Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-30@10:18:14 GMT

حمایت از ۶۰ مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۶۹۹۵۹۳

حمایت از ۶۰ مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری کشور

مدیر روابط عمومی معاونت علمی نهاد ریاست‌جمهوری گفت: از سال ۹۳ تاکنون ۶۰ مرکز نوآوری و شتابدهی در کشور توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایت شده است.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ پرویز کرمی با بیان اینکه مراکز نوآوری و کارآفرینی بخش مهم و بنیادین هدایت و شکلدهی توانمندی علمی نیروی انسانی تحصیل کرده به سوی ایده‌های نوآورانه، شکل‌گیری کسب‌وکارهای نوپا و در نهایت حرکت به سوی پی‌ریزی اقتصادی مبتنی بر دانش، نوآوری و فناوری هستند، اظهار کرد: با حمایت معاونت علمی و فناوری روند اثربخشی و فعالیت آنها شتابی مضاعف گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی حمایت معاونت علمی از مراکز رشد و شتابدهنده‌ها را گامی در راستای ترویج و گسترش نفوذ کسب‌وکارهای فناورانه و برآمده از دل دانشگاه‌ها و مراکز علمی در پیکره اقتصاد دانست و اظهار کرد: رشد کسب‌وکارهای دانش‌بنیان نوپا در سالهای اخیر نشان داده است که ظرفیت خارق‌العاده مراکز علمی و دانشگاهی کشور برای حرکت در مسیر اقتصاد دانش‌بنیان، اکنون در حال شکوفایی و تحقق اقتصادی پویا مبتنی بر توانمندیهای انسانی است.

مشاور معاون علمی رئیس‌جمهور این مراکز را یکی از عناصر اصلی تحقق اقتصاد دانش‌بنیان ارزیابی کرد و گفت: در پازل چینی و شکل‌دهی زمینه‌های لازم برای کسب‌وکارهای فناور، محرکها و مقومهایی مورد نیاز است که براساس همین ضرورت، مراکز نوآوری و شتابدهنده‌های فناوری به عنوان یکی از هدایتگران و تداوم بخش ایده‌های نو و کسب‌وکارهای نوپا نقشی کلیدی ایفا می‌کنند.

مدیر روابط عمومی معاونت علمی عنوان کرد: مراکز نوآوری و کارآفرینی بخش مهم و بنیادین هدایت و شکل‌دهی توانمندی علمی نیروی انسانی تحصیل کرده به سوی ایده‌های نوآورانه، شکل‌گیری کسب‌وکارهای نوپا و در نهایت حرکت به سوی پی‌ریزی اقتصادی مبتنی بر دانش، نوآوری و فناوری هستند که با حمایت معاونت نوآوری و تجاری‌سازی فناوری معاونت علمی و فناوری روند اثربخشی و فعالیت آنها شتابی مضاعف می‌گیرد.

وی با بیان‌ اینکه بدیهی است نوآوری، جایگاهی محوری در پویایی و رشد کشورهای موفق در مسیر توسعه ایفا می‌کند، یادآور شد: بر همین مبنا ایجاد زیست بومی مساعد که بتواند راه رشد اقتصاد و پیشرفت کشور را بر مبنای سرمایه‎های فکری و دانشی هموار کند، حمایت از شکل‌گیری و توسعه مراکز نوآوری به عنوان برنامه‌ای فراگیر در عرصه ملی از سوی معاونت علمی و فناوری مدنظر قرار گرفته است.

کرمی درباره توجه ویژه این معاونت به کارکرد مراکز نوآوری، شتابدهنده‌ها و مراکز کارآفرینی گفت: این مراکز در حقیقت با کارکردهای متنوع در زمینه کمک به ایجاد، رشد، توسعه و شکوفایی شرکتهای نوپا به شمار می‌روند و معاونت علمی برای شکل دادن به حلقه‌های مفقوده عرصه علم تا کسب‌وکار، زمینه توسعه و تسهیل روند فعالیت این مراکز را فراهم آورده است.

وی ادامه داد: مراکز شتابدهی ضمن ایجاد کردن فضایی مساعد برای باروری و رشد نوآوری و کارآفرینی که عموم نقش‌آفرینان آن نیروی انسانی جوان و تحصیل‌کرده کشور هستند، به توسعه یافتن محصول از مرحله آزمایشگاهی به بازار نیز کمک می‌کنند.

مدیر روابط عمومی معاونت علمی افزایش تعاملها و ارتباطات اثربخش و شبکه‌سازی میان جوامع نوآوری و کارآفرینی را یکی از گامهای دیگر برای کسب‌وکارهای نوپا برشمرد و گفت: مراکز نوآوری و شتابدهی برای کمک به کسب‌وکارهای فناورانه از طریق برگزاری نشستها، کارگاه‌های تخصصی و رویدادهای کارآفرینی زمینه‌ تعامل میان نخبگان، مستعدین و فعالان این عرصه را فراهم می‌کنند.

وی افزود: همچنین ضمن فراهم آوردن بستری به منظور تأمین مالی (vc) و سرمایه‌گذاری برای ایده‌های جدید خدمات مشاوره، راهبری و یادگیریهای کارآفرینانه در ابعاد عمومی و مردمی را دنبال می‌کنند.

حمایت بیش از 60 مرکز نوآوری و شتابدهی

مشاور معاون علمی و فناوری رئیس ‌جمهور با بیان اینکه معاونت علمی از سال 1393 روند تأسیس و پشتیبانی از مراکز نوآوری و شتابدهی فناوری را در دستور کار خود قرار داده است، افزود: تاکنون بیش از 60 مرکز نوآوری و شتابدهی فناوری در عرصه ملی حمایت شده است.

وی افزود: در قالب این برنامه، تاکنون از مراکز نوآوری و شتابدهی مراکز دانشگاهی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پارکهای علم و فناوری‌ و مراکز رشد، مراکز پژوهشی و فعالان بخش خصوصی در قالب اعطای کمک و تسهیلات حمایت مادی و معنوی به عمل آمده است.

انتهای پیام/

R1012190/Psaadati/S2,1313/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۹۹۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ مصطفی میلانی، دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با اشاره به ظرفیت بالای این استان در زمینه مواد و ساخت، گفت: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره کرد و گفت: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تاکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

 میلانی، شیرین سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

وی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در پایان افزود: این ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین آمادگی دارد و خواستار همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور خانه خلاق و مرکز نوآوری قوه مقننه در سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی در کشور حمایت می‌شوند
  • مالکیت فکری پشتوانه اقتصاد دانش‌بنیان