Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-05@22:06:20 GMT

این عامل نمی گذارید شما صاحب فرزند شوید!

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۹۲۹۶۸

این عامل نمی گذارید شما صاحب فرزند شوید!

کارشناسان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند زنانی که دچار عفونت لثه و بیماری‌های دندان و دندان، از جمله پوسیدگی و وجود حفره‌های دندانی هستند تا چهار بار کمتر از سایر زنان همسن خود در یک سال شانس باروری دارند.

براساس پژوهش‌ها عفونت لثه مانع از تخمک گذاری و ایجاد فولیکول در رحم مادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین این عفونت‌ها بر اندازه اندومتر رحم مادر موثر است و می‌تواند سبب ناباروری موقتی شود.

کارشناسان بر این اساس به زنانی که تمایل به باروری دارند، توصیه می‌کنند از یک سال قبل از بارداری، نظارت دقیقی بر سلامت و بهداشت دهان و دندان خود داشته باشند و در صورت وجود بیماری، عفونت یا پوسیدگی دندان حتماً آن را برطرف کنند.

یکی از مشکلات دندان پزشکان انجام معاینات و اقدامات درمانی در زمان بارداری بانوان است تا آسیبی به مادر و جنین وارد نشود.

بسیاری از دارو‌ها در این زمان برای جنین خطرناک است و می‌تواند سبب عوارض جدی سلامتی بر روی جنین و حتی خاتمه بارداری شود.

از جمله خطرناکترین مشکلات دهان و دندان که مانع از باروری در زنان می‌شود می‌توان التهاب پریودنتیت، بیماری لثه و عفونت فک زیرین را می‌توان نام برد که سبب التهاب در بدن شده و روند بارداری را متوقف و دچار اختلال می‌کند.

بیماری پریودنتیت به نوعی التهاب باکتریایی بافت لثه گفته می‌شود که منجر به از بین رفتن لثه‌ها و نیز از بین رفتن دندان‌ها می‌شود.

پریودنتیت یک مشکل عمده بهداشتی در دنیا است که بر روی ۱۵ تا ۲۰ درصد از جمعیت مردم جهان تاثیر می‌گذارد که در بازه سنی ۳۵ الی ۴۴ سال بیشتر مشاهده می‌شود.

کارشناسان دانشگاه هلسینکی فنلاند این نتایج را با تحقیق بر روی ۲۵۶ زن غیرباردار سالم در بازه سنی ۱۹ تا ۴۲ سال که تمایل به فرزندآوری داشته اند و بررسی وضعیت سلامت دهان و دندان آنها بدست آورده اند.

در تحقیقی همسو دانشمندان دانشگاه ایالتی نیویورک نیز با مطالعه بر روی بیش از ۵۷ هزار زن یائسه به مدت هفت سال دریافتند افرادی که دچار بیماری‌های لثه و مشکلات دهان و دندان هستند ۱۲ درصد بیشتر از سایرین در معرض ابتلا به بیماری‌های مرگبار از جمله سرطان و مشکلات قلبی عروقی قرار دارند.

این میزان درخصوص افرادی که تمام دندان‌های خود را ازدست داده اند به میزان ۱۷ درصد است.

بر این اساس، کارشناسان به افراد به ویژه بانوان توصیه می‌کنند به نظافت دندان‌های خود اهمیت کافی داده، معاینات دوره‌ای را انجام دهند، همچنین از خوردن مواد غذایی شیرین و ترش خودداری کنند تا دندان‌های سالم تری داشته باشند.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۲۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین مرحله از اردوی تیم ملی کشتی آزاد روزهای ۵ تا ۱۷ اردیبهشت ماه در خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده کمپ تیم‌های ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی با حضور ۲۶ آزادکار در حال برگزاری است. ابتدا قرار بود حسن یزدانی هم در این اردو همراه با ملی‌پوشان حضور پیدا کند اما پیگیری وضعیت درمانی او حضورش را در اردو تیم ملی به تعویق انداخت و قرار شد بعد از مسابقات مجارستان در خردادماه در اردوی تیم ملی حاضر شود.

مسابقات مجارستان که ۱۷ تا ۲۰ خردادماه برگزار می‌شود، فرصت خوبی برای یزدانی است تا وضعیت کتف‌اش را بعد از ماه‌ها دوری از تشک محک بزند. یزدانی بعد از بازی‌های آسیایی کتفش را به دست جراحان سپرد و با توجه به دوری چند ماهه‌اش از کشتی هنوز مشخص نیست می‌تواند با این کتف در میدان المپیک حاضر شود یا خیر.

البته با توجه به غیبت «دیوید تیلور» حریف دیرینه یزدانی، به نظر می‌رسد کادر فنی به حضور این کشتی‌گیر در میدان المپیک تمایل دارند تا او بتواند به راحتی طلای المپیک پاریس را از آن خود کند. هر چند که این موضوع به شرایط جسمانی و وضعیت کتف‌اش ارتباط دارد. در حال حاضر یزدانی در جویبار تمرینات خود را پیگیری می‌کند و تقریباً یک ماه دیگر هم به مسابقات مجارستان اعزام می‌شود، البته حضور یزدانی بعد از مسابقات مجارستان در اردوی تیم ملی هنوز مشخص نیست و اگر این کشتی‌گیر تمایل داشته باشد همچنان تمریناتش را در جویبار و به صورت شخصی پیگیری کند، فدراسیون کشتی و کادر فنی با او کنار خواهند آمد و قرار نیست در اردوی بعدی هم به خانه کشتی بیاید.

با این حال همه چیز به مسابقات مجارستان برمی‌گردد، نماینده وزن ۸۶ کیلوگرم ایران اعزامی به المپیک پاریس، بعد از بررسی وضعیت حسن یزدانی این مسابقه انتخاب خواهد شد.

امیرحسین زارع قهرمان سنگین وزن کشتی آزاد جهان و دارنده مدال برنز المپیک هم در اردوی تیم ملی حضور ندارد. او به دلیل عفونت چشم، نتوانسته تمرینات مدنظر خود و کادر فنی را انجام دهد و بازگشت صد در صدی زارع به تمرینات منوط به بهبود این بیماری تحت درمان پزشکان است.

همچنین محمد نخودی که به عنوان نفر اول چرخه ۷۹ کیلوگرم سال ۲۰۲۴، فروردین ماه مدال طلای این وزن را در مسابقات قهرمانی آسیا از آن خود کرد، به دلیل آسیب‌دیدگی از ناحیه کتف اردوسی تیم ملی را ترک کرد تا کارهای فیزیوتراپی‌اش را دنبال کند.

علیرضا سرلک تنها نماینده ایران برای کسب سهمیه باقی مانده تیم ملی کشتی آزاد است که در چند روز آینده به همراه محسن کاوه سرمربی تیم ملی راهی مسابقات استانبول می‌شود. سرلک در تلاش است تا بتواند آخرین سهمیه باقی مانده کشتی آزاد در وزن ۵۷ کیلوگرم را به دست بیاورد.

کد خبر 6097148 سیده فرزانه شریفی

دیگر خبرها

  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان از ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت
  • اجرای پویش سلامت دهان و دندان در فارس
  • پویش سلامت دهان و دندان
  • دوری قهرمان نامدار کشتی ایران از تمرینات +عکس
  • عفونت چشم کار دست زارع داد/آخرین وضعیت یزدانی برای حضور در المپیک
  • عفونت چشم بلای جان قهرمان کشتی شد
  • راه کار‌های اساسی در زمینه حفظ سلامت دهان و دندان در جامعه/ برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دندان چیست؟
  • مدیر عامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران مطرح کرد؛ جلوگیری جدی از بیماری «کوتاه قامتی» در کشور
  • دو عامل چاقی که دور از ذهن هستند
  • فشار خون عامل مرگ سالانه ۱۰ میلیون نفر در جهان