Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@21:53:54 GMT

توصیه نمایندگان تهران به منتخبین شوراها درباره شهردار

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۶۱۱۲۲

جلسه مشترک مجمع نمایندگان تهران و منتخبان شورای شهر پنجم برگزار شد و منتخبین شورای شهر پایتخت، مهمان نمایندگان تهران در خانه ملت در ضیافت افطار امشب بودند.

به گزارش ایلنا نشست مشترک مجمع نمایندگان تهران با منتخبان شورای اسلامی شهر تهران در دوره پنجم در محل کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

محمد محمودی شاه‌نشین نماینده مردم شهریار که به‌عنوان رییس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها در این نشست صحبت می‌کرد، در بخشی از سخنانش اعلام کرد: یکی از مسائلی که به‌طور جدی مورد توجه ما در این دور از انتخابات شوراها قرار گرفت، این بود که کسی به دلیل سلایق شخصی ردصلاحیت نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمام تلاش خود را انجام دادیم که قبل از انتخابات رقبا همدیگر را حذف نکنند؛ چراکه ما خودمان ضربه خورده اینگونه حذف شدن‌های قبل از انتخابات بودیم.

محمودی شاه‌نشین اضافه کرد: برای ما مهم بود که استقلال هیات نظارت حفظ شود. اولین کاری که کردیم این بود که دخالت‌های غیرانتخاباتی را از هیات نظارت حذف کنیم و اجازه ندادیم کسی برای هیات نظارت تعیین تکلیف کند.

شهربانو امانی منتخب شورای شهر پنجم نیز با اشاره به پیروزی لیست امید تهران در انتخابات شورای شهر پنجم اظهار کرد: باید دست به دست هم بدهیم و با هم‌افزایی مشکلات مردم را حل کنیم.در هیات رییسه سنی منتخبان شورای شهر پنجم دو الگوی زنان و جوانان رعایت شد.امانی همچنین بر لزوم کوچک‌سازی دولت و واگذاری کار به مردم تاکید کرد.

غلامرضا حیدری نماینده مردم تهران دیگر سخنران این نشست مشترک بود که ضمن قدردانی از همه دست‌اندرکاران در این انتخابات، به‌ویژه به نقش ویژه سیدمحمد خاتمی اشاره کرد و گفت: تجربه ناجوانمردانه شورای شهر اول را شاهد بودیم که امیدواریم این تجربه تکرار نشود.او با بیان اینکه انتخاب شهردار در حیطه اختیارات اعضای شورای شهر است، گفت: در عین حال توجه داشته باشید که شهردار از بین اعضای شورای شهر انتخاب نشود و احساساتی نشویم.

حیدری در پایان خواستار تقویت ارتباط اعضای شورای شهر پنجم با رسانه‌ها شد.

محمود میرلوحی منتخب شورای شهر پایتخت نیز در اظهاراتی گفت: شخصا خیلی طرفدار یکدست شدن حاکمیت نیستم. در کشورهایی مثل مالزی و آمریکا توزیع قدرت انجام می‌شود و سکان اداره کشور به یک جناح سپرده نمی‌شود. البته در کشور ما هم بخش‌های دیگر قدرت دست جناح‌های دیگر است اما در تهران ٥١ نفر از شورای شهر و مجلس از اعضای لیست امید هستند.امیدواریم تیمی از طرف مجلس و شورا تعیین شود که به عنوان کارگروهی هر ١٥ روز تشکیل جلسه دهند و استانداردی برای ارتباط با مردم ارائه کنیم.

پروانه مافی نماینده مردم تهران در مجلس نیز در این نشست مشترک گفت: خوب است شورای شهر پنجم روی مصوبات خوب چهار دوره قبل تمرکز کنند و با توجه به اینکه ٢ سال تا پایان برنامه شهرداری مانده، برای برنامه سوم تلاش‌ کنند.

مافی با تاکید بر ضرورت پایش قوانین همچنین ابراز امیدواری کرد که موضوعات مربوط به شوراها با هماهنگی اعضای جدید شورا در کمیسیون شوراهای مجلس حل و فصل شود.

مجید فراهانی منتخب شورای شهر پنجم نیز در ادامه اظهار کرد: مثلث مجلس، دولت و شوراها یک بار در زمان مجلس ششم در دست اصلاح‌طلبان بود. البته متاسفانه تجربه خوبی از همکاری بین اضلاع این مثلث در آن دوره نداشتیم و منجر به شکست اصلاح‌طلبان در شورا، مجلس و دولت شد که ناشی از ضعف کارکرد آن بود.

فراهانی با بیان اینکه مردم چک سفید امضا به منتخبین‌شان نداده‎اند، تصریح کرد: امیدواریم این هماهنگی وجود داشته باشد که نماینده شورای شهر تهران در کمیسیون شوراها شرکت کند و در مورد طرح‌ها و لوایح مرتبط اظهارنظر کند.

ابراهیم امینی منتخب شورای شهر پنجم نیز در اظهاراتی گفت: بحث اقدامات غیرمتعارف و استخدام نیروهایی که سابقه کاری در شهرداری ندارند یک بحث جدی است که ما برای ساماندهی این قبیل کارها نیازمند کمک مجلس هستیم و حتی اگر کارگروهی در این زمینه بین مجلس و شورا تشکیل شود کاری لازم و ضروری است.

حسن رسولی منتخب شورای شهر پنجم نیز با تاکید بر اینکه حضور شهردار تهران در دولت می‌تواند به قهر ١٢ ساله دولت و شهرداری پایان دهد، تصریح کرد: همکاری مجمع ٥١ نفره امید برای حضور موثر در شورای‌عالی استان‌ها باید مدنظر باشد.باید با پرچم سفید با رقبا برخورد کنیم. ثابت شده که می‌شود هم اصلاح‌طلب و هم کارآمد بود و در عین حال کمتر نگاهمان سیاسی باشد.

محمدعلی وکیلی نماینده تهران نیز در اظهاراتی خاطرنشان کرد: سرنوشت ما بهم گره خورده است و علقه‌ای که نسبت به تهران در انتخابات مجلس، شورا و ریاست جمهوری شکل گرفته این مسوولیت ما را سنگین می‌کند.

عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: متناظر با کمیسیون‌هایی که شما در شورای شهر دارید ما در مجمع نمایندگان تهران کمیته‌های داریم که می‌توانیم با هم کار کنیم.همچنین لایحه جامع مدیریت شهری می‌تواند موضوع یک کمیسیون مشترک باشد و امیدواریم دوستان در شورا به تشکیل این کمیسیون توجه کنند.

محمد علیخانی منتخب مردم تهران در شورای شهر پنجم نیز خواستار بررسی لایحه مدیریت شهری در مجلس با حضور اعضای شورای شهر تهران شد.

فاطمه حسینی نماینده تهران نیز در اظهاراتی گفت: از شورای پنجم می‌خواهیم که از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد استفاده کند.همچنین می‌توانیم در کمیسیون اقتصادی از اعضای شورا که در حوزه اقتصادی تخصص دارند، استفاده کنیم.

احمد مسجدجامعی عضو فعلی شورای شهر و منتخب شورای شهر پنجم ضمن تشکر از مجمع نمایندگان تهران برای برگزاری این نشست یادآور شد: اینکه بتوانیم جمعی ۵۱ نفره به بررسی مشکلات تهران بپردازیم، حائز اهمیت خواهد بود.

او اضافه کرد: در سال نخست شورای چهارم که ریاست شورا برعهده بنده بود، حدود چهار، پنج جلسه با نمایندگان مجلس قبلی گذاشتیم. این جلسات پس از اتمام سال نخست ادامه داشت و به این دلیل بود که اصلاح‌طلبان اهل گفت‌وگو هستند.

الیاس حضرتی نماینده مردم تهران در مجلس نیز در این نشست یادآور شد: ما وارث دوران هشت ساله اصلاحات هستیم که از نظر پاکی و پرکاری بسیار موفق بوده است.امروز آقای نیلی در جلسه غیر علنی مجلس گزارشی داد که نشان‌دهنده موفقیت آن دوره بود و باوجود آن که سعی کردند یک لکه تاریک در زندگی و سابقه آقای خاتمی پیدا کنند، نتوانستند کاری پیش ببرند.

حضرتی در پایان تصریح کرد: اگر ما پا در جای پای آن عزیزان نگذاریم، به سرنوشت دیگران دچار می‌شویم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۱۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با طرح افزایش تعداد نمایندگان مخالفت کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، در نشست علنی امروز _یکشنبه ۹ اردیبهشت_ مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها به مجلس شورای اسلامی طرح اصلاح جدول حوزه‌های انتخابیه مجلس شورای اسلامی و تعداد نمایندگان آنها در دستور کار صحن علنی قرار گرفت و نتوانست رای لازم را کسب کند.

کد خبر 748696

دیگر خبرها

  • سیاسی‌بازی در شوراها مانع خدمت‌رسانی می‌شود
  • شوراها در تاثیرگذاری مردم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • مجلس یازدهم با افزایش نمایندگان به ۳۳۰ نفر مخالفت کرد
  • مخالفت مجلس با افزایش تعداد نمایندگان
  • مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی فقط شامل یک درصد از افراد جامعه است
  • قالیباف: مالیات بر سوداگری شامل یک درصد جامعه است
  • شورا رکن چهارم نظام تصمیم‌گیری کشور/ انتقاد از تضعیف جایگاه شوراها
  • هشدار نمایندگان استان تهران به وزیر کشور
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد