Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس بین‌الملل جام نیـوز، مردمی که پس از سحری و نیایش صبح از مسجدی در شمال لندن بیرون می آمدند متوجه شدند که مردی احتمالا دچار مشکل قلبی شده و روی زمین افتاده است. در حالی که دیگران سعی داشتند به او کمک کنند ناگهان یک خودروی ون وارد پیاده‌رو شد و به سمت جمعیت رفت. فرد بیمار درگذشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این حمله ده نفر زخمی شده‌اند که حالی برخی از آنها وخیم است. به گفته پلیس لندن تمام قربانیان مسلمان بوده‌اند.

راننده سپس از وانت خارج شد و پا به فرار گذاشت اما مردمی که در خیابان بودند او را دستگیر کردند و سپس تحویل پلیس دادند. گزارش شده که او فریاد می‌زده من می‌خواهم همه مسلمانان را بکشم.

در حالی که پلیس لندن در بیانیه خود از خودداری‌ای که مردم خشمگین در قبال مهاجم نشان دادند، تشکر کرده، خبرنگار بی بی سی مدعی است مردم قصد کشتن راننده را داشته اند که امام جماعت مسجد مانع شده است.

ویدئو/ گزارش بی بی سی

امبر راد، وزیر کشور بریتانیا گفته که پلیس با این حمله به عنوان یک واقعه تروریستی برخورد می‌کند.

این حادثه در دقایق پایانی یکشنبه شب در نزدیکی مسجدی در فینزبری پارک رخ داد که یک محله عمدتا مسلمان‌نشین پایتخت بریتانیاست.

صادق خان، شهردار لندن گفته که تعداد مأموران پلیس در مناطقی که مسلمانان زندگی می‌کنند افزایش یافته است تا امنیت آنان تأمین شود.

ترزا می نخست وزیر بریتانیا این حمله را منزجرکننده خواند. کمیته کبرا (کمیته اضطراری امنیت ملی) تشکیل جلسه داد و خانم می پس از پایان جلسه به خبرنگاران گفت که پلیس این واقعه را تروریستی قلمداد کرده و این حمله‌ای به مسلمانان در نزدیکی عبادتگاهشان بوده است.

نخست وزیر بریتانیا همچنین گفت: سال‌های مدیدی است که افراط گرایی بیش از تحمل شده است. این حادثه یادآور این است که تروریسم و افراط گرایی اشکال بسیار زیادی می تواند به خود بگیرد و عزم ما برای مبارزه با آن باید جزم باشد صرف نظر از اینکه چه کسی مسئول است.

خانم می گفت عامل فقط یک نفر بوده و با شبکه‌ای در ارتباط نیست و نفرت و شر این چنینی موفق نخواهد شد.

پس از آتش‌سوزی برج مسکونی گرنفل لندن خانم می به دلیل اینکه با بستگان قربانیان دیدار نکرده بود به شدت هدف انتقاد قرار گرفت اما او در این واقعه، بلافاصله به محل حادثه رفت و از آنجا دیدن کرد.

فرد مهاجم درن آزبورن نام دارد. او ۴۷ ساله، پدر چهار فرزند و ساکن کاردیف پایتخت ولز بوده است.

این چهارمین حمله در سه ماه گذشته است که دولت بریتانیا آن را تروریستی خوانده است.

منطقه‌ای که این اتفاق در آن افتاده یکی از مناطق لندن است که تنوع فرهنگی و قومیتی غنی دارد.

این محله همچنین حوزه نمایندگی است که از ۳۴ سال پیش جرمی کوربین رهبر حزب کارگر نماینده آن در پارلمان بریتانیا است. کوربین پس از حادثه در این محل حاضر شد و این حمله وحشتناک را حمله به تمامی مردم توصیف کرد.

شورای مسلمانان بریتانیا این حادثه را خشونت‌بارترین نمایش اسلام‌ستیزی تاکنون دانست و از دولت خواست به صورت اضطراری امنیت مساجد را تقویت کند.

کرسیدا دیک فرمانده پلیس لندن این حمله را حمله آشکار به مسلمانان خواند و گفت پلیس حضور بیشتری در این محله خواهد داشت بخصوص در اطراف اماکن مذهبی.

106

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۴۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند

حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمدسعید آزاد موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، با اشاره به حمایت دانشجویان دانشگاه‌های مختلف اروپایی و آمریکایی از مردم مظلوم غزه اظهار داشت: این حمایت‌ها نشان‌ می‌دهد که تفکر عمومی مردم به این مسئله معطوف شده که به هیچ عنوان دستگاه‌ها و ساختارهای بین‌المللی پاسخگو نیستند و تنها راه، استفاده از دیپلماسی عمومی و مردمی است تا تبدیل به یک جریان فراگیر در راستای حمایت از مردم باشد.

وی تصریح کرد: هم اکنون اگر عقلای غرب بخواهند به صورت عاقلانه حرکت کنند باید به دیپلماسی مرذمی توجه کنند و خواسته آنان را اجابت و مسیر توقف کشتار مردم مظلوم غزه را فراهم کنند.

مدیر مرکز اسلامی آذربایجان‌غربی گفت: اما اگر به صورت عاقلانه حرکت نکنند باعث افتضاح بیشتر ساختارهای بین‌المللی شده و شاید حرکت‌های مردمی آینده بسیار بنیان‌افکن باشد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر این حرکت‌های مردمی نشان دهنده انسانی بودن مسئله غزه است و بی‌تردید انسان‌هایی که دارای وجدان‌های بیدار بوده و از فطرت خود محافظت کرده‌اند در مواجهه با این ظلم احساس مسئولیت کرده و حتی به عقیده آنها باید در حد یک ندا و یک حضور در مقابل این ظلم ایستادگی کنند.

حجت الاسلام والمسلمین آزادموسوی افزود: بر این اساس وظیفه و تکلیف مسلمانان سنگین‌تر شده است چون علاوه بر اینکه بشریت یک تکلیف انسانی و واحد در مقابله با این ظلم بر عهده دارند یک تکلیف مجزا نیز داشته و آن نیز حمایت از مسلمانان و اراضی آنها است.

وی بیان کرد: امید است رسانه‌های جهان اسلام بتوانند به خوبی خروش عواطف انسانی را به تصویر کشیده و مقدمه‌ای برای خروش جدی مسلمانان در اقصی نقاط دنیا شوند که نتیجه آن تحت فشار قرار دادن حکام ممالک اسلامی برای برخورد قاطع با رژیم صهیونیستی است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشتی گیر آمریکایی: بسیاری از دانشجویان آمریکایی به اسلام گرویدند
  • تشدید خشونت‌ها علیه سیاستمداران، چالشی برای آلمان
  • زائری از پرو
  • مسئله فلسطین، چالش مشترک جهان اسلام است
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • (ویدئو) بازگشت مجموعه طلای پادشاهی آسانته به غنا پس از ۱۵۰ سال
  • رسانه‌های جهان اسلام باید به خوبی خروش عواطف انسانی در حمایت از مردم غزه را به تصویر بکشند
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • امام صادق(ع) مرجع امت اسلامی است