Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا همایون یوسفی عصر چهارشنبه در نشست شورای اداری استان اظهار کرد: باتوجه به نامگذاری سال اگر بخواهیم به بحث اشتغال به صوت جدی توجه کنیم لازم است در ابتدای سال نسبت به واکاوی وقایع و موضوعات اشتغال بررسی علمی و دقیقی داشته باشیم.
وی افزود: اکنون بحث اشتغال یکی از دغدغه های جدی مردم و مسئولان استان است و اگر برای آن تفکر اساسی صورت نگیرد در آینده ای نزدیک با بحران بزرگی مواجه خواهیم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر به اشتغال به عنوان یک دغدغه نگاه می کنیم پس باید تمامی ظرفیت های موجود پای کار بیایند چرا که رفع مشکلات اشتغال به تنهایی از عهده یک بخش و یا یک قوه بر نمی آید.
وی بیان کرد: اکنون در جمعیت 80 میلیونی کشور حدود 22 میلیون شاغل وجود دارد و اگر بخواهیم نرخ بیکاری را کاهش دهیم باید میزان اشتغال را به 33 میلیون نفر افزایش دهیم.
یوسفی تصریح کرد: برای حل مشکل اشتغال در استان دو رویکرد اساسی وجود دارد که یکی از آن ها افزایش مشارکت های مردمی و دیگری ارتباط مناسب با بازار جهانی است.
وی اظهار کرد: ارتباط بیشتر با بازار جهانی می تواند بستر مناسبی را برای توسعه صادرات و ایجاد اشتغال و رونق فضای کسب و کار ایجاد کند.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی گفت: اگرچه باتوجه به شرایط موجود کسب و کار در استان افزایش مشارکت مردم کار دشواری است اما با این وجود باید در این زمینه تلاش کنیم.
وی بیان کرد: ما باید ارتباط سازمان یافته ای با جهان برقرار کنیم در غیر این صورت برای رفع مشکلات اشتغال نمی توانیم گام های موثری برداریم.
وی بیان کرد: یکی از مسائلی که باعث می شود بحث اشتغال به خوبی پیش رود این است که از فضای رکود خارج شویم چرا که رکود مشاغل غیر رسمی را در کشورها افزایش می دهد.
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی گفت: به دنبال رکود بحران های کف خیابانی نیز بیشتر می شود همانگونه که در سال های اخیر در مقابل مجلس و استانداری های سراسر کشور شاهد تجمع مردم هستیم.
وی بیان کرد: اکنون نوع کار ما در جهتی است که رابطه بخش دولتی و خصوص بهبود یابد چرا که زمانی اقتصاد مولد است که رابطه بخش خصوص با بخش خصوص و بخش دولتی بیشتر شود.
یوسفی گفت: تولید ثروت در نقاط مختلف کشورمتفاوت است اما بیشترین میزان اشتغال درنقاط مرکزی است و این درحالی است که در کشورهای دیگر افزایش اشتغال در نقاط مرزی است.
وی ادامه داد: یکی از راه هایی که می توان با آن مشکلات اشتغال را به حداقل رساند سپردن کارها به خود مردم است .
نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: گشایش اشتغال شاید در کوتاه مدت، امیدواری زیادی نداشته باشد اما در برخی از حوزه ها می توان با سرمایه گذاری بیشترمشکلات اشتغال را به حداقل رساند.
وی ادامه داد: اکنون در کشور با بحران حفظ مشاغل موجود مواجه هستیم چرا که در استانی نظیر خوزستان کارخانجات زنجره ای دردر شرایط کنونی به دلیل مشکلات اقتصادی یکی پس از دیگری با مشکل مواجه می شوند.
یوسفی تصریح کرد: بخشی دیگراز مشکلات این کارخانه ها حضور افرادی است که با قصد معلوم بر صنایع ما چنگ انداخته اند که قصد آن ها احیای کارخانه ها نیست بلکه تعطیلی آن ها و خریداری آن ها در مزایده با کمترین قیمت است.
وی یادآور شد: با تلاش های جدی نمایندگان استان قرار است محدوده مناطق جنگی مشخص شود وسالانه بودجه جداگانه ای برای جبران عقب ماندگی های این مناطق اختصاص یابد.
7152/6064
خبرنگار: محمدرضاخبازان** انتشار دهنده: محسن بهاروند

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۳۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • کارگران؛ صف اولی‌های جبهه تولید
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور
  • بانک‌ها پرداخت تسهیلات مددجویان را سرعت ببخشند
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است