Web Analytics Made Easy - Statcounter

اردبیل – رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل از اصلاح سیستم نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی استان با هدف تأمین رضایت مراجعان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، قدرت اخوان اکبری صبح پنج‌شنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان‌های اردبیل به خبرنگار مهر گفت: راه‌اندازی سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی از دو سال قبل به دلیل نارضایتی فراوان خود مردم از نوبت‌دهی حضوری و ازدحام بیماران در درمانگاه‌ها آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سیستم اینترنتی نوبت‌دهی توانسته رضایتمندی شهروندان را به دنبال داشته باشد اما دلیل اصلی تأخیر در نوبت‌دهی به بار مراجعات و افزایش مراجعه مرتبط است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تأکید کرد: ماهانه 75 هزار نفر مراجعه برای ویزیت خدمات تخصصی و فوق تخصصی به ثبت می‌رسد که به واقع رقم بالایی در مقایسه با تعداد مراکز درمانی است.

اخوان اکبری ادامه داد: از سویی نارضایتی از عدم دریافت نوبت تنها در برخی رشته‌های فوق تخصصی و تعداد محدودی رشته‌های تخصصی است که به دلیل مراجعه مستقیم بیمار از یک سو و کمبود متخصص از سوی دیگر موجب شده لیست پذیرش اینترنتی سریع تکمیل شود.

وی با ابراز امیدواری برای رفع این مشکل با افزایش تعداد متخصصان اضافه کرد: از سویی در کنار نوبت‌دهی اینترنتی بررسی‌های لازم برای راه‌اندازی نوبت‌دهی تلفنی نیز در دستور کار قرارگرفته است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: به صورت معمول 50 الی 80 درصد ظرفیت پذیرش هر پزشک توسط سیستم نوبت‌دهی اینترنتی بارگذاری شده و مابقی یا بیماران ارجاعی از سایر پزشکان یا افراد ناتوان و احیاناً بدحال هستند که به صورت حضوری مراجعه کرده‌اند.

اخوان اکبری همچنین به برنامه‌ریزی برای اصلاح سیستم نوبت‌دهی اینترنتی برای اولویت‌بندی مراجعان در روزهای بعد اشاره کرد و گفت: از سویی افزایش درمانگاه‌ها با هدف پاسخگویی به بار مراجعات در دستور کار است.

وی افزود: به منظور رفع کمبودها کلینیک‌های ویژه توحید، امام رضا (ع) و اقماری فردوس اخیراً راه‌اندازی شده و کلینیک‌های وحدت و کارشناسان نیز در آینده نزدیک راه‌اندازی خواهد شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تأکید کرد: همچنین کلینیک‌های ویژه تخصصی و فوق تخصصی در شیفت عصر تمامی بیمارستان‌ها نیز آماده پذیرش و ارائه خدمات به مراجعان است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۷۲۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال جدید به منظور گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین‌الملل، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی صادر شده تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، داوود خوش شکن، با اشاره به اینکه 4 بیمارستان و 6 درمانگاه تخصصی در ابتدای سال مجوز فعالیت در حوزه IPD را دریافت کردند، اظهار داشت: از 4 بیمارستان ، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند. 

وی با اشاره به اینکه در فروردین ماه امسال جدید 2 هزار و 587 گردشگر سلامت از خدمات مراکز زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع 46 مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد 19 بیمارستان خصوصی و 3 مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه های تخصصی هستند. 

خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه های درمانی را بپردازند. 

وی با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می توان یکی از مهمترین اقدامات در سال جاری دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی 20 ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند. 

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه سامانه جامع گردشگری سلامت به منظور دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای اولین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد ، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه ابتدا در یک شیفت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سئوالات خود را دریافت کنند. 

وی گفت: سال گذشته بیش از  80 هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • نخستین مرکز شیمی‌درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • اولین مرکز شیمی درمانی فرهنگیان کشور در ارومیه افتتاح شد
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • دستگیری کلاه‌بردار اینترنتی خریدار احشام در کرمانشاه
  • هدفگذاری تامین اجتماعی برای ارتقاء سلامت و رضایتمندی کارگران
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • کاهش تعداد مراجعین ناشی از نزاع به پزشکی قانونی اردبیل
  • ماده واحده «اصلاح ماده ۴ آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی» ابلاغ شد
  • ماده واحده «اصلاح ماده 4 آیین‌نامه شورای تخصصی حوزوی»
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها