Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا -


7 احساس بعد از زايمان

به عنوان زني که تازه مادر شده، شناختن چيزهايي که قرار است با آن‌ها رو‌به‌رو شويد، کمکتان مي‌کند بيشتر مراقب خودتان باشيد و از کاه، کوه نسازيد. در حالي‌‌که اگر همين موارد را ندانيد ممکن است وحشت و استرسي بيشتر از آنچه که طبيعي است به خودتان وارد کنيد.

بنابراين از همين حالا با هفت احساس طبيعي که احتمال دارد بعد از زايمان تجربه کنيد، آشنا شويد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



احساس اول: غم
احتمال اينکه چشم‌هايتان به دو چشمه‌ي جوشان اشک تبديل شود و تا تقي به توقي مي‌خورد زير گريه بزنيد، خيلي زياد است. احتمالا حساسيت‌تان به مسائل جزئي و ساده بيشتر مي‌شود و تحملتان کمتر. حالا اين‌ها به چه معني هستند؟ آيا يعني از مادر شدن خوشحال نيستيد؟ قطعا ربطي به احساس مادرانگي‌تان ندارد. اين حالت از چند روز تا چند هفته بعد از زايمان کاملا طبيعي است و تا بدنتان با شرايط تازه‌ي بعد از بارداري تطبيق پيدا کند ممکن است کمي تغيير عاطفي احساس کنيد. در صورتي که اين وضعيت زياد طول کشيد به هيچ وجه مراجعه به دکتر را عقب نيندازيد و هر چه زودتر به خودتان کمک کنيد.

احساس دوم: ترس
بعضي از مادران، از تنها ماندن با فرزندشان وحشت دارند چون نمي‌دانند چطور بايد از او مراقبت کنند. بعضي‌ها نگران غذا خوردنش هستند و بعضي‌هاي ديگر مي‌ترسند نتوانند نوزادشان را آرام کنند. بدانيد و آگاه باشيد که شما اولين مادري نيستيد که چنين ترس‌هايي دارد و آخري هم نخواهيد بود. سعي کنيد عاقل و آرام باشيد و در صورت نياز از پزشک اطفال يا حتي يک مشاور کمک بگيريد.

احساس سوم: شادي بيش از اندازه
همانقدر که احساس غم مي‌تواند بعد از زايمان پررنگ شود، احساس شادي هم ممکن است همين وضعيت را پيدا کند. به دنيا آمدن يک موجود کوچولوي زنده که با هر خميازه يا نق مي‌تواند موجي از شادي به قلب مادر وارد کند، به همان اندازه قوي است که بقيه‌ي احساسات مادرانه. جالب است بدانيد ممکن است متوجه شويد به طرز عجيبي پر انرژي و بي‌قرار شده‌ايد. اين انرژي حتما براي مراقبت از فرزندتان لازم است اما يادتان باشد از خودتان هم مراقبت کنيد و فرصت استراحت بدهيد.

احساس چهارم: خشم
تغيير ناگهاني وضعيت زندگي، اينکه ندانيد چطور بايد به فرزندتان شير بدهيد يا پوشکش را عوض کنيد و خلاصه خيلي از تغييرات و ندانستن‌هاي ديگر، ممکن است موجي از خشم را در شما ايجاد کند. اين وضعيت طبيعي است و ممکن است مدت زمان کمي طول بکشد اما براي زناني که ايده‌آل‌گرا هستند اين مسئله ممکن است يکي از علائم افسردگي پس از زايمان باشد. مادري که فکر مي‌کند فرزندش نبايد اينقدر گريه کند و به اين مسئله عادت نمي‌کند، براي جلوگيري از بروز افسردگي پس از زايمان بايد هر چه سريع‌تر به پزشک مراجعه کند.

احساس پنجم: اضطراب
بروز احساساتي مثل دلشوره، نگراني و اضطراب در هفته‌هاي اول بعد از زايمان کاملا طبيعي است. هورمون‌هاي بدن شما در حال تغيير و تحول هستند، ساعت خوابتان عوض شده و مراقبت از بچه به مسئوليت تازه‌اي تبديل شده است. بنابراين عادي است که دچار اضطراب شويد. بعضي از مادران در اين شرايط حتي دچار «حملات اضطرابي» هم مي‌شوند که شدت بيشتري دارند. بعد از چند هفته اگر اين مشکلات حل نشدند به پزشک مراجعه کنيد.

احساس ششم: حساسيت بيش از اندازه
براي هر دليلي گريه کردن و بي هيچ دليل گريه کردن، مسئله اين است! مادران پس از زايمان قادرند براي هر چيز کوچک و بزرگي گريه کنند و اين مسئله هم دست خودشان نيست. دليل اين گريه ممکن است اين باشد که چرا شوهرشان ليوان آب را دير به دستشان داده است يا اينکه فرزندشان آنقدر شيرين است که نمي‌توانند از بغل کردنش دست بکشند. با ديدن اين وضعيت وحشت نکنيد و حدود دو هفته به آن وقت دهيد. معمولا بعد از اين زمان، کم‌کم احساسات به وضعيت عادي‌اش برمي‌گردد. اما اگر برنگشت لطفا به دکترتان سر بزنيد.

احساس هفتم: شک
اگر شما هم يکي از مادراني هستيد که گمان مي‌کنيد مادري در غريزه‌تان است، پس با به دنيا آمدن فرزندتان، دقيقا مي‌دانيد بايد چه کار کنيد بهتر است اين طرز فکر را عوض کنيد. با به دنيا آمدن بچه ممکن است خيلي چيزها آنطور که برنامه‌ريزي شده بودند، پيش نروند؛ مثلا تا مدتي شير نداشته باشيد. اين مسئله ممکن است باعث ايجاد شک و نگراني در شما شود: اصلا مي‌توانم مادر خوبي شوم؟ زمان مناسبي براي بچه‌دار شدن انتخاب کردم؟ اين احساسات، زود‌گذر هستند و بعد از چند هفته‌ي اول، کم‌کم از بين مي‌روند. هفته‌هاي اول را سخت نگيريد و

منبع: ninisite.com



منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۴۶۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان

ایسنا/اصفهان مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: در حالی که جراحی مغز دست‌کم ۱۵۰ میلیون تومان برای بیمار هزینه دارد اما طی سه سال اخیر بیمارستان شریعتی با هزینه ۲۰ میلیارد تومان به دستگاه نویگیشن جراحی مغز مجهز شده و هفت مورد جراحی موفقیت آمیز در این بیمارستان انجام شده است.

محمد رجالی، ظهر امروز (چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در نشست خبری با اصحاب رسانه به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، با بیان اینکه در استان اصفهان بیش از ۶۹ درصد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند، اظهار کرد: سازمان تامین اجتماعی در استان اصفهان دارای سه بیمارستان دکتر شریعتی، دکتر غرضی و فاطمه‌الزهرا و ۲۸ درمانگاه است، استان اصفهان باتوجه به جمعیت پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفری که دارد، دارای رتبه اول رتبه اول بیمه‌شدگان در کشور است.

وی با اعلام اینکه در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۰ میلیون ویزیت سرپایی داشتیم، افزود: همچنین در سال گذشته ۸۰ هزار بستری و ۵۰ هزار عمل جراحی انجام شده است که نسبت به سال ۱۴۰۱، حدود ۱۰ درصد رشد داشته است، میانگین ظرفیت بیمارستان‌ها بالای ۹۰ درصد است و متوسط اقامت هر بیمار در بیمارستان‌ها ۲ و نیم روز است، در حال حاضر ۸۰۰ تخت در بیمارستان‌ها در دسترس بیماران است. نیاز استان حدود ۳۵ تا ۵۰ درمانگاه است که ظرفیت بیماران سرپایی را تکمیل کند که از سال ۱۴۰۱ ورود کردیم و مجوز ساخت درمانگاه در فولادشهر، پیربکران و هرند اخذ شده است و به دنبال اخذ مجوز برای درمانگاه بهارستان هستیم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با تاکید بر اینکه تامین اجتماعی بزرگترین خریدار، خرید خدمت در کشور است، گفت: در سال ۱۴۰۲ میزان خرید خدمتی حوزه درمان ۳۰۰ هزار پرونده بستری و ۳۲ میلیون پرونده سرپایی، در مجموع ۶ هزار همت بوده است. در سال ۱۴۰۱، حدود ۵۰ درصد بازنشستگی‌ها پیش از موعد بوده است.

وی با بیان اینکه ۲۵۰ هزار بیماری مزمن در کشور داریم، تصریح کرد: ارائه خدمات در زایشگاه‌های بیمارستان‌های شریعتی و غرضی ۱۰۰ درصد رایگان است، باتوجه به اینکه پزشک متخصص زایمان به صورت ۲۴ ساعت در بخش ال. دی آر مستقر است، اما ظرفیت زایمان این بیمارستان‌ها خالی مانده است. در اتاق‌های ال. دی. آر این دو بیمارستان چهار بخش NICU یا مراقبت ویژه نوزادان نیز احداث شده است.

وی افزود: زایمان ۵۰ درصد از خانم‌های مبتلا به ایدز به دلیل ارائه خدمات بهداشتی مناسب سالم بوده است.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: تاکنون ۴۰۰ کودک ناشنوا در استان شناسایی شدند که در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تأمین اجتماعی برای آنان کاشت حلزون رایگان انجام شده است.

رجالی از ساخت اتاق‌های زایمان مجهز(LDR){تخت این اتاق‌ها قابل تبدیل به وضعیت‌های مناسب برای زایمان است} خبر داد و افزود: در طرح جوانی جمعیت یکی از مواردی که بر عهده سازمان تأمین اجتماعی بود، ساخت اتاق‌های زایمان مجهز(LDR) است که در اصفهان زایشگاه‌های بیمارستان شریعتی و غرضی تکمیل شده است. زایشگاه بیمارستان شریعتی هشت اتاق زایمان ال. دی. آر و بیمارستان غرضی پنج اتاق زایمان مجهز دارد که برای این امر ۳۵ میلیارد تومان هزینه شده، اما ۵۰ درصد مراجعه کننده دارد.

وی با اشاره به اینکه بخش جراحی قلب در بیمارستان شریعتی اصفهان سال ۱۴۰۱ راه‌انداری شد، گفت: تاکنون ۴۰۰ مورد جراحی قلب در این بیمارستان رایگان انجام شده است، بخش آنژیوگرافی در بیمارستان شریعتی راه‌اندازی شده که خدمات آن کاملاً رایگان است.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: قدمت برخی از درمانگاه‌های شهر اصفهان به بالای ۵۰ سال می‌رسد، بر اساس شاخص تعداد بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی و امکاناتی که به اصفهان داده شده این استان در رده پانزدهم است، در حالی که دست‌کم به پنج بیمارستان و ۲۰ درمانگاه جدید نیاز دارد. ساخت و تجهیز بیمارستان ۵۰۰ تخت‌خوابی در شهرک شهید کشوری به اعتباری بالغ بر ۹ هزار میلیارد تومان نیاز دارد که با مجوز و اعتبار آن موافقت شده که این بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی ۵۰ درصد به ظرفیت بستری ما اضافه خواهد کرد.

وی وضعیت نیروی انسانی در بیمارستان‌ها را نامناسب دانست و اضافه کرد: تعداد نیروهای علاقه‌مند به دوره تخصص کم شده و نیرو برای همکاری با بیمارستان‌های تأمین اجتماعی نیز کم شده است. اکنون با ۴۰۰ پزشک متخصص در استان همکاری داریم، با توجه به شرایط موجود برخی از متخصصان ما به کشورهای حاشیه خلیج فارس نظیر عمان مهاجرت کردند. در استخدام پرستار نیز مشکلاتی داریم، امسال مجوز استخدام ۲۵۰ نفر پرستار را داریم درحالی که شمار شرکت‌کنندگان در آزمون طی سال‌های قبل ۱۰ برابر امسال بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کیفیت هوای امروز شیراز در وضعیت قابل قبول
  • مراجعه گربه‌ باردار به یک مرکز بهداشت برای زایمان (فیلم)
  • گریه پورحمیدی در رختکن بند نمی‌آمد!
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • زایمان در منزل با کمک نیرو‌های عملیاتی اورژانس دامغان
  • ببینید | گریه شدید سردار رادان در اجتماع مردم قم
  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • مارتین لوتر کینگ و خشونت
  • زایمان با تاریخ رُند، بازی با جان نوزاد؟! + فیلم