Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان با بیان اینکه آیین جزءخوانی در بقاع متبرکه مصداق عمل به حدیث ثقلین است گفت: حضور نوجوانان در آیین جزءخوانی سرمایه بزرگی است.

به گزارش قدس آنلاین به نقل ازروابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان، حجت الاسلام و المسلمینرضا صادقی در دیدار با عوامل برگزاری آیین جزءخوانی در آستان مقدس هلال بن علی (ع) آران و بیدگل اظهار داشت: این آیین تنها متعلق به شهرستان آران و بیدگل و یا استان اصفهان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی انتخاب پخش زنده این آیین ملی از سوی شورای عالی قرآن کشور و رسانه ملی به عنوان آیین برتر جزءخوانی برای سومین سال متوالی را انتخابی به جا و شایسته دانست و افزود: به طور یقین می‌توان گفت نحوه برگزاری، اجرا، برنامه ریزی‌ها، نظم و هماهنگی و تاثیرات مثبت این آیین تاکنون در ابعاد ملی بوده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان قرائت قرآن کریم در حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی علیه السلام را از مصادیق عمل به حدیث شریف ثقلین دانست و خاطرنشان کرد: قرائت قرآن کریم به ویژه در بارگاه ملکوتی امامزادگان زمینه ساز پیوند کتاب آسمانی قرآن با عترت بوده و موجب ایجاد فضای معنوی و ملکوتی و افزایش روحیه تعبد در آدمی می‌شود.
حجت الاسلام و المسلمین رضا صادقی حضور بیش از ۴۰۰ کودک و نوجوان در مراسم جزءخوانی قرآن کریم در حرم مطهر حضرت محمد هلال بن علی علیه السلام را بزرگترین سرمایه و امتیاز مردم شهرستان آران و بیدگل دانست و تصریح کرد: حضور پرشور کودکان و نوجوانان پس از نماز صبح در این آیین ملی موجب خرسندی و غرور است.
وی انس و الفت کودکان و نوجوانان به محافل قرآنی را شایسته تقدیر از آن ها و والدینشان دانست و ابراز داشت: باید برنامه ریزی‌ها و استقبال از آن ها به گونه‌ای باشد که برای جذب هر چه بیشتر این گروه سنی در آیین‌های قرائت قرآن کریم تلاش کنیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اصفهان ضمن تشکر از دست اندرکاران اجرای آیین جزءخوانی قرآن کریم در آستان مقدس حضرت محمد هلال بن علی علیه السلام، شبکه های سیما و مردم شهرستان آران و بیدگل گفت: اداره کل اوقاف استان اصفهان درصدد است که در سال جاری این آستان مقدس را بیش از پیش مورد حمایت‌های معنوی، فرهنگی، مادی و مالی خود قرار دهد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۶۵۰۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز خراسان رضوی، امیر سیاری معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این دوره گفت: یکی از ایام خاص و مورد احترامی که ما پشت سر گذاشتیم، روز ملی خلیج فارس بود، خلیجی که خودش و نامش بسیار برای ما مهم و حائز اهمیت است.

وی افزود: انگلیس‌ها در طول تاریخ برای اینکه ما قدرتمند نشویم، با از بین بردن بنادر و دریا‌ها قدرت را از ما گرفتند و ما را از دریا دور کردند.

او ادامه داد: آنها در راه تزریق فرهنگ استکباری دریا ستیزی تلاش کردند که این خود یک سیاست خبیثانه بود، تفکری که مسیر ما، دریا و پیشرفت را از هم جدا می‌کند.

امیر سیاری گفت: سرمایه انسانی این روز‌ها در دنیا اهمیت زیادی دارد، سرمایه به معنی چیزی است که نه تنها تمام نشده بلکه مدام باید به آن افزوده شود.

او ادامه داد: سرمایه انسانی مهم‌ترین دارایی یک سازمان و یک سیستم است، نیرویی که به طور مستقیم می‌تواند یک سازمان را در عرصه رقابت رشد داده و یا زمین بزند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران افزود: مربیان و اساتید باید بدانند که چه کسانی و چه سرمایه مهمی را تربیت می‌کنند. باید بدانند که این سرمایه چه نقش مهمی دارد و در امر پیشرفت چقدر تاثیرگذار است.

او افزود: نقش ما به عنوان کسانی که مسئولین تربیت و تعلیم آموزش سرمایه‌های انسانی هستیم بسیار مهم است، جایگاه ما بسیار حساس بوده و می‌تواند در عرصه‌های مختلف تاثیرگذار باشد.

او ادامه داد: امروزه دشمن تمام توانش را می‌گذارد برای استعمار، هرچه تلاش میکند، هزینه میکند و خود را به آب و آتش می‌زند برای استعمارگری است.

امیر سیاری افزود: مقام معظم رهبری فرمودند ما ۳ نوع استعمار داریم که اولین آن استعمار کهن است، استعمار کهن یعنی لشکرکشی و تصاحب یک منطقه و بردن منابع آن منطقه است.

او گفت: دیگر مورد استعمار نو است، استعماری که با نیروی نظامی بیگانه است، در این استعمار یک دست نشانده از استعمارگر در کشور مستعمره بر مسند قدرت مینشیند؛ که مثال بارز آن رضا خان پهلوی است.

او در پایان افزود: آخرین مورد استعمار فرانو است، استعماری که کشور‌های دیگر در آن مستعمره فرهنگ کشور استعمارگر می‌شوند. قوی‌ترین جنگی که در این نوع استعمار رخ می‌دهد جنگ نرم است.

دیگر خبرها

  • مسابقات قرآن و عترت مرحله ۱۴ گانه در سپیدان
  • روایت سردار رادان از ویدئوی جنجالی زن بی‌حجاب قـاریِ قرآن: کار دشمنه | فیلم
  • سابقه دیرینه دارالقرآن الکریم حرم رضوی در زمینه ترویج قرآن کریم
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • مسابقه های قرآن، عترت و نماز در کرمانشاه
  • برگزاری دوره توانمندسازی مربیان و اساتید قرآن و عترت ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • مسابقات قرآن و عترت کهگیلویه و بویراحمد در چرام
  • برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در دانشگاه شهید باهنر کرمان
  • رقابت ۶۵۰ دانش‌آموز یزدی در مسابقات قرآن، عترت و نماز استان یزد
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز دانش آموزی در یزد