Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رم - ايرنا - نشست وزراي محيط زيست گروه جي 7 امروز (دوشنبه) در شهر بولونيا در شمال ايتاليا پس از دو روز بحث و بررسي با انتشار بيانيه نهايي و توافق همه کشورها بجز آمريکا در خصوص توافق پاريس درباره تغييرات اقليمي و آب و هوايي پايان يافت.

به گزارش ايرنا، آمريکا تنها کشور عضو اين گروه بود که با صدور يادداشتي خود را از بخشي که مربوط به آب و هوا و بانک هاي توسعه مي شوند، جدا کرد و عملا اين نشست 6 در مقابل يک بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کشورهاي جي 7 بجز آمريکا در پايان اين نشست بيانه نهايي را بطور متفق القول تاييد کردند.
کانادا، فرانسه، ايتاليا، المان، ژاپن، انگليس و کميسيون اروپا در پايان اين نشست و در اين بيانيه بر تعهد قوي براي اجراي سريع و موثر توافق پاريس تاکيد مجدد کردند و آن را يک ابزار جهاني براي مقابله موثر با تغييرات اقليمي دانستند.
در اين بيانيه امده است : جي 7 از حمايت دائمي ساير کشورها و بازيگران غير دولتي در سراسر جهان از توافق پاريس استقبال مي کند.
بدين ترتيب 6 کشور جي 7 در دفاع از توافق پاريس در مقابل آمريکا که بارها اعلام کرده بود که از اين توافق خارج مي شود، قرار گرفتند.
امضا کنندگان اين بيانيه توافق پاريس را اجتناب ناپذير خوانده و آن را براي امنيت و رفاه کره زمين ، جامعه و اقتصاد مهم دانستند.
امريکا با اين که در خصوص مواضع خود مصمم است، اما اعلام کرد که متعهد به کاهش گازهاي گلخانه اي از طريق اقدامات مستقل و خارج از توافق پاريس مي شود.
`جانلوکا گالتي` وزير محيط زيست ايتاليا نيز اين اجلاس را فرصتي براي گفت و گو دانست و با تاکيد بر لزوم اجراي توافق پاريس و با اشاره به خروج آمريکا از اين توافق اظهار داشت: ما با توجه به تصميم آمريکا که مي خواهد با سياست کاهش `انيدريد کربن` خارج از توافق پاريس به پيش برود، تاکيد مي کنيم که توافق پاريس در خصوص تغييرات اقليمي و آب و هوا قابل مذاکره نيست.
وي ادامه داد: به عقيده ايتاليا و اکثر کشورها که برخي از آنها در جي 7 هستند، توافق پاريس غير قابل بازگشت و غير قابل مذاکره است و خارج از اين توافق ، ابزار ديگري براي رسيدن به اهداف مورد نظر و کاهش گازهاي گلخانه اي وجود ندارد.
گالتي ادامه داد: براي مبارزه با تغييرات اقليمي نياز به هماهنگي است. تفاهم بدست آمده در Cop21 پاريس در سال 2015، يک توافق چند جانبه جهاني براي مداخلات هماهنگ شده جهت رسيدن به اهدافي است که با اقدامات داوطلبانه (امريکا) تفاوت دارد .
نشست دو روزه جي 7 با حضور وزراي محيط زيست ايتاليا، فرانسه، آلمان، انگليس، آمريکا، ژاپن و کانادا با موضوع مبارزه با آلودگي هوا و دفاع از پايداري زيست محيطي، آب و هوا و اوضاع اضطراري اقليمي، اقتصاد سبز ، رسيدن به اهداف رشد پايدار، آلودگي درياها و ماليات هاي زيست محيطي در شهر بولونيا برگزار شد.
در اين نشست همچنين وزراي محيط زيست کشورهاي خارج از گروه جي 7 ، از جمله شيلي، مالديو، اتيوپي و رواندا نيز شرکت کردند.
شبک **اروپام**461**1917**انتشار دهنده: سيد محمد باقر نوربخش



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۶۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن دانشجویان ایتالیا در همبستگی با فلسطین+ فیلم

همزمان با ادامه حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، دانشجویان دانشگاه ایتالیایی بولونیا برای اعلام همبستگی خود با فلسطین چادر زده و تحصن کردند.

براساس گزارش القدس العربی، رسانه‌های محلی روز یکشنبه گزارش دادند که دانشجویان ایتالیایی به جنبش دانشجویی در حمایت از فلسطین که در دانشگاه‌های برجسته آمریکا راه اندازی شده بود، پیوستند.

دانشجویان دانشگاه بولونیا حدود ۲۰ چادر را در میدان اسکارولی، مقابل دفتر مرکزی دانشگاه برپا کردند. آنها با برافراشتن پرچم‌های فلسطین و بنری با مضمون «قیام دانشجویی»، از بقیه دانشگاه‌های ایتالیا برای پیوستن به جنبش دعوت کردند.

ایتالیا اخیرا شاهد تظاهرات دانشجویان در شهر‌های مختلف بود که از دانشگاه‌هایشان خواستند تا توافق‌نامه‌های همکاری دانشگاهی با رژیم صهیونیستی را متوقف کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در ۱۸ آوریل، دانشجویان و دانشگاهیان که جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه را محکوم می‌کردند، در محوطه دانشگاه کلمبیا در نیویورک تحصن کردند و از دولت بایدن خواستند که همکاری دانشگاهی خود را با دانشگاه‌های صهیونیستی متوقف کند و سرمایه‌گذاری‌های خود را در شرکت‌های حامی از اشغال سرزمین‌های فلسطینی پس بگیرد. 

با دخالت نیرو‌های پلیس و دستگیری هزاران معترض در دانشگاه‌های آمریکا، وضعیت خشم از رژیم صهیونیستی گسترش یافت و تظاهرات به دانشگاه‌های کشور‌هایی مانند فرانسه، انگلیس، آلمان، کانادا و هند سرایت کرد که همگی شاهد تظاهرات در حمایت از همتایان خود در دانشگاه‌های آمریکایی، و خواستار توقف جنگ در غزه و تحریم شرکت‌های عرضه کننده سلاح به اسرائیل هستند.

اسرائیل از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ جنگی ویرانگر را علیه غزه به راه انداخته است که ده‌ها هزار شهید و مجروح که بیشتر آنها کودک و زن هستند، ویرانی عظیم و قحطی که جان کودکان و سالمندان را گرفته است، بر جای گذاشته است.

 اسرائیل با وجود صدور قطعنامه آتش بس فوری توسط شورای امنیت و علیرغم حضور در دادگاه بین المللی دادگستری به اتهام ارتکاب نسل کشی، به جنگ خود ادامه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • احمدی نژاد عازم مجارستان شد
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • تحصن دانشجویان ایتالیا در همبستگی با فلسطین+ فیلم
  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • سوریه:آمریکا صلاحیت اظهار نظر درباره حقوق بشر را ندارد
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • اشغالگران با پایان جنگ در چارچوب هر توافقی با حماس مخالف هستند
  • تلاش برای افزایش ضریب حفاظت گوزن زرد در ارسنجان