Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اصلاح‌طلبان بيان مي‌کنند با بالابردن هزينه شهرهاي بزرگ از مهاجرت به اين شهرها بايد جلوگيري کرد، ايده خطرناک ارباب رعيتي که حتي ممکن است زاغه نشيني را در حاشيه شهرها به‌وجود بياورد.

سرويس سياست مشرق - چندي است که در خصوص مديريت شهري کلان‌شهرهايي مانند تهران صحبت‌هاي قابل تاملي زده مي‌شود که دقيقا بازگشت به سيستم و ساختار ارباب رعيتي است تا شهروندسالاري.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در نظام ارباب رعيتي، رعيت در خدمت اشرافيت و خان‌ يا همان طبقه ثروتمند است اما در نظامي که شهروند در آن قرار داد هر فردي داراي حقوقي است که بايد جامعه و مسئولان به آن احترام بگذارند.
اما اينک که مديريت شهري مانند تهران به دست اصلاح‌طلبان افتاده آنان ايده مديريت طبقاتي و جداسازي مردم از يکديگر را مطرح مي‌کنند که بسيار خطرناک و غيرحقوقي است. جالب اينجاست که اين نوع سخنان از زبان کساني بازگو مي‌شود که حامي دولتي هستند که چندي پيش منشور حقوق شهروندي را رونمايي کرد تا به جامعه بگويد به دنبال استيفاي حقوق آنان است.
طرح اصلاح طلبان براي بالا بردن هزينه زندگي شهروندان تهراني
در اين خصوص محسن صفايي فراهاني، فعال اصلاح طلب در گفتگو با روزنامه کارگزاراني آرمان گفته شهرداري‌ها بايد به دنبال ايجاد درآمد پايدار باشند، زيرا در غير اين صورت نمي‌توان شهرهاي بزرگ را اداره کرد.
وي افزود: هر شهروندي که در شهر بزرگ زندگي مي‌کند بايد هزينه زندگي در شهر بزرگ را بپذيرد.
صفايي فراهاني اظهار داشت: شوراي شهر بايد به دنبال اجراي طرح جامع و درآمد پايدار براي شهر بوده و به آن پايبند باشد.
وي ادامه داد: در اکثر کشورهاي توسعه‌يافته، مردم با عوارضي که در شهرهاي بزرگ بابت زندگي و استفاده از خدمات شهري مي‌پردازند درآمد آن شهر را تامين مي‌کنند.
صفايي فراهاني گفته فردي که در تهران زندگي مي‌کند نسبت به يک شهروند که در يک شهر کوچک زندگي مي‌کند، بايد دو نوع عوارض به شهرداري بپردازد. بنابراين بايد نوع و ميزان پرداخت عوارض در شهرهاي بزرگ و کوچک تغيير کند.
او تصريح کرد: اين مهم سبب مي‌شود که جلوي مهاجرت‌هاي بي‌رويه گرفته شود، زيرا فرد وقتي مي‌بيند براي زندگي در شهرهاي بزرگ ناگزير بايد هزينه‌هاي بسيار بيشتري را متقبل شود.
صفايي فراهاني اظهار داشت: بديهي است که آن‌ها زندگي در همان شهرهاي کوچک را به مهاجرت در شهرهاي بزرگ ترجيح دهد. بنابراين معتقدم شوراي شهر موفق در کشور، شورايي است که بتواند درآمدهاي پايدار را براي شهر ايجاد کند و هزينه‌هاي اداره شهر را از خود مردم بگيرد.
جلوگيري از مهاجرت با افزايش هزينه‌هاي شهر تهران
جالب اينجاست که همين سخنان پيشتر از زبان استاندار تهران رسانه‌اي شده بود. «امکان ايجاد ممنوعيت براي مهاجرت به تهران سخت است و بايد همچون ساير کشورهاي پيشرفته، هزينه زندگي در شهرهاي بزرگ را بالا برد تا از ورود جمعيت کم کرد»؛ اين سخنان عجيب را سيدحسين هاشمي استاندار تهران به زبان آورد؛ کسي که حل مشکلات ساکنان تهران و تسهيل شرايط زندگي آنان، يکي از کليدي‌ترين مسئوليت‌هاي وي است!
فارغ از اينکه اين نوع پيشنهاد چه بلايي بر سر شهر تهران خواهد آورد، متاسفانه بايد به ريشه دواندن اشرافيت در مديران و مديريت اشرافي دولت يازدهم اشاره کرد که بسيار خطرناک و مخرب است. در سيستم مديريتي که چندين سال است در تهران به‌وجود آمده با کمترين هزينه‌اي شهروندان مي‌توانند سفر شهري انجام دهند و فاصله شمال و جنوب با وسايل حمل ونقل عمومي بسيار کوتاه شده است اما به نظر مي‌رسد که اصلاح‌طلبان اين را بر نمي‌تابند و سعي دارند تهران را به شهر پولدارها و نجومي بگيران تبديل کنند.
نظري که حتي ممکن است در حاشيه شهرهاي بزرگ زاغه‌نشيني را دوباره به‌وجود بياورد و بعيد به نظر مي‌رسد که باعث جلوگيري از مهاجرت شود بلکه ممکن است افرادي را براي کسب درآمد بالا براي حضور در شهرها ترغيب هم کند.امروز پديده تاکسي‌خواب‌ها هم به‌وجود آمده که شاهد آن هستيم برخي از شهروندان شهرستاني براي کسب درآمد به شهرهاي بزرگ مي‌آيند و در تاکسي مي‌خوابند و آخر هفته به شهر خود باز مي‌گردند اين مورد خود از جمله اين آسيب هاي اجتماعي است که نشان مي‌دهد هزينه شهرهاي بزرگ آنچنان هم کم نيست. شايد با اين طرح اصلاح‌طلبان مي‌خواهند تعداد کارتن‌خواب‌ها، گورخواب‌ها و کودکان کار و خياباني را افزايش دهند!
به هر جهت در اين‌نوع شيوه مديريتي، ناديده گرفتن بخش اعظمي از ملت ايران را به وضوح شاهد هستيم. سئوال اساسي از آقاي استاندار و اين فعال اصلاح‌طلب اين است که اگر هزينه تهران افزايش يابد، چه کسي جز کساني که حقوق‌هاي نجومي مي‌گيرند توان زندگي در تهران را خواهند داشت و مردم بومي تهران با اين افزايش هزينه بايد به کجا بروند؟!
اين درحالي است که راه حل کم کردم مهاجرت روستاها به شهرهاي بزرگ بالا بردن هزينه شهرها نيست بلکه ايجاد اشتغال و توسعه شهرستان‌ها و روستاهاست. فقرزدايي از اين مناطق که بعضا با ورود نيروهاي بيگانه و خرج پول‌هاي گزاف سعي در ايجاد اغتشاش در آن دارند از جمله مسائل مهم ملي است که به امنيت و توسعه کشور کمک شايان توجهي مي‌کند. اما به نظر مي‌رسد اصلاح‌طلبان از آمايش سرزميني چيزي نمي‌دانند و سعي دارند با ايجاد دو دستگي، کشور را به دوران قاجار پرت کنند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۲۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران

به گزارش صدای ایران از ایرنا، حسین اخگر پور روز جمعه اظهار کرد: با توجه به اینکه مسیر شهید هاشمی از بزرگراه‌های پر تردد و از مسیر‌های منتهی به بهشت زهرا (س) محسوب می‌شود اغلب کودکان کار در حاشیه این مسیر و در غرفه‌ها مشغول فروش گل هستند.

وی ادامه داد: به منظور جلوگیری از سوء استفاده از کودکان، احتمال خطر تصادف آنها و ایمنی ترافیکی در حاشیه بزرگراه در قالب طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ۶۳ کودک مشغول به کار در غرفه‌ها توسط مددکاران سازمان بهزیستی جذب و به منظور ساماندهی جمع آوری شدند.

به گفته این مسوول، شناسایی سر شبکه‌های به کارگیری کودکان در حاشیه این محور و بهشت زهرا (س) در دستور کار قرار دارد.

پیک موتوری برقی در محدوده بازار تهران آغاز به کار می‌کند

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۲ گفت: در راستای حفظ محیط زیست و تشویق شهروندان به استفاده از وسایل نقلیه برقی و پاک، پیک موتوری برقی جایگزین موتور‌ها با سوخت فسیلی در محدوده بازار تهران می‌شود.

زینب عبادی اظهار کرد: طبق مصوبه شورای ترافیک شهر تهران ورود هرگونه وسیله موتوری با سوخت فسیلی به داخل محدوده بازار ممنون است و به موتورسواران مجوز یا کارت ورود به محدوده داده می‌شود و موتور‌های بدون مجوز ضبط و به پارکینگ منتقل خواهند شد.

وی ادامه داد: طبق این مصوبه باید در راستای تشویق شهروندان به استفاده از موتور‌های برقی تسهیلات ویژه‌ای برای این افراد مانند ورود به محدوده بازار بدون مجوز در نظر گرفته شده است.



عبادی افزود: با توجه به جمعیت شناور روزانه بازار بیش از ۲ میلیون نفر و جلوگیری از آلودگی هوا و حفظ سلامتی شهروندان، استفاده از پیک موتوری برقی به جای موتور‌های فسیلی برای جابه جایی بار اصناف در محدوده بازار در نظر گرفته شده که به زودی این طرح اجرایی خواهد شد.

وی گفت: این موتور‌ها با استفاده از باتری شارژی تا ۹۰ کیلومتر قادر به حرکت خواهند بود که در کیوسک‌های در نظر گرفته شده می‌توانند پس از ۹۰ کیلومتر، باتری خود را با باتری تازه شارژ شده مبادله کنند.

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان؟ خیر، متشکرم!
  • ادعای‌های متعارض اصلاح‌طلبان در خصوص انتخاب هیئت رئیسه مجلس/ از نگاه چپ‌ها قالیباف با پایداری ائتلاف می‌کند یا با اعتدالی‌ها؟
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود
  • دنباله‌دارها، سیارک‌ها و شهاب‌سنگ‌ها: بازدیدکنندگان فضا
  • جای خانواده‌های این جانبازان در بهشت است
  • ۹ فیلم نفس‌گیر کره‌ای که نباید از دست بدهید
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای ۲۰ ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • افغانستانی‌ها بمانند یا بروند؟!/ ردّ پای 20 ساله لیدر اصلاح‌طلبان در مشکلات مردم و ایران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران
  • ساماندهی کودکان گل فروش اطراف بهشت زهرا (س) / فعالیت پیک موتوری برقی در بازار تهران