان اینکه برنامه ریزی برای ازدواج آسان جوانان دغدغه مهمی به شمار می رود و باید متولیان امر و خیرین نسبت به اطلاع رسانی از بسته های تشویقی و حمایتی اقدام کنند، عنوان کرد: به نظر می آید باید در قالب طرحی، مدیران دستگاه ها به دیدار خانواده های دارای فرزندان چندقلو بروند و با تبلیغات رسانه‌ای لزوم حمایت های لازم از آنها به جامعه منتقل شود. 

ممبینی گفت: ضرورت دارد با بهره گیری از ظرفیت دانشگاهیان و نخبگان در قالب طرح، مقاله، پایان نامه و... در زمینه حمایت از جوانی جمعیت کمک گرفت و حتی در ابعاد ملی طرح هایی با قابلیت اجرا ارائه کرد. 

وی افزود: طرح‌هایی همچون راه اندازی مهدهای کودک در دستگاه های مختلف با هدف ایجاد آرامش خاطر برای مادران شاغل در راستای ارائه خدمات مطلوب به مردم باید مدنظر قرار گیرد. در این رابطه شهرداری ها می توانند با امکانات خود نسبت به راه اندازی مهدهای کودک اقدام و دستگاه های اجرایی طبق قانون مکان مورد نظر را پیش بینی یا هزینه های مصوب را تقبل کنند.

کارشناس رسانه با بیان نقش سایر ارگان ها در این زمینه تأکید کرد: در قانون وظایف بانک ها و مصوبات حمایتی مشخص است، از این رو بانک های دولتی و خصوصی باید پویاتر باشند و در راستای تسهیل مسیر اخذ تسهیلات همراه تر عمل کنند. سخت گیری های بی مورد بانک ها تمرد از قانون است و برخورد جدی قانونی را به وسیله مراجع ذی صلاح می طلبد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • حضور ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در آب‌گرفتگی اخیر
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • برپایی نمایشگاه خوشنویسی جمعی از هنرمندان افغانستانی و ایرانی در قم
  • دوره تربیت‌معلم سبک زندگی قرآنی در شیراز برپا شد
  • رفتار زائران ایرانی در حج باید الگو باشد
  • نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری
  • حمایت دبیرخانه "سوگواره ملی تعزیه ده زیار کرمان" از اجرای طرح نور