Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-02@03:15:22 GMT

مردی که با جسد مردگان ظروف آشپزخانه می سازد +تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۹۴۸۷۷

مردی که با جسد مردگان ظروف آشپزخانه می سازد +تصاویر

به گزارش جام نیوز، «جاستین کرو» طرح خود را اینک به یک کسب و کار بزرگ تبدیل کرده و در پروژه ای با نام نوریش (Nourish) خاکستر مردگان را به ظروف آشپزخانه تبدیل می کند. او از طرف دوستان خود درخواست ها و سفارش هایی داشته است.

این مرد مکزیکی از روش عجیبی برای ماندگار کردن یاد آشنایان و دوستان درگذشته استفاده می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سفالگر مکزیکی، با خاکستر مردگان و پودر استخوان اجساد آنان کاسه، بشقاب، فنجان و شمعدانی درست می کند.

«جاستین کرو» طرح خود را اینک به یک کسب و کار بزرگ تبدیل کرده و در پروژه ای با نام نوریش (Nourish ) خاکستر مردگان را به ظروف آشپزخانه تبدیل می کند. او از طرف دوستان خود درخواست ها و سفارش هایی داشته است.

بنا بر این گزارش، هم اکنون این شرکت با شعار «خاکستر مردگان را به جزئی از زندگی خود تبدیل کنید» به کار خود ادامه می دهد.شرکت او خاکستر و پودر استخوان مردگان را با لعابی مخصوص مخلوط می کند و از آن ها فنجان می سازد. برای هر فنجان ۱۰۰ گرم خاکستر مرده نیاز است. جاستین کرو از سال ۲۰۱۵ تاکنون ۲۰۰ استخوان انسان خریداری کرده است. او با انتشار آگهی در اینترنت برای خرید استخوان انسان اعلام آمادگی کرده است. حرکت او واکنش های تند بسیاری را به همراه داشته است.

او در اظهارنظری عجیب گفته است: فکرش را بکن وقتی داری قهوه می نوشی داستان های مادربزرگ و نصیحت های پدر و مادرت را به یاد بیاوری؟! او در جایی دیگر هم گفته: واقعا شگفت انگیز است که استخوان ۲۰۰ تا آدم را یک جا الک کنی!

206

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۴۸۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • دومین فوران آتشفشان در اندونزی/ فرودگاه تعطیل و خورشید تاریک شد!
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا (ع) می‌سازد
  • تصاویری از اجساد سالم؛ راز مومیایی خود به خود مردگان در یک منطقه چیست؟ (۱۶+)
  • محمدحسین لطیفی فیلمی درباره امام رضا(ع) می سازد
  • تاثیر ظروف یکبار مصرف بر محیط زیست
  • واکنش دوستان بازیگر زن سریال نون خ به چهره و ظاهرش (فیلم)
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!