Web Analytics Made Easy - Statcounter

بندرعباس - مدیرکل ثبت اسناد و املاک هرمزگان گفت: افزایش دو درصدی آمار ازدواج در هرمزگان/طلاق یک درصد کاهش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمهدی هاشمی بعدازظهر شنبه در نشست خبری که به مناسبت هفته قوه قضائیه در سالن جلسات ثبت اسناد و املاک هرمزگان برگزار شد، بیان داشت: شبه قضایی بودن برخی از ماموریتها و فعالیتها و حضور قضات در هیئت های حل اختلاف در قانون تعیین تکلیف ساختمان و اراضی فاقد سند رسمی، قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی در تثبیت مالکیت اشخاص و قانون ثبت در مباحث مربوط به هیئت نظارت در راستای رسیدگی به اشتباهات ثبتی و قانون دفاتر اسناد رسمی و آیتین نامه های مربوط موضوع رسیدگی به تخلفات انتظامی سردفتران در دادگاهای بدوی انتظامی سردفتران و دفتریاران و نیز ماموریت ذاتی اجرای اسناد رسمی لازم الاجرا باعث شد سازمان ثبت اسناد به عنوان یکی از دستگاههای تابعه قوه قضاییه مطرح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هزار و ۵۷۱ سند مالکیت در استان صادر شد

وی عنوان کرد: در سال ۹۵ با توجه به ضرورت حفظ حقوق بیت المال و جلوگیری از تجاوز اشخاص به موقوفات ۱۲۲هزار و ۵۵۷ هکتار از اراضی دولتی در قالب هزار و ۵۷۱ فقره سند مالکیت تثبت شده است.

هاشمی اظهارداشت: بیش از ۵۰۰ رقبه موقوفه در سطح استان صادر و در مجموع اسناد صادره کاداستری ۵۳هزار و ۹۹۳ فقره در جهت تثبیت مالکیت اشخاص اعم از حقیقی و حقوقی بوده است که نسبت مشابه سال قبل ۱۲ درصد رشد و ۱۰۰ درصد اسناد صادره به صورت کاداستر بوده است.

به گفته وی، در سال ۱۳۹۵ تعداد پاسخ استعلامات و اعلام وضعیت املاک از طریق سامانه استعلام الکترونیک ۳۷هزار استعلام بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸درصد رشد و تعداد ۳۱ هزار و ۸۰۸ فقره از این استعلامات در دو روز اول معادل ۸۶.۹در صدپاسخ داده شده است که میانگین کل کشور ۷۸.۷درصد بوده است. در سال ۱۳۹۵ تعداد خلاصه معاملات الکترونیکی ثبت شده ۳۱هزار و ۲۸۱ بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ٣درصد رشداشته است و تعداد ۳۹هزار و ۷۶ خلاصه معامله معادل ۹۳ درصد در کمتر از ۲ روز ثبت شده است که میانگین کشور ۹۰.۹درصد بوده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک هرمزگان خاطرنشان کرد: از مجموع پرونده های قانون تعیین تکلیف که در سامانه ثبت نام کرده اند هفت هزار و ۴۳۶پرونده بوده که هفت هزار و ۴۳۶ پرونده منجر به صدور قرار کارشناسی، پنج هزار و ۳۱۷ استعلام گرفته شده است.

هاشمی با بیان اینکه ۱۷۴ هزار و ۹۷۳ پرونده بالغ بر چهار میلیون و ۵۴۸ هزار و ۱۷۵ برگ در استان هرمزگان آرشیو الکترونیکی شده است.

وی در مورد قانون ساماندهی بیان داشت: از مجموع پرونده های تشکیلی توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در راستای قانون الحاق موادی به قانون ساماندهی عرضه و تولید مسکن در سال، پنج هزار و ۷۰۰ پرونده ساماندهی شد که در سال٩٥تعداد چهار هزار و ۶۰۰ منجر به صدور رای هیئت و نتیجتا به صدور سند مالکیت در روستاها و شهر های زیر ۲۵هزار نفر . که تاکنون بیش از ۷۰ هزار سند طَی سالهای گذشته صادر شده است.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک هرمزگان اضافه کرد: تا پایان سال۹۵ عملیات تهیه نقشه ۲۰ هزار و ۸۳۰ هکتار از اراضی شهری استان به اتمام رسیده که از این میزان هزار و ۲۶۰ هکتار مربوط به سال ۹۵ بوده است. در بخش کاداستر بافت مسکونی روستایی و زراعی نیز تا پایان سال ۹۵ بالغ بر ۹۹ هزار و ۵۰ هکتار نقشه کاداستر تهیه که ۱۲هزار و ۷۰۶ هکتار آن در سال ۱۳۹۵ بوده است.

وی ادامه داد: علاوه بر نقشه کاداستر اراضی شهری، روستایی، زراعی در راستای اجرای طرح کاداستر جامع در بخش کاداستر منابع طبیعی نقشه شش میلیون و ۴۴۵ هزار و ۴۴۲ هکتار اراضی منابع طبیعی در بانک کاداستر استان پلاک گذاری که یک میلیون و ۶۲۶ هزار و ۷ هکتار آن در سال ۱۳۹۵ پلاک گزاری شد. در سال ۹۵ به منظور تکمیل لایه های هندسی بانک جامع اطلاعات و املاک نقشه موقعیت هندسی ۴۶ هزار و ۳۵۷ قطعه به بانک اضافه شده است. تعداد نقشه های قدیمی داده آمایی شده هزار و ۸۸۳برگ نقشه و محدوده بستر و حریم رودخانه ۵۱ هزار و ۹۲۰ هکتار جانمایی شده است.

وی در تشریح سامانه شمیم خاطرنشان کرد: سامانه شمیم که از اواخر سال ۹۵ در استان هرمزگان با راه اندازی ۶ ایستگاه ثابت ماهواره ای در شهرستانهای بندرعباس، حاجی آباد، میناب، جاسک، بستک و بندرلنگه عملیاتی شده است باعث شده در سال جاری کلیه املاک قبل از ثبت در بانک جامع املاک و کاداستر با دقت تعیین موقعیت مکانی در حد ۲ سانتیمتر جانمایی و تثبیت گردند. همچنین سامانه شمیم که مخفف «شبکه مدیریت یکپارچه مالکیتها» است در کل کشور بصورت یک شبکه عنکبوتی راه اندازی و سرویس دهی می کند. در آینده نزدیک کلیه نقشه برداران ثبتی در استان به گیرنده های متحرک تجهیز خواهند شد که این امر باعث تسریع در برداشت و افزایش دقت در نقشه املاک و جلوگیری از اختلاف در حدود می گردد.

هاشمی با بیان اینکه ۹۷ دفترخانه اسناد رسمی در استان وجود دارد، بیان داشت: از طریق سامانه ثبت الکترونیکی اسناد(ثبت آنی معاملات ) در سال ۱۳۹۵تعداد ۲۵۳ هزار و ۵۸ سند رسمی تنظیم شده که نسبت به مدت مشابه سال ٩٤ سند تنظیمی ۲۵۲ هزار و ۸۲۲ بوده که کمتر از١درصد رشد داشته است. هر دفترخانه به طور متوسط در سال ۹۵، ۲ هزار و ۶۹۲سند و ماهیانه ۲۲۱ سند صادر کرده است که از این بابت هرمزگان رتبه اول را دارد.

به گفته مدیرکل ثبت اسناد و املاک هرمزگان، از میان اسناد صادره اسناد وکالت و بیع به ترتیب ۱۲۱ هزار و ۹۶۹سند و ۵۰هزار و ۲۰۸ سند بیشترین نوع اسناد صادره است. اسناد وکالت و فروش ۱۵هزار و ۸۰۶ وکالت فروش اموال غیر منقول هفت هزار و ۵۳۱ که اسناد وکالت فروش ۱.۵ در صد از کشور را به خود اختصاص داده که اسناد بیع ۱.۳ از اسناد تنظیمی در سطح کشور را به خود اختصاص داه است و باقیمانده وکالت کاری، وکالت در فروش سایر اموال.

وی افزود: متوسط اسناد بیع تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی استان هرمزگان ۵۳۴ سند که میانگین کشوری ۵۲۴ سند است که از مجموع ۵۰ هزار و ۲۰۸اسناد بیع در استان ۱۸ هزار و ۵۸ فقره معادل ۱.۵ درصد کشوری بیع قطعی غیرمنقول بوده و ۲۸ هزار و ۸۷۸ معادل ۱.۱ درصد کشوری بیع قطعی وسایل نقلیه بوده است. اسناد رهنی تنظیمی در دفاتر اسناد استان ۳۳.۹۸ معادل ۱.۷ درصد کشوری بوده است. میانگین اسناد تنظیمی در استان توسط هر دفترخانه اسناد رسمی در سال ۹۵، ۱۰۵ سند رهنی بوده است.

افزایش دو درصدی آمار ازدواج در هرمزگان/طلاق یک درصد کاهش یافت

مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان هرمزگان در تشریح وضعیت ازدواج و طلاق در استان هرمزگان بیان داشت: طبق گزارش استخراج شده از سامانه ثبت وقایع ازدواج و طلاق در سطح استان در سال ۱۳۹۵، ۱۴هزار و ۱۲ فقره ازدواج به ثبت رسیده که نسبت به سال قبل رشد ۲ درصدی را شاهد بوده ایم.

وی با بیان اینکه جمعیت استان هرمزگان یک میلیون و ۷۷۶ هزار و ۴۱۵ نفر است، خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ از هر ۵ ازدواج یکی منجر به طلاق شده است. به ازای هر ١٢٦ نفر یک واقعه ازدواج به ثبت رسیده است و به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، ٧٨٩ واقعه ازدواج به ثبت رسیده است. در سال ۹۵، دوهزار و ۸۷۹ واقعه طلاق به ثبت رسیده که نسبت به سال قبل کاهش ۱درصدی را شاهد بوده ایم و به ازای ٦١٧ نفر یک واقعه طلاق و در ١٠٠ هزار نفر١٦٢ واقعه طلاق به ثبت رسیده است هر

۵۴۵ نفر در استان هرمزگان ممنوع الخروج شدند

هاشمی در مورد اجرای مفاد اسناد رسمی اظهارداشت: تعداد کل پرونده های تشکیل شده در اجرا ۱۲ هزار و ۳۹۱ پرونده در سطح استان است. که در سال گذشته هزار و ۹۶۴ پرونده تشکیل شد که نسبت به سال ۹۴، هفت درصد رشد داشته است. همچنین تعداد پرونده های مختومه ۸۸۸ فقره بوده است که رشد ۹۰درصد نسبت به سال ۹۴ داشته است.

وی افزود: پرونده های تشکیلی ۴۵۸ فقره مربوط به چک بلامحل و ۸۷ فقره مربوط به مهریه و اسناد تعهد و ۵۳۰ فقره مربوط به اسناد رهنی و شرطی بانک ها و ۷۶۳ فقره مربوط به قرارداد های داخلی بانک ها.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک هرمزگان خاطرنشان کرد: از طریق سامانه ممنوع الخروجی و رفع ممنوع الخروجی در سال ٩٥، ٥٤٥نفر ممنوع الخروج و ٢٢٧ نفر رفع ممنوع الخروجی شدند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۱۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟

دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های عفونی ایران می‌گوید: آبله‌مرغان، بیماری شایع کودکان است و به شدت مسری است. به طوری که اگر فرد سالم در تماس با یک بیمار مبتلا قرار گیرد، بیش از ۹۸ درصد احتمال دارد که مبتلا شود.

به گزارش مشرق، آبله‌مرغان، بیماری شایع کودکان است و با آن که بزرگسالان هم به آن مبتلا می‌شوند و اتفاقا عوارض و شدت بیماری در آنها بیشتر است، اما بیشترین شیوع آن در سنین ۵ تا ۱۰ سال است.

امسال موارد ابتلای کودکان به آبله‌مرغان در کشور چشمگیر به نظر می‌رسد که البته طبق گفته مسئولان، با این حال این آمار به آمار سال ۱۴۰۲ نمی‌رسد. میزان ابتلا به این بیماری در اوایل فصل بهار و اواخر فصل پاییز سال گذشته افزایش بسیار چشمگیری یافت. به طوری که یکی از بیمارستان‌های کشور اعلام کرد میزان مراجعه کودکان مبتلا به آبله‌مرغان نسبت به سال گذشته (سال ۱۴۰۱) افزایش ۷ برابری داشته است.

به گفته متخصصان، افزایش ناگهانی موارد ابتلا از پارسال تا کنون، دو دلیل بسیار مهم دارد؛ اول این که پاندمی کرونا به پایان رسیده و دیگر این که بیشترین شیوع این بیماری در فصل بهار است.

۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌مرغان در کشور

دکتر آمیتیس رمضانی، متخصص بیماری‌های عفونی و دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های عفونی ایران در این رابطه می‌گوید: بیشترین شیوع آبله‌مرغان در اواخر زمستان و اوایل فصل بهار است و همیشه همین طور بوده است. اما دلیل افزایش چشمگیر آمار این بیماری از سال گذشته تا کنون این است که در دوران پاندمی کرونا، ارتباط و تماس کودکان کاهش پیدا کرده بود و میزان ابتلا به آبله‌مرغان هم در سال‌های کرونا کاهش یافت. سال ۱۴۰۲ ارتباط کودکان به دلیل بازگشت به زندگی عادی افزایش یافت و به همین دلیل، میزان ابتلا به آبله‌مرغان نسبت به سال‌های گذشته افزایش بیشتری پیدا کرد.

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه می‌دهد: قبل از پاندمی کرونا کودکان مدام در محیط مدرسه و مهدکودک حضور داشتند و با انواع و اقسام ویروس‌های تنفسی و ویروس‌هایی مثل آبله‌مرغان در تماس بودند. به همین دلیل همیشه حتی به شکل خفیف مبتلا می‌شدند و همین باعث می‌شد که سطح ایمنی‌شان تا حدی حفظ شود. اما در دوره کرونا چون بچه‌ها بیشتر در خانه بودند و کلاس‌ها آنلاین برگزار می‌شود، تماس‌شان با ویروس‌ها کم شد. الان که دوباره تماس‌ها شروع شده، طبعا دوباره افزایش موارد ابتلا به عفونت‌ها را داریم.

به گفته رمضانی، این موضوع فقط هم مختص آبله‌مرغان نیست. بعد کرونا موارد ابتلا به ویروس پنوموکوک هم بیشتر شد و یک پیک داشتیم. همچنین مواردی از طغیان سرخک را داشتیم. با این که کشور ما در مرحله حذف بیماری سرخک بود. دلیلش هم این است که در دوره کرونا خیلی از والدین از ترس ابتلای کودکان‌شان به کرونا، آنها را برای تزریق واکسن نمی‌آوردند. به همین دلیل هم در ایران و هم در سایر کشورها مواردی از طغیان سرخک داشته‌ایم. کلا الگوی بیماری‌ها به خصوص ویروس‌های عفونی و باکتریایی بعد از دوره کرونا تغییر کرد و موارد ابتلا به آن بیشتر شد.

بزرگسالان مبتلا نمی‌شوند؟

ویروس آبله‌مرغان، بیماری شایع بین کودکان و به شدت مسری است و به گفته رمضانی، فردی که تاکنون مبتلا نشده، اگر در تماس با یک بیمار مبتلا قرار گیرد، نزدیک به ۱۰۰ درصد احتمال دارد که مبتلا شود. حتی اگر در سنین بالا باشد.

دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های عفونی ایران تاکید می‌کند: هر قدر در سن پایین‌تر مبتلا شویم، بهتر است. چون عوارض و شدت آبله‌مرغان در کودکان کمتر است و در بزرگسالان عوارض و شدت بیشتری دارد.

آبله‌مرغان چه علائمی دارد؟

رمضانی با بیان این که آبله‌مرغان، یک بیماری ویروسی است و طبیعتا علائم مشترک زیادی با بیماری‌های ویروسی دیگر دارد و به همین دلیل خیلی اوقات، افراد این بیماری را با بیماری‌های مشابه آن اشتباه می‌گیرند، می‌گوید: آبله‌مرغان در ابتدا یک سری علائم عمومی دارد که ممکن است با همه عفونت‌های ویروسی دیگر اشتباه گرفته شود. علائمی مثل بدن‌درد، تب، سردرد و شکم‌درد. این بیماری همچنین به دلیل داشتن علائمی مثل سرفه و عطسه، گاهی با سرماخوردگی هم اشتباه گرفته می‌شود. اما بعد از گذشت دو سه روز از علائم عمومی، کم‌کم بروز بثورات پوستی یا ضایعات پوستی در فرد شروع می‌شود.

این پزشک متخصص بیماری‌های عفونی ادامه می‌دهد: حتی ضایعات پوستی هم ممکن است فرد را به اشتباه بیندازد. چون سرخک هم یکی از علائمش ضایعات پوستی است. البته الگوی انتشار ضایعات پوستی آبله‌مرغان کمک می‌کند که آن را از سایر بیماری‌های با علائم تب و ضایعات پوستی تشخیص دهیم.

دبیر انجمن متخصصین بیماری‌های عفونی ایران می‌گوید: الگوی انتشار ضایعات پوستی در آبله‌مرغان که به شکل دانه‌های کوچک قرمز هستند، از تن فرد شروع می‌شود. بعد به پشت می‌رسد و بعد تدریجا صورت و بقیه بدن را فرا می‌گیرد. این ضایعات به‌تدریج تغییر شکل می‌دهند و تبدیل به تاول‌های کوچک می‌شوند. بعد زخم می‌شوند، بعد خشک می‌شوند و بعد می‌افتند. درضمن تا زمانی که آن زخم‌ها خشک شوند و کامل بیفتند، این بیماری مسری است و می‌تواند بقیه را هم مبتلا کند.

دوره بیماری چقدر طول می‌کشد؟

ویروس آبله‌مرغان یک دوره کمون دارد؛ یعنی دوره‌ای که فرد با بیمارِ مبتلا تماس داشته ولی هنوز علائمی در او بروز نکرده است. این دوره ۱۰ تا ۲۱ روز طول می‌کشد. یعنی بین ۱۰ تا ۲۱ روز طول می‌کشد تا اولین علامت آبله‌مرغان در فرد ظاهر شود. بعد از بروز تمام علائم معمولا ۱۰ روز طول می‌کشد تا دوره بیماری تمام شود.

به گفته رمضانی، فرد معمولا یک بار به آبله‌مرغان مبتلا می‌شود و ابتلای دوباره در یک نفر رخ نمی‌دهد. البته در موارد نادری ممکن است برخی افراد به شکل خفیف مبتلا شوند اما بیماری در این افراد علائم بالینی ندارد. تاکید می‌کنم در موارد نادر، چون احتمال ابتلای مجدد بسیار پایین است.

این متخصص بیماری‌های عفونی در پاسخ به این سؤال که آیا کودکان زیر ۵ سال به این ویروس مبتلا می‌شوند یا نه، می‌گوید: هر فردی که در تماس با فرد آلوده باشد، مبتلا می‌شود. حتی کودکان زیر ۵ سال. البته به جز کودکان زیر ۶ ماه که ایمنی‌شان را از مادر می‌گیرند

راه‌های انتقال ویروس

ویروس آبله‌مرغان از دو طریق تماس مستقیم با ضایعات پوستی فرد آلوده و از طریق ترشحات بینی فرد بیمار منتقل می‌شود. به گفته رمضانی، این بیماری درمان اختصاصی ندارد اما در صورت ابتلا بهتر است که فرد به پزشک مراجعه کند. چون اولا کودکان زیر ۵ سال معمولا دچار تب بالا می‌شوند و دوم این که همان طور که گفتم، تشخیص این بیماری از ویروس‌های دیگر سخت و نیاز است که حتما پزشک بیمار را ببیند و تشخیص درست دهد.

این پزشک چند توصیه درباره افراد مبتلا می‌کند و می‌گوید: کودکان مبتلا به آبله‌مرغان باید روزی یک بار دوش با آب ولرم بگیرند تا زخم‌شان عفونت نکند. چون ضایعات پوستی خارش زیادی دارند و گاهی کودک آن را می‌خاراند و دوش گرفتن کمک می‌کند تا زخم‌ها عفونت نکند. درضمن ناخن‌های کودک باید کاملا کوتاه باشند. همچنین کودک تا زمانی که علائم دارد، اصلا نباید در فضای عمومی حضور پید کند. نه در مدرسه و نه درمهدکودک و جاهای دیگر. چون در صورت حضور فرد مبتلا در یک مکان عمومی، تا بیشتر از ۹۸ درصد احتمالا ابتلا وجود دارد. حتی اگر تماس در فاصله زمانی کوتاهی اتفاق بیفتد.

آبله‌مرغان درمان اختصاصی ندارد اما ...

رمضانی درباره درمان ویروس آبله‌مرغان هم توضیح می‌دهد: این ویروس درمان اختصاصی ندارد و فقط برای گروه‌های خاص، زنان باردار و بیماران نقص ایمنی درمان اختصاصی دارد. مصرف آنتی‌هیستامین و خانواده آن در کاهش علائم بیماری کمک‌کننده است. همچنین اگر کودک تب دارد، استامینوفن باید مصرف شود. مصرف ایبوپروفن برای کودک توصیه نمی‌شود. کودک با مصرف همین داروها، استراحت کردن، کمک کردن به آرام شدن کودک به خاطر خارش زخم‌ها کمک می‌کند تا دوره بیماری به پایان برسد.

به گفته این متخصص بیماری‌های عفونی، در موارد نادری بیماری در فرد شدید می‌شود و درگیری ریه یا درگیری مغزی پیدا می‌کند اما بسیار نادر است و در کودکان هم کم پیش می‌آید.

زونا همان آبله‌مرغان است؟

رمضانی در پاسخ به این سؤال که آیا صحت دارد بیماری زونا شکل دیگری از آبله‌مرغان است، بیان می‌کند: بله، زونا شکل تغییریافته آبله‌مرغان است. درواقع ویروس آبله‌مرغان این خاصیت را دارد که سال‌ها داخل بدن و در یک سری غدد لنفاوی و ... به صورت نهفته باقی بماند. یعنی ویروس دیگر هیچ علائمی ندارد اما کاملا از بدن پاک نمی‌شود و نهفته در بدن فرد باقی می‌ماند. تا این که عاملی مثل استرس، افزایش سن یا تضعیف سیستم ایمنی باعث فعال شدن آن ویروس می‌شود و این بار علائم بالینی آن شبیه آبله نیست و به آن زونا می‌گوییم.

این متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به این که زونا، بیماریِ دوره بزرگسالی است و معمولا در سنین سالمندی مبتلا می‌کند، می‌گوید: ضایعات پوستی زونا کاملا متفاوت از ضایعات پوستی آبله‌مرغان است. زونا نوع چشمی دارد که چشم‌ها را درگیر می‌کند، زونای صورت داریم، زونای پشت و بالاتنه داریم. هر یک از اینها دردهای عصبی بسیار شدید و آزاردهنده‌ای دارند.

منبع:همشهری‌آنلاین

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ذخیره‌سازی ۳۰ میلیون متر مکعب آب در سازه‌های آبخیزداری هرمزگان
  • افزایش آمار اجاره اتاق های مجردی / ۵ متر ماهی ۳ میلیون!
  • نجات راه‌سازی با اقدام به‌موقع دستگاه قضا
  • حل معضل ۷۱۴۲ سند جزیره قشم بعد از ۵۳ سال
  • تعیین تکلیف بیش از ۷ هزار سند مالکیت در قشم
  • افزایش ۵۰ درصدی زکات در مهران
  • افزایش آمار بازداشت معترضان در دانشگاه‌های آمریکا
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان