Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، «ابوالحسن فیروز آبادی» روز سه شنبه در چهارمین جلسه شورای ساماندهی کودکان خیابانی که درمحل وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی برگزار شد با اشاره به تغییرات رشد جمعیتی، موضوع کودکان کار را حائز اهمیت دانست .
وی گفت: وجود ١٠ تا ١٢ میلیون جمعت حاشیه نشین، تغییرات سریع جمعیتی را در این مناطق ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نشست که با تلاش دفتر پیشگیری از آسیب های اجتماعی وزارت تعاون،کار ورفاه اجتماعی و با حضور اعضای شورا و نمایندگان دستگاه های مرتبط برگزار شد گزارشی از نتایج طرح شناسایی کودکان باز مانده از تحصیل مقطع ابتدایی ارائه شد.
به گزارش ایرنا، در ادامه «احمد میدری» معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این گردهمایی اعلام کرد: معاونت رفاه اجتماعی وزارتخانه طرح شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل مقطع ابتدایی را در سال 1395 اجرا و نتایج را به دبیرخانه این شورا ارائه داد.

** را اندازی سایت مشق ما
وی در ادامه گفت: این معاونت به منظور جمع آوری اطلاعات اقتصادی و اجتماعی و هدفمند کردن حمایت های اجتماعی و بازگرداندن کودکان کار به چرخه تحصیل و آموزش، سایت مشق ما را راه اندازی کرده است که بر اساس این اطلاعات در تمام استان های کشور با این کودکان تماس گرفته می شود .
میدری درباره دشواری های جمع آوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل و خانواده های آنان توضیح داد و گفت : دکتر فیروز آبادی دبیر شورای عالی فضای مجازی کشور در این راه کمک های شایسته ای داشت.
وی اظهار کرد: شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل به دلیل در دست نبودن شماره های تماس تمام افراد دارای نقصان است.

** فقر کودکان بدترین شکل فقر است
معاون رفاه اجتماعی وزیر تعاون، کار ورفاه اجتماعی ماه رمضان را ماه مبارزه با فقر دانست و افزود: اهتمام دین اسلام نیز مبارزه با فقر است و فقر کودکان بدترین شکل فقر به شمار می رود.
میدری گفت: اگر کودکی از تغذیه و رفتن به مدرسه محروم باشد، یعنی فقیر است، اگر کودکی معلول باشد و نتواند به مدرسه برود بازهم فقیر است و امیدوارم برای بازگشت کودکان دوره ابتدایی به مدرسه سیاست گذاری و توجه خاص به وجود بیاید.
وی تصریح کرد: تاکنون ١٣٢هزار کودک بازمانده از تحصیل در کل کشور در مقطع ابتدایی شناسایی شده است و امید می رود با همکاری تمام دستگاه ها روند شناسایی با دقت و سرعت بیشتری پیگیری شود.
در ادامه این نشست «روزبه کردونی» مدیر کل دفتر پیشگیری از اسیب های اجتماعی وزارت تعاون،کار ورفاه اجتماعی و دبیر شورای عالی رفاه اجتماعی ابعاد مختلف مشکلات کودکان کار و خیابان را مطرح کرد .
براساس این گزارش «زباله گردی» به عنوان بدترین اشکال کار کودک نیز مطرح شد.
در این نشست نماینده سمن امام علی (ع) نتایج یک پژوهش را که بین بیش از 600 کودک زباله جمع کن جمع آوری شده بود، ارایه داد.
برای آگاهی از آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان با کانال اقتصادی ایرنا در تلگرام همراه شوید:
IRNAeco@
https://t.me/irnaeco
اقتصام**9123**9132**خبرنگار: زهره دریغ گفتار**انتشار:مژگان توانا

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۵۳۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد پیشکاری ظهر جمعه در سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه این هفته در مسجد جامع شهر سنندج، اظهار کرد: کارگران در توسعه و پیشرفت اقتصادی کشور اثرگذارند و علاوه بر حضور در سنگر تولید، در تمامی عرصه‌های دفاع از کشور و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی، حماسه‌آفرین بوده‌اند.

وی افزود: امروز توسعه و پیشرفت روز افزون و شکوفایی ایران اسلامی مدیون زحمات و تلاش‌های بی‌وقفه کارگران نوآور و خلاق این مرز و بوم است و جامعه کارگری در توفیقات حاصل شده علمی، اقتصادی و صنعتی کشور نق‌افرین بوده‌اند.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه ظرفیت‌های اداره کل، ادارات زیر مجموعه وزارت کار در کردستان و سایر ارگان‌ها و ادارات استان برای رفع مشکلات کارگران استفاده می‌شود، گفت: سال گذشته در سطح استان با تلاش بازرسان ۱۹ هزار واحد تولیدی، صنعتی و ابنیه بازرسی شدند.

پیشکاری اعلام کرد: در بازه زمانی یاد شده ۹ هزار پرونده شکایت کارگران بررسی شده است و حمایت از تولید و اشتغال و تلاش در راستای حفظ اشتغال موجود ایجاد بسترهای لازم برای اشتغالزایی جوانان و رفع مشکل بیکاری اولویت اصلی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان است.
وی به پرداخت یارانه چهار میلیون ریالی به یارانه بگیران هم پرداخت و افزود: یارانه بگیران می‌توانند از ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار ریال کالابرگ الکترونیک خرید کنند که ارزش آن هفت میلیون و ۴۲۰ هزار ریال است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان با بیان ابنکه مهارت‌آموزی می‌تواند جوانان را صاحب شغل و پیشه کند، یادآور شد: جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند.

گفتنی است؛ در حاشیه نماز جمعه سنندج اداره کار، تعاون ورفاه اجتماعی کردستان اقدام به برپایی میز خدمت برای پاسخگویی به نیاز مردم کرد.

کد خبر 6089073

دیگر خبرها

  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • ۱۳ هزار نفر در شهرستان خلخال تحت پوشش تامین اجتماعی
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • اجرای ۱۶ طرح طبقه بندی مشاغل جدید در کارگاه های گیلان
  • کاهش ۳ درصدی نرخ بیکاری گیلان
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد
  • جوانان باید به دنبال کسب مهارت برای ایجاد شغل باشند
  • بیش از ۳۰۰ برنامه هفته کار و کارگر در مازندران برگزار می‌شود