Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مربي تيم ملي تکواندو گفت: رقابت‌هاي جهاني ميداني سخت و پراهميتي براي تکواندو است و نزديک به چهار ماه است که شبانه روز براي ثبت يک نتيجه خوب تمرين مي‌کنيم.


به گزارش "ورزش سه"، عليرضا نصرآزاداني با بيان مطلب فوق به مهر، گفت: از زمان برگزاري مسابقات انتخابي و شروع کار آماده سازي، مراحل مختلف را قدم به قدم طي کرديم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

يک تورنمنت خيلي خوب را تجربه کرده و چند ديدار تدارکاتي با تيم هاي دانشجويان و تيم اعزامي به کشورهاي اسلامي انجام داديم تا در نهايت يک تيم خوب و سرحال را مهياي حضور در آوردگاه جهاني کنيم.

وي افزود: مهمترين فاکتور اين تيم يکدست بودن، رفاقت و همدلي بين تمامي ارکان براي رسيدن به موفقيت است. آرامش خوبي در بين نفرات تيم حکمفرماست و با انگيزه بالا وارد رقابتهاي قهرماني جهان مي شوند. کادر فني هم در اين مدت هرچه لازم بوده و در توان داشته در اختيار اعضاي تيم قرار داده است.

مربي تيم تکواندو در مورد کسب مدال طلاي در سال 2011 جهاني کره جنوبي گفت: هميشه يک موفقيت را که در گذشته بدست آمده الگو قرار مي دهيم و از تجربيات و کارهايي که باعث کسب عنوان قهرماني شد به بهترين نحو بهره مي بريم. براي من که مسابقات جهاني 2011 يک تجربه بسيار خوب بود که با آن کادر فني کار کردم و همچنين مسابقات روسيه که تيم قهرمان سال 2015 جهان شد. در اين دوره تلاش کرديم که همان شرايط و حتي بهتر از آن را براي اين تيم مهيا کنيم.

نصر افزود: رقابتهاي تکواندو قهرماني جهان سخت و دشوار است و شايد اتفاقات غيرقابل پيش بيني مسير تيم براي رسيدن به هدف را با چالش جدي مواجه کند. اميدورام شرايط به نحوي پيش برود که خدايي ناکرده تيم با آسيب جدي مواجه نشود و موفقيت بدست آيد.

وي ادامه داد: تلاش تک تک نفرات تيم روي نتيجه نهايي تاثير گذار است. اکثر مواقع دو تکواندوکار تا پاي سکو در جدول بالا آمده ولي موفق به کسب مدال نمي شوند. اما همان چند امتياز آنها به اندازه يک مدال نقره يا طلا در نتيجه نهايي تاثير گذار بوده است. خدا را شکر همه اعضاي تيم به اين موضوع واقف هستند و هر مبارزه را به عنوان يک فينال نگاه کرده و براي پيروزي در همان ديدار تلاش مي کنند و قدم به قدم پيش مي روند.

قهرمان سال 2011 جهان در مورد ورود تيم ايران به عنوان مدافع عنوان قهرماني به مسابقات گفت: اين براي ما خيلي اهميت دارد که رقبا با اين نگاه مقابل ما قرار مي گيرند و به نوبه خود وزنه روحي مناسبي است ولي ما هم اجاه نمي دهيم که اين موضوع روي کار تيم تاثير منفي بگذارد. ما مغرور به قهرماني جهان نيسيتم، رقبا را دست کم نمي گيريم و از اين فرصت استفاده مي کنيم تا بهترين نتيجه را کسب کنيم.

نصر در پايان به رقباي ايران هم اشاره کرد و گفت: مسابقات جهاني است و همه براي کسب مدال به ميدان مي آيند. اغلب تيم ها تک چهره هايي در ترکيب خود دارند که همين تکواندوکار مي آيد و قهرمان مي شود. ما براي هم رقيبان خود احترام قائليم و براي کسب پيروزي در هر ميداني حاضر مي شوم. ولي در کل به لحاظ تيمي کره جنوبي ميزبان مسابقات، روسيه، شايد آذربايجان و مکزيک نفرات خوبي دارند که مي توانند در نتيجه کلي رقيب ما باشند.

رقابتهاي تکواندو قهرماني جهان سوم تيرماه به ميزباني کره جنوبي در شهر موجو آغاز مي شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۲۱۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!

به گزارش "ورزش سه"، چندی قبل بود که خبری در خصوص قهرمانی یک ورزشکار در رشته فیتنس چلنج با وزن 118 کیلوگرم منتشر شد! البته این ورزشکار در زمان مسابقه 118 کیلو نبود و با حدود 6 ماه تمرین و کاهش وزن 35 کیلوگرمی توانسته بود آمادگی حضور در مسابقات داخلی و بین المللی را کسب کند.

سید مجید قریشی که سال گذشته در مسابقات جهانی قرقیزستان با 40 سال سن یک طلا و دو برنز در بخش های مختلف رشته فیتنس چلنج کسب کرد، دو مسابقه دیگر را هم در سال 1402 تجربه کرد. این ورزشکار که حالا با 73 کیلوگرم وزن و 45 کیلو کاهش وزن نسبت به آغاز ورزش خود، برای مسابقات بین المللی رومانی می شود، یک نقره در جام جهانی اسپانیا و دو برنز در مسابقات بین المللی ترکیه کسب کرد.

قریشی با اشاره به اتفاقاتی که سال گذشته برایش رخ داد، گفت: "سال فوق العاده ای را پشت سر گذاشتم و چندین مدال در مسابقات بین المللی و جهانی کسب کردم. من تازه انگیزه گرفته ام و در 41 سالگی می خواهم به خیلی از افراد به ویژه آنهایی که اضافه وزن دارند، ثابت کنم که هیچ وقت برای شروع کردن ورزش حتی در سطح قهرمانی دیر نیست."

وی که حالا به عرصه داوری هم ورود کرده، اضافه کرد: "در کنار ورزش توانستم دوره های داوری را هم پشت سر گذاشته و بعد از قبولی در تست های مدنظر دفترچه داوری بین المللی را هم بگیرم. دو هفته دیگر به رومانی می روم و آنجا هم به عنوان داور حاضر خواهم بود. حضور در مسابقات قهرمانی آسیا 2024 در مغولستان و قهرمانی جهان به میزبانی ایران هم از دیگر برنامه هایم برای سال جاری است."

دیگر خبرها

  • مسابقات بوکس قهرمانی جوانان آسیا/ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • بوکس امید‌ها و جوانان آسیا؛ محشری دومین نشان ایران را قطعی کرد
  • مدال محشری با صعود به نیمه‌نهایی قطعی شد / ۵ بوکسور فردا به میدان می‌روند
  • کریمی: عهد بستیم با جام به ایران برگردیم
  • شرط موفقیت تیم ملی فوتسال در جام‌جهانی/ جلسه با تاج برای ماندن
  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۹ اردیبهشت
  • اشجاری و یزدانی قهرمان تور جهانی تنیس جوانان شدند
  • معرفی تنیسورهای برتر مسابقات تور جهانی تنیس جوانان