Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشبولتن نیوز،دلاور حیدرپور در گفت و گو با اصحاب رسانه به مناسبت هفته جهادکشاورزی در ساری یادآور شد: امسال 213 هزار هکتار از زمین های استان زیرکشت شالی برنج رفته و پیش بینی ها حکایت از آن دارد که حدود یک میلیون و 300هزار تن شلتوک برنج تولید شود.وی افزود: در حال حاضر عمده زمین های شالی در مرحله ظهور خوشه و خوشه بندی قرار دارد و سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید برابر با 42 درصد نیاز کشور در استان مازندران تولید می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: امسال پیش بینی می شود حدود 100هزار هکتار از زمین های استان زیر کشت دوباره برنج و یا پرورش ساقه شالی رود.
حیدرپور گفت: امسال حدود سه هزار هکتار از زمین های بایر و باغات درجه سه استان زیر کشت برنج رفته و تا کنون 60 هزار هکتار از زمین های استان تسطیح و یکپارچه سازی شده است.
وی با اشاره به این امر که سال گذشته سه هزار هکتار از زمین های استان تسطیح و نوسازی و زمین تحویل کشاورزان شد، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور 110 هزار هکتار از زمین های مازندران و گیلان باید تجهیز و نوسازی شود.
حیدرپور افزود: در سال 95 مبلغ 435میلیارد تومان تسهیلات برای بخش های کشاورزی مازندران تخصیص یافت که 114میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون با 15درصد سود، 100میلیارد تومان تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی برای توسعه گلخانه و پرورش ماهی در قفس و 220میلیارد تومان از محل بسته رونق تولید برای 800طرح تولیدی و خدماتی کشاورزی پرداخت شده است.
وی با اشاره به بهره برداری از 43طرح تولیدی و خدماتی کشاورزی در مازندران همزمان با هفته جهاد کشاورزی یادآور شد: هشت طرح کشاورزی تولیدی و 35طرح خدماتی بوده که شامل طرح هایی در بخش های آب و خاک، دام و طیور، زراعی و باغی، شیلات و صنایع تبدیلی و خدماتی در 87روستا و برای سه هزار و 369 خانوار است.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران با اشاره به این نکته که ممنوعیت واردات برنج از اول مرداد تا پایان آذرماه هم زمان با برداشت برنج داخلی برقرار است، گفت: همزمان با آغاز به کار دولت یازدهم، با ایجاد ثبات قیمت برنج، مدیریت و کنترل برنج های وارداتی، ممنوعیت واردات برنج در زمان برداشت و مکانیزه شدن کشاورزی، حفظ زمین برای برنج کاری مورد استقبال بیشتر کشاورزان قرار گرفته است.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۴۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف غفارزاده با بیان اینکه افتتاح سد قیزقلعه‌سی به عنوان مهمترین طرح مرزی شمال غرب کشور با حضور آیت‌الله رئیسی رئیس جمهور اسلامی ایران و الهام علی‌اف رئیس جمهور جمهوری آذربایجان طی روزهای آینده صورت خواهد گرفت، اظهار کرد: این طرح شامل توسعه سد مخزنی خداآفرین در ۱۹۶ کیلومتری پایین دست سد ارس با حجم ۱.۶ میلیارد مترمکعب، افتتاح سد بین‌المللی قیزقلعه‌سی و نهایتاً بهره‌برداری از کانال و شبکه پایاب به منظور آبیاری اراضی کشاورزی به وسعت ۷۴ هزار هکتار (۱۲ هکتار سهم آذربایجان‌شرقی و ۶۲ هزار هکتار سهم استان اردبیل) است که تماماً توسط دانش و توان فنی و مهندسی داخلی باز طراحی و اجرا شده است.

وی یادآور شد: احداث و بهره‌برداری از این پروژه علاوه بر تأمین آب اراضی شبکه پایین دست و رونق کشاورزی، اسباب توسعه اقتصادی منطقه و همچنین افزایش کیفیت محصولات کشاورزی و توسعه گردشگری را فراهم خواهد آورد.

غفارزاده با اشاره به دستاوردهای مهم اجرای این طرح به عنوان یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های آبیاری تحت فشار در منطقه گفت: اجرای این طرح موجب استفاده بهینه از منابع آب و خاک و تحقق حقابه‌های مرزی، تبدیل شیوه‌های سنتی کشاورزی به شیوه‌های مدرن و صنعتی و ساماندهی عشایر با افزایش درآمد خانوارها، ایجاد اشتغال برای ۴۰ هزار نفر و جلوگیری از مهاجرت و توسعه فعالیت صنایع جانبی و تبدیلی خواهد شد.

غفارزاده اضافه کرد: سد قیز قلعه‌سی در فاصله ۲۲۰ کیلومتری شمال شرقی شهر تبریز و در ۱۲ کیلومتری پایین دست سد مخزنی خداآفرین بر روی رودخانه ارس و در حد فاصل مرز جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان برای بهره‌برداری مشترک احداث شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای آذربایجان‌شرقی با اشاره به پیچیدگی فنی و اجرای تجهیزات هیدرومکانیکال این پروژه خاطرنشان کرد: این سد از نوع خاکی با هسته رسی به طول تاج ۸۳۴ متر و ارتفاع ۳۷ متر و ۲ واحد نیروگاهی ۴۰ مگاواتی با انرژی قابل استحصال سالیانه ۲۷۰ گیگاوات ساعت در دو طرف است.

غفارزاده خاطرنشان کرد: طراحی این سد براساس سیلاب ۱۰ هزار ساله معادل سه هزار و ۴۴۰ مترمکعب بر ثانیه بوده که از طریق مجاری تخلیه‌کننده تحتانی و سرریزهای رادیال گیت در طرفین در نظر گرفته شده است.

کد خبر 6098721

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • یک میلیون هکتار از مراتع آذربایجان غربی ییلاقی است
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه کشاورزی جهت صدور پروانه بهره‌ برداری
  • تعیین تکلیف هزار حلقه چاه در بزرگ‌ترین دشت برنج کشور
  • فوتشال در مازندران؛ فوتبال در گل و شُل شالیزار