Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، «امیر حسینی» سرکنسول جدید جمهوری اسلامی ایران در جلال آباد و «گلاب منگل» استاندار ننگرهار در این دیدار با اشاره به مشترکات دینی، فرهنگی، خط و زبان دو کشور همسایه بر ضرورت همکاری ها در بخش های مختلف به ویژه اقتصادی و بازرگانی تاکید کردند.
ننگرهار در شرق افغانستان با پاکستان همجوار است و با حدود 350 هزار جمعیت، یکی از مراکز مهم اقتصادی این کشور به حساب می آید، اما فعالیت گروه های مسلح مخالف به ویژه گروه تروریستی و تکفیری داعش در برخی از شهرستان های این استان، مانع از رشد مطلوب آن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گروه تروریستی داعش قصد دارد شهرستان «اچین» و کوه های «تورابورا» در این استان را که زمانی پناهگاه «اسامه بن لادن»، رهبر القاعده بود، به پایگاه منطقه ای خود بدل کند، اما نظامیان افغان با عملیات متعدد، بخش وسیعی از این منطقه را از وجود عناصر این گروه پاکسازی کردند.
دامداری و کشاورزی در این استان رونق فراوان دارد و بخش اعظمی از گوشت مورد نیاز افغانستان از ننگرهار تامین می شود.
اساق**1577**1610

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۵۸۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل بخشعلی اصغری اظهار کرد: متوسط عملکرد سیر به‌صورت تناژ در هر هکتار ۳۰ تن است که انتظار می‌رود بیش از ۳۰ هزار تن محصول سیر از مزار کشاورزی پارس‌آباد برداشت شود.
وی افزود: سطح زیر کشت پیش‌بینی‌شده ۹۰۰ هکتار بود که یک هزار ۲۰۰ هکتار کشت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد گفت: از کاشت تا برداشت محصول سیر تحت پایش و نظارت مدیریت جهاد کشاورزی است که با توصیه‌های فنی لازم اعم از تغذیه، واپایش عوامل گیاهی توسط کارشناسان جهاد کشاورزی شهرستان پارس‌آباد نظارت می‌شود.
وی تصریح کرد: تمام کودهای موردنیاز توسط جهاد کشاورزی به‌صورت یارانه‌دار در بین سیر کاران به قیمت دولتی توزیع می‌شود.
اصغری گفت: کاشت و داشت و برداشت به‌صورت ماشینی و نیمه ماشینی صورت می‌گیرد که مجوز و نامه صادراتی سیر توسط مدیریت جهاد کشاورزی داده می‌شود که صادرات بیشتر از طریق گمرک به کشورهای خارجی روسیه، آذربایجان و... به شهرستان‌های هم‌جوار چون گرگان و میادین تره‌بارهای شهرهای داخلی صادرمی شود .
وی اشاره‌ای به کشت دوم محصولات در شهرستان پارس‌آباد اشاره کرد و گفت: فعلاً برای کشت دوم از نظر مدیریت جهاد کشاورزی پارس‌آباد در حال رایزنی و برنامه‌ریزی است که تصمیم قطعی هنوز گرفته نشده است.

دیگر خبرها

  • مفقود شدن دختر جوان در جنگل دشت شاد میامی/ دستور استاندار سمنان برای جست‌وجوی دقیق
  • مفقود شدن دختر ۲۴ ساله در جنگل دشت شاد میامی/ دستور استاندار سمنان برای جست‌وجوی دقیق
  • جنایت‌های منافقین فراتر از مرزهای زمانی و جغرافیایی
  • صادرات سیر پارس‌آباد به روسیه و آذربایجان
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • گروگان‌های طالبان که درباره‌شان نشنیده‌اید / چرا آمریکا ۸۰۰ پایگاه نظامی در سرتاسر دنیا دارد؟ / چرا کشور‌ها به جنگ با یکدیگر می‌روند؟ / چگونه داعش به وجود آمد؟
  • اجرای ۲۵ برنامه طی هفته بسیج در شهرستان تربت جام
  • پیکر شهید جلال اعتماد در زادگاهش قروه آرام گرفت
  • فیلم| وداع مادر شهید «جلال اعتماد» با فرزند شهیدش
  • آمادگی شهرداری زلنودولسک روسیه برای ایجاد مرکز تجاری ایران