Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامرضا اربابی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با رد ادعای برخی رسانه ها مبنی بر اینکه بوی نامطبوع ناشی از فعالیت آتشفشان نیمه فعال تفتان بوده است، تصریح کرد: هنوز بطور دقیق علت انتشار بوی نامطبوع مشخص نشده و تا زمان ارائه نشدن نتایج تحقیقات کارشناسان نمی توان بطور دقیق اظهار نظر کرد.
وی افزود: گروههای کارشناسی از دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه سیستان و بلوچستان، گروه زمین شناسی این دانشگاه و اداره کل حفاظت محیط زیست به خاش و تفتان اعزام شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیر کل دفتر مدیریت بحران اظهار داشت: مردم هیچگونه نگرانی نداشته باشند زیرا اوضاع در کنترل است.
وی افزود: از 52 نفر مراجعه کننده به بیمارستان خاش حدود 40 نفر مرخص شده اند و بقیه برای بهبود کامل بستری هستند.
فرماندار خاش نیز به خبرنگار ایرنا گفت: گروههای گشت و کنترل محیط زیست و آزمایش آب و نیز کارگروه های ویژه سلامت و درمان از لحظات اولیه بامداد فعال شده اند و با جدیت نسبت به بررسی مشکلات پیش آمده اقدام می کنند.
وی بیان کرد: شمار زیادی از مراجعان به بیمارستان بصورت سرپایی درمان شده اند و تیم های پزشکی نیز همچنان در حال بررسی کارشناسی موضوع هستند.
فرماندار خاش گفت: هیچ گونه نگرانی در خصوص موضوع استشمام بوی نا مطبوع وجود ندارد.
وی با بیان این که شایعات منتشر شده در خصوص فعل و انفعالات تفتان صحت ندارد، مردم به شایعات توجه نکنند و خروج بدون دلیل از شهر و مراجعه به بیمارستان را تابید نمی کنیم.
چاکرزهی اظهار داشت: تحقیق میدانی گروههای زیست محیطی، زمین شناسی، هلال احمر، آب، بهداشت از مرکز استان و خاش و همراهی کارشناسان سپاه و انتظامی و ارتش برای بررسی موضوع ادامه دارد و اطلاعات تکمیلی به اطلاع مردم می رسد.
به گزارش ایرنا به دنبال استشمام بوی نامطبوع در خاش نشست ویژه ستاد مدیریت بحران با حضور دکتر عباسی نماینده اعزامی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، فرماندار، اعضای شورای تامین، مدیران ادارات در دفتر فرماندار خاش برگزار شد.
در این نشست مقرر شد از فعالیت واحدهای صنعتی غیر مجاز که مخاطرات زیست محیطی داشته و از عوامل تهدید کننده سلامت افراد جامعه هستند جلوگیری شود.
7310 **6081 خبرنگار: محمد امین میربلوچزهی ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۳۸۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد

مسئول دبیرخانه مدیریت زیست‌بومی تالاب‌های محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه مدیریت تالاب‌های استان با محوریت گردشگری در سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصویب و برای اجرا به استان ابلاغ شد، اما استانداری کهگیلویه و بویراحمد با گذشت هشت ماه از این ابلاغ، هنوز اقدامی انجام نداده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، مسعود حاتمی امروز _سه‌شنبه هجدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تالاب‌های «مورزرد»، «شرم درنگ زیلایی»، «برم الوان بهمئی» و مجموعه «کوه گل دنا» به دلیل ویژگی‌های اکولوژیکی، موقعیت جغرافیایی، جاذبه‌های خاص و منحصربه‌فرد می‌تواند نقش مهمی در تأمین معیشت جوامع محلی به‌واسطه توسعه گردشگری پایدار و جامعه‌محور داشته باشند.

وی افزود: اداره کل حفاظت محیط‌زیست استان در راستای حفاظت و بهره‌برداری خردمندانه از تالاب‌های استان از سال ۱۴۰۲ اقدام به تدوین برنامه جامع مدیریت زیست‌بومی حوضه آبریز برای سه تالاب «برم الوان»، «مورزرد» و «شرم درنگ زیلایی» با همکاری همه ذی‌نفعان شامل دولتی و خصوصی به‌خصوص جوامع محلی حاشیه تالاب‌ها کرده است.

مسئول دبیرخانه مدیریت زیست‌بومی تالاب‌های محیط زیست، کهگیلویه و بویراحمد گفت: تدوین و اجرای این برنامه‌ها می‌تواند ضمن حفاظت از تالاب‌های استان، چارچوبی برای مدیریت بهره‌برداری خردمندانه و مسئولانه با همکاری همه ذی‌نفعان در تالاب‌های استان را فراهم آورد.

وی تصریح کرد: در این راستا برنامه مدیریت تالاب‌های استان با محوریت گردشگری جامعه‌محور و توسعه الگوهای نمونه گردشگری طبیعت‌محور تالابی و حمایت از معیشت‌های پایدار جوامع محلی در سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصویب و برای اجرا به استان ابلاغ شد.

حاتمی خاطرنشان کرد: این مصوبه برای اجرا نیاز به تصویب در کارگروه امور زیربنایی استان دارد که با وجود گذشت هشت ماه از ابلاغ این مصوبه از طرف سازمان حفاظت محیط زیست، همچنان در اتاق‌های استانداری کهگیلویه و بویراحمد خاک می‌خورد و چشم‌انتظار و بلاتکلیف است.

کد خبر 751382

دیگر خبرها

  • حل مشکل آلودگی هوای اراک نیاز به حمایت صنایع دارد
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • پروژه‌های عمرانی و زیست محیطی نصف جهان در صف افتتاح
  • آرزوهای دیرینه اصفهانی‌ها در ریل افتتاح پروژه‌های عمرانی و زیست‌محیطی شهر زندگی
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • کشف و ضبط یک قبضه اسلحه غیر مجاز در منطقه حفاظت شده سفیدکوه خرم آباد
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • دانشگاه فردوسی مشهد رتبه چهارم تولیدات علمی در فناوریهای سبز را به دست آورد
  • پایش واحد های شن و ماسه شهرستان چایپاره
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس