Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس کل دادگستري استان تهران در تشريح آخرين جزئيات از پرونده تعاوني مسکن برق اظهارکرد: قاضي ويژه براي اين پرونده در نظر گرفته شده است.

به گزارش سرويس حوادث جام نيـوز، غلامحسين اسماعيلي رئيس کل دادگستري تهران در تشريح آخرين جزئيات از پرونده تعاوني مسکن برق اظهارکرد: قاضي ويژه براي اين پرونده در نظرگرفته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وي افزود: اين پرونده به صورت مستقل در حال بررسي است.

پرونده شرکت تعاوني مسکن اداره برق درباره کلاهبرداري به بهانه واگذاري زمين در هشتگرد است. رسيدگي قضايي به پرونده شرکت تعاوني مسکن اداره برق تهران از سال 82 در دادسراهاي مختلف آغاز شد و در اين زمينه پرونده‌هايي در دادسراهاي نواحي 6 و 12 مطرح شده بود که با توجه به کثرت و حجم شکات و مالباختگان کليه پرونده‌ها تجميع و پرونده به دادسراي ناحيه 6 ارجاع که پس از صدور قرار مجرميت پرونده براي رسيدگي به دادگاه کيفري استان تهران ارسال شد.

اوايل مهرماه سال 1392 برگزاري دادگاه متهمان شرکت تعاوني مسکن اداره برق تهران در شعبه 76 دادگاه کيفري استان تهران به رياست قاضي سيامک مديرخراساني آغاز شد و در نهايت بخش سوم اين پرونده با بيش از 900 شاکي با برگزاري چهار جلسه در ارديبهشت ماه سال گذشته پايان يافت.
ميزان
110
اين اخبار را از دست ندهيد:
عملي کثيف با دو دختر خانم جوان در حاشيه يک بزرگراه + عکس
درخواست يک اعدامي از رئيس قوه قضائيه/ خواهش مي کنم پرونده را .. + عکس
پسر جوان در مورد ارتباط شومش با 19 دختر زنجاني توضيح داد!
يک نوزاد چند دقيقه بعد از تولدش راه رفت! + عکس
با عملي که دانشجوي شهرستاني دور از چشم مادرم با من کرد مجبور شدم من هم..


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۵۵۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیحات قاضی از دادگاه منافقین/ تشریح اتهامات از سوی وکیل

قاضی دادگاه رسیدگی به اتهامات اعضای گروهک تروریستی منافقین گفت: در دور جدید جلسات دادگاه اعضای سازمان مجاهدین اظهارات وکیل شکات درباره اتهامات کادر رهبری و اعضای اصلی سازمان مطرح می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دور جدید دادگاه رسیدگی به اتهامات 104 نفر از اعضای گروهک تروریستی منافقین دیروز (سه‌شنبه 4 اردیبهشت‌ماه) در شعبه یازدهم دادگاه کیفری یک استان تهران در مجتمع قضایی امام خمینی(ره) ریاست دادگاه با قاضی حجت‌الاسلام دهقانی برگزار شد.

قاضی دهقانی با بیان توضیحاتی در خصوص چگونگی برگزاری دور جدید جلسات محاکمه گفت: با توجه به اتمام قرائت کیفرخواست توسط نماینده دادستان برابر بند ب و پ ماده 359 قانون آیین دادرسی کیفری، دادگاه باید به شکات یا مدعی خصوصی فرصت بدهد تا اظهارات آن‌ها قرائت شود.

تشریح ماجرای عفو "مسعود رجوی" توسط شاه

وی افزود: در جلسه یازدهم و آغاز دور جدید دادگاه، لایحه وکیل شکات قرائت و در آن مباحثی به جهات تبیین سوء نیتی که شخص متهمِ ردیف دوم [مسعود رجوی] به‌واسطه وابستگی او ـ به ادعایی که وکیل شکات مطرح کرد ـ با ساواک داشت مطرح شد. همچنین و حسب ادعای وکیل شاکی، متهم ردیف دوم در کشتار اعضای سازمان و کشتار مردم دست داشت. از سویی دیگر حسب ادعایی که شکات دارند و مدعی هستند، دست اعضای اصلی سازمان منافقین به لحاظ همکاری با صدام و حزب بعثی که با صدام همراه بود در زمان حمله به خاک مقدس ایران به خون مردم ایران آلوده است و در همراهی با صدام و حزب بعث به قتل عام مردم ایران پرداخته‌اند.

قاضی دهقانی ادامه داد: با توجه به آنچه وکیل شاکی اصرار دارد بیان کند، حضور محمدتقی شهرام و مسعود رجوی در ساختار مرکزی و رهبری سازمان مجاهدین خلق با هدایت و توجه ساواک محقق شده و به واسطه همین هم سازمان مقابل مردم قرار گرفت و کشتار کرد.

وی تأکید کرد: برای دادگاه فارغ از این نکات، اهمیتی که وجود دارد این است که تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین) متهم ردیف اول و مسعود رجوی متهم ردیف دوم متهم هستند و حسب کیفرخواست به قتل عام، کشتار، هواپیماربایی و اقدامات تروریستی متهم هستند و دادگاه باید جلسه به جسله این اتهامات را بررسی کند.

قاضی دهقانی ادامه داد: در این دور از جلسات دادگاه اظهارات وکیل شکات و یا مستندات مطلعین و کارشناسان را در خصوص اتهامات آمده در کیفرخواست استماع می‌کند و تحقیقات لازم را انجام می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جذب نزدیک به ۴۰ قاضی برای تقویت کادر قضایی آذربایجان غربی
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • معارفه رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان باحضوررییس دیوان عالی کشور
  • کاهش پرونده‌های تغییر غیرمجاز کاربری اراضی در تهران
  • توضیحات قاضی از دادگاه منافقین/ تشریح اتهامات از سوی وکیل
  • آغاز ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی ویژه کارکنان دادگستری قم
  • متوسط زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب تجدید نظر کرمان ۸۴ روز است
  • متوسط زمان رسیدگی پرونده‌ها در شعب تجدیدنظر کرمان ۸۴ روز است
  • آغاز ساخت ۶۰۰ واحد مسکونی کارکنان دادگستری قم
  • جزئیات تازه در پرونده مرگ بازیگر معروف | علت فوت زهره فکور صبور چه بود؟