Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: محسن غرویان ، استاد حوزه و دانشگاه در گفت و گو با نامه نیوز با اشاره به بداخلاقی و تخریب های که پس از انتخاب حسن روحانی علیه وی وجود دارد، گفت: الحمدالله انتخابات به خیر و خوشی برگزار شد و مقام معظم رهبری و شورای نگهبان هم آن را تایید کردند و خوشبختانه همه مراحل قانونی هم در این انتخابات طی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خود تخریب گران به خوبی می‌دانند مسائلی که بعد از انتخابات در جهت تخریب دولت عنوان می‌کنند اثر و فایده ای ندارد و فقط خودشان را در نزد ملت تخریب می‌کنند.
 
وی با بیان اینکه تخریب دولت کار بیهوده ای است، خاطرنشان کرد: این تخریب ها هیچ فایده ای ندارد جز اینکه بخواهند مردم، دولت و کابینه را به یک سری مسائل درگیری ذهنی مشغول کنند که البته دولت مردان هم باید توجه داشته باشند که به این بهانه گیری ها توجهی نکنند و به سمت اجرای وعده‌هایشان حرکت کنند.
 
غرویان با اشاره به اینکه در انتخابات هم فضای کشور به سمت دوقطبی رفته بود، خاطرنشان کرد: بعد از انتخابات گروهی که در اقلیت بودند باید به فکر مصالح کلی و کلان کشور باشند و نباید به این درگیری و تخریب‌ها ادامه بدهند! حتی مقام معظم رهبری و امام خمینی (ره) بیانات بسیاری در این خصوص دارند که انتخابات صحنه رقابت است اما پس از آن باید رفاقت جایگزین آن شود و دو قطبی کردن کشور اصلا به صلاح نیست. از نظر فقهی هم ایجاد تفرقه در میان مردم حرام و بین شرعی است.
 
این فعال سیاسی ادامه داد: برخی از صحبت‌های که علیه دولت مطرح می‌شود صحبت‌های کودکانه ای است که از سوی افراد کم عقل عنوان می‎شود و معتقدم قابل اعتنا نیست. اکنون وظیفه شرعی همه جامعه تبیعیت از شورای نگهبان است که صحت انتخابات را تایید کرده است.حال اگر تخلفاتی هم صورت گرفته، کم و بیش طبیعی است و در حدی نبود که در نتیجه نهایی انتخابات تاثیر بگذارد. این مباحث و تخریب‌ها چند روز آینده امیدواریم تمام شود زیرا رئیس جمهور مورد تنفیذ مقام معظم رهبری قرار می‌گیرد.
 
وی با اشاره به لحن صحبت با منتخب مردم مبنی بر اینکه "شما چه کاره اید" گفت: در این خصوص توصیه می‌کنم همه نامه علی مطهری به رئیس قوه قضاییه را مطالعه کنند!.
 
غرویان با بیان اینکه دولت باید با اطمینان مسیر خود را ادامه بدهد، تصریح کرد: دولت می‌داند ملت پشتیبان اوست و رای اکثریت قاطع به روحانی هم تایید کننده همین موضوع است.دولت باید در 4 سال آینده به سمت توسعه کشور و اجرایی کردن برنامه‌هایش پیش برود.ایجاد اشتغال و گسترش مسالمت آمیز روابط سیاسی و اقتصادی را شاید بتوان مهمترین  برنامه دولت دانست.  معتقدم دولت باید درگیر برنامه هایش باشد نه اینکه مدام در مقام پاسخگویی به این "نق" زدن ها!

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۷۱۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ضرورت شناسایی و تعریف فناوری نرم حلال
  • محمد خزاعی مطرح کرد؛تشکیل شورای فیلم اولی‌ها موجب ایجاد امید در میان نسل جوان شد
  • صبر و مهربانی از صفات الزامی برای پاسخگویان به مسائل شرعی است
  • پاسخگویی به مسائل شرعی فرصتی برای ارتباط مردم با روحانیت است
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • رئیس جمهور در نشست مشترک هیأت دولت با استانداران: دشمن به دنبال ایجاد ناامنی و موج سواری است
  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • کشف حجاب حرام شرعی و سیاسی است
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!