Web Analytics Made Easy - Statcounter

قربان کرمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس با اشاره به نقش و جایگاه ویژه عشایر در اقتصاد کشور اظهار کرد: امروز نقش مهم و برجسته عشایر در امور اقتصادی کشور و تأمین مایحتاج جامعه بر کسی پوشیده نیست.

رئیس امور عشایر گچساران ادامه داد: عشایر نه تنها در اقتصاد بلکه در زمینه فرهنگ و امنیت جامعه نقش بسزایی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به تولیدات کشاورزی و دامی عشایر منطقه گچساران گفت: بیش از 6 هزار تن عشایر گچساران محصول دامی و کشاورزی در سال گذشته تولید کرده‌اند.

کرمی با اشاره به تولید محصولات دامی و کشاورزی عشایر گچساران بیان کرد: از این میزان چهار هزار و 637 تن محصول دامی و 2 هزار و 280 تن محصول کشاورزی عشایر گچساران در سال گذشته تولید کرده‌اند.

وی با اشاره به محصولات دامی تولید شده عنوان کرد: از مجموع چهار هزار و 637 تن، قریب بر 980 تن تولید گوشت سالانه، 3 هزار 400 تن شیر، 136 تن پشم و 121 تن عسل بوده است.

کرمی در ادامه با اشاره به سطح زیر کشت باغات عشایر گچساران گفت: سطح زیر کشت باغات عشایر گچساران380 هکتار است که از جمله محصولاتی مانند لیمو، پرتقال و نارنگی را تولید می‌کنند.

رئیس امور عشایر گچساران به کشت صیفی‌جات توسط عشایر این منطقه اشاره و عنوان کرد: سطح زیر کشت صیفی‌جات عشایر 46 هکتار است که از جمله هندوانه و خربزه در این سطح کشت می‌شود.

وی با بیان این‌که عشایر گچساران بیش از 240 هزار رأس دام دارند گفت: عشایر گچساران دارای یک هزار و 869 خانوار با جمعیتی بیش از 10 هزار نفر جمعیت فصل قشلاق را در مناطق دریلا، آبگندی و کلاغ نشین و دیگر مناطق عشایری این شهرستان سپری می‌کنند.

انتهای پیام/خ

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۰۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان

ایسنا/لرستان معاون اقتصادی استانداری لرستان با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

سیروس ابراهیمی در حاشیه جلسه تنظیم بازار که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، کارگروه تنظیم بازار را یکی از کارگروههای مهم عنوان کرد و افزود: در این کارگروه معمولا مسائل بازار، تولید، عرضه، مصرف، قیمت و نظارت مطرح می‌شود.

وی با بیان اینکه طبق آمار و مستندات سال گذشته در حوزه تولید محصولات کشاورزی در همه زیر بخش‌ها رشد خوبی داشته‌ایم، گفت: تولید مرغ، تخم مرغ، گندم و دیگر محصولات کشاورزی در استان رشد خوبی داشته است و امیدواریم این روند امسال هم ادامه داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری لرستان عنوان کرد: یکی از مسائلی که با آن مواجه هستیم تولید گوشت مرغ بیش از نیاز استان است که باید به دیگر استان‌ها صادر شود، چالش بعدی ۱۰ درصد ارزش افزوده است که محل اختلاف سازمان جهاد کشاورزی و امور مالیاتی است که باید بررسی شود.

ابراهیمی با اشاره به اینکه یکی از مصوبات امروز جلسه تنظیم بازار تحویل سبوس گندم به دامداران بود، گفت: کارخانجاتی که به تعهد خود در خصوص تحویل سبوس گندم به دامداران عمل نکنند سهمیه گندم آن‌ها قطع می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۴ تُن محصولات کشاورزی از استان قزوین
  • صادرات ۷۴ تن محصولات زراعی، دامی و آبزیان در استان قزوین
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • خسارت ۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به زیرساخت‌های مناطق عشایری
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی