Web Analytics Made Easy - Statcounter

تفرش- نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان درمجلس گفت: سهم درنظر گرفته شده برای شهرستان تفرش درجریان توزیع اعتبارات استانی سال جاری، ۱۴۰میلیارد ریال تعیین شده که نسبت به سال گذشته افزایش دارد.

محمد حسینی در گفت و گو با خبرنگار مهر در حاشیه نشست شورای برنامه ریزی شهرستان تفرش، اظهار داشت: امسال چهار هزار و میلیارد ریال اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای به استان مرکزی اختصاص داده شده که توزیع اعتبارات شهرستانی برای دو هزار و ۹۰۰ میلیارد ریال از این مبلغ انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی افزود: سهم شهرستان تفرش از اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای استان مرکزی در سال جاری پس از تقسیم اعتبارات شهرستانی، ۱۴۰میلیارد ریال در نظر گرفته شده که نسبت به اعتبار سال گذشته از افزایش مطلوبی برخوردار است.

لزوم تخصیص بودجه برای راهسازی و آبرسانی به روستاها در تفرش

وی بیان کرد: شهرستان تفرش در زمینه شاخصه های زیربنایی از جمله راهسازی و محورهای ارتباطی، تقویت بخش کشاورزی، آب رسانی به روستاها، طرح های هادی روستایی و همچنین زیرساخت های خدمات بهداشتی و درمانی نیازمند تخصیص اعتبار است تا هر چه زودتر برای رفع مشکلات مذکور که از مهمترین مطالبات مردم این شهرستان است اقدام شود.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان ساخت: در این رابطه توزیع اعتبارات برای به کارگیری در زمینه های مورد نیاز این شهرستان بایستی با برنامه ریزی و کار کارشناسی صورت گیرد تا بیشترین میزان بازدهی را داشته باشیم.

حسینی تصریح کرد: در حال حاضر در برخی نقاط شهرستان تفرش به دلیل نبود امکانات و زیرساخت، شاهد مهاجرت جمعیت به نقاط دیگر هستیم که بایستی با فراهم سازی زیرساخت های مورد نیاز، از این روند نامطلوب جلوگیری شود.

مسئولان تفرش جذب حداکثری اعتبار را مدنظر قرار دهند

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مسئولان شهرستان تفرش باید کسب رضایتمندی مردم را در سرلوحه کار خود قرار دهند، چرا که در حال حاضر در برخی بخش ها مردم از عملکرد مسئولان شهرستان رضایت ندارند.

وی اضافه کرد: هر مسئول در حوزه کاری خود باید تلاش کند تا حداکثر میزان اعتبار استانی و ملی مربوط به دستگاه خود را در شهرستان جذب کرده و در راستای اجرا و اتمام پروژه ها و مهیاسازی زیرساخت ها به کار بندد.

نماینده مردم تفرش، آشتیان و فراهان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: در این رابطه در استان با مدیران اتمام حجت شده تا در راستای جذب بیشترین اعتبار تلاش کرده و با برنامه ریزی مناسب و دقیق از بودجه تخصیصی حداکثر بهره را در راستای حصول رضایت مردم ببرند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۱۵۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است

ایسنا/مازندران رییس شورای اسلامی بخش چمستان گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل آن به شهرستان شدن است.

بخش چمستان، یکی از شهرهای استان مازندران در شهرستان نور است. جاده‌ای دارد که چمستان را به نور و آمل متصل می‌کند. این شهر با قدمت ۷۰ ساله دارای شهرداری، بخشداری، دادگستری، سایر ادارات و دوایر دولتی، کتابخانه، عمومی و کانون فرهنگی‌تربیتی است.

بخش چمستان دارای طبیعت بسیار زیبا و بکر و دست نخورده‌ است که امروزه در کمتر جایی یافت می‌شود. روستای ییلاقی لاویج دارای آب گرم طبیعی در ۲۵ کیلومتری جنوب چمستان، پارک جنگلی کشپل، دریاچه الیمالات، جنگل واز، بقعه تاریخی آقا شاه بالوزاهد در روستای آهودشت و ۳کیلومتری شرق چمستان واقع شده است.

کوه‌هایی چون میرخمند، واز، لاویج، طارم، رودبارک، گزناسرا از جاذبه‌های این بخش به شمار می‌رود.

این بخش دارای منابع بسیار غنی جنگلی، معادن شن و ماسه، معادن ذغال سنگ، وجود شهرک صنعتی، وجود ناحیه صنعتی، پرورش ماهی و غیره است.

مردم بخش چمستان سال‌ها است که با روش‌های مختلف می‌خواهند تا مسئولین کشوری و استانی نگاه ویژه‌ای به این بخش داشته باشند. 

«قدرت الله نصیری» رییس شورای اسلامی بخش چمستان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: بخش ۷۴ ساله چمستان با ۹۶ پارچه روستا بزرگترین وسعت و بیشترین جمعیت را نسبت به خیلی از شهرستان های استان دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی مردم، شوراها و مسئولین بخش چمستان تبدیل به شهرستان شدن است که با مطالبه‌گری امام جمعه چمستان از استاندار در خصوص این موضوع همراه بوده است.

وی با اشاره به مشکلات بودجه‌ای که وجود دارد، گفت: اما با خودیاری و همیاری مردم و شوراهای محل محور آمل به چمستان و نور چراغ های روشنایی با اعتبار بیش ۱۰ میلیارد تومان نصب شد.

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در حوزه جاده‌های ییلاقی اتفاقات خوبی صورت گرفته است، تصریح کرد: جاده لاویج به میرخمند یک کیلومتر آسفالت و سه کیلومتر زیر سازی انجام شد.
نصیری ادامه داد: متاسفانه سیلاب‌های اخیری که در بخش چمستان رخ داد خسارت‌های زیادی به ویژه به پل‌های روستایی وارد کرد که با تعامل مردم و شوراها با مسئولین و درایت فرماندار و بخشدار چمستان نسبت به بازگشایی مسیرهای بین مزارع، به صورت کوتاه مدت برای روستاییان فراهم شد و در حال حاضر هم کار روی پل‌های تخریب شده روستاها درحال انجام است.

وی تاکید کرد: متاسفانه روستاهای ییلاقی بالادست جاده مناسبی ندارد و محل تردد بسیاری از مردم خصوصا در فصل تابستان است که حمایت ویژه مسئولین امر در قسمت محرومیت زدایی را می‌طلبد.  

رییس شورای اسلامی بخش چمستان با بیان اینکه در طرح هادی روستاها مشکلات و چالش‌های زیادی وجود دارد، یادآور شد: بسیاری از روستاها بیش از ۵ یا ۶ سال از مهلت بازنگری آنها گذشته و نیازمند نگاه ویژه مسئولان استانی نسبت به بازنگری طرح هادی با توجه به موقعیت و شرایط توریستی بخش چمستان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • خبر خوش شورای نگهبان برای بازنشستگان | افزایش چشمگیر حقوق بازنشستگان از این ماه
  • در صحن شورای شهر همدان چه گذشت؟
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • منظور: رشد ۳۸۰ درصدی اعتبارات رفاه و تامین اجتماعی
  • شهرستان شدن«چمستان» مطالبه مردمی است
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری