Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار دانشگاهی را از«کانالاخبار دانشگاهیSNN.ir»دنبال کنید

علی محمدپناه، فعال دانشجویی حوزه صنفی دانشگاه کردستان در گفت‌وگوبا خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مورد مشکلات صنفی دانشگاه گفت: مشکلات صنفی همیشه یکی از دغدغه های دوران دانشجویی بوده و است، دانشگاه کردستان نیز از این قضیه مستثنی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین مقوله ای که در بحث صنفی به ذهن خطور می‌کند سلف سرویس دانشگاه و کیفیت و کمیت پایین غذاهاست،متأسفانه در سال‌های اخیر شاهد افتکیفی غذا و همچنین کاهش کمیت غذا بوده‌ایم، انتظار می‌رود با اتخاذ تدابیر مناسب مسئولین امر این دغدغه نیز رفع شود.با این حال کیفیت غذای دانشگاه کردستان در مقایسه با برخی دانشگاه‌های همجوار در وضع مطلوبی است و همت معاون و مدیر دانشجویی برای رسیدن به وضعیت مطلوب‌تر و در خور شأن دانشجویان ادامه دارد.

وی افزود:با توجه به صعب العبور بودن و شیب‌دار بودن دانشگاه، نبود سرویس ایاب و ذهاب درون دانشگاه یکی از مشکلاتی است که دانشجویان درگیر آن هستند؛ البته این سرویس چند ماهی است که برای دانشجویان خانم در یک مسیر (خوابگاه فرشتگان تا مقابل مسجد و بالعکس) فراهم شده؛ ولیدانشجویان پسر هنوز سرویس ندارد.

این فعال دانشجویی حوزه صنفی دانشگاه کردستان در ادامه به مشکلات خوابگاه های متاهلی اشاره کرد و گفت:نبود خوابگاه متأهلی برای دانشجویان از اساسی‌ترین مشکلات حوزه صنفی دانشگاه کردستان است، که این امر باعث کاهش رغبت دانشجویان به ازدواج در دوران دانشجویی شده ومعضلات اجتماعی و فرهنگی را برای دانشگاه به همراه داشته است.

وی ادامه داد: نبود خوابگاه متاهلیمشکلاتی برای این دانشجویان به وجود آورده استکه اکثرا از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند، از نظر بنده این موضوع باید در اولویت اول مسئولین دانشگاه قرار گیرد و هرجه زودتر تدابیر لازم اتخاذ شود. برای حل شدن موقتی و کوتاه مدت این مشکل پیشنهاد ما به مسئولین دانشگاه اختصاص چند واحد از منازل سازمانی داخل دانشگاه برای دانشجویان متأهل دوره دکتری است که این امر با خواست مسئولین دانشگاه امکان‌پذیر است.

محمدپناه تصریح کرد عدم نظارت کافی بر فعالیت‌های بوفه‌های دانشگاه نیز مشکل بعدی است که گاهیمشکلاتی را از قبیل گرانفروشی مخصوصا در بخش صیفی‌جات و میوه‌ها را داشته است.

فعال دانشجویی حوزه صنفی دانشگاه کردستان در پایان خاطرنشان کرد:شاید بتوان گفت که دانشگاه کردستان جزو معدود دانشگاه‌های کشور است که از مشکلات صنفی چندانی برخوردار نیست و از این بابت باید از مسئولین امر قدردان بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۵۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی

دانشجویان ایرانی خارج از کشور و مورد تایید وزارت علوم و بهداشت می‌توانند با ارائه مدارک لازم سالیانه ۱۳ هزار یورو ارز دانشجویی دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام بانک مرکزی، دانشجویان ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند می‌توانند سهمیه ارزی دریافت کنند.

مبلغ این سهمیه ۱۳ هزار یورو و به صورت سالیانه است که در وجه دانشگاه واریز می‌شود. علاوه بر این بابت هزینه‌های اقامت نیز حداکثر ماهیانه ۱۵۰۰ یورو به فرد دانشجو و ۵۰۰ یورو به ازای هر عضو همراه دانشجو (تنها همسر و فرزندان)، پرداخت می‌شود.

برای دریافت این سهمیه ارزی دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت علوم باید به سامانه سجاد (سامانه جامع امور دانشجویان) و دانشجویان متقاضی در دانشگاه‌های تحت نظارت وزارت بهداشت نیز باید به سامانه موحد (سامانه تسهیلات ارزی و مشمولین مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت) مراجعه کنند و مراحل تشکیل پرونده خود را انجام دهند.

در نهایت پس از تایید شدن مدارک دانشجوی متقاضی، کد مرکز مبادله ارز و طلای ایران برای دانشجوی متقاضی پیامک می‌شود و برای دریافت ارز دانشجویی باید به یکی از شعب منتخب بانک ملی که اسامی آن در سایت این بانک موجود است، مراجعه کند.

گفتنی است؛ این ارز فقط به دانشجویانی تعلق می‌گیرد که تحصیل آنها به صورت حضوری و تمام وقت است و شامل دوره‌های غیر حضوری و پاره وقت نمی‌شود.

همچنین برای دریافت ارز دانشجویی باید دانشگاه محل تحصیل دانشجو مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت باشد.

دانشجویان متقاضی سهمیه ارز دانشجویی برای مشاهده اسامی دانشگاه‌های مورد تایید نیز باید با توجه به رشته تحصیلی خود به سامانه‌های سجاد (وزارت علوم) و موحد (وزارت بهداشت) مراجعه کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بزرگترین تظاهرات دانشجویی یمن در حمایت از غزه و دانشجویان آمریکا
  • آغاز به کار جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی تیتر ۱۳
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • اعتراضات دانشجویی علیه اسرائیل به مکزیک هم رسید
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • در آمریکا چه خبر است؟
  • تظاهرات حمایت از غزه در شهر‌های مختلف جهان
  • جزئیات و نحوه دریافت ارز دانشجویی