Web Analytics Made Easy - Statcounter

مازندمجلس: رییس هیات نظارت بر انتخابات شوراها در استان تهران از تایید صحت انتخابات در استان تهران خبر داد و تاکید کرد: تایید یا عدم تایید انتخابات پرند و کهریزک منوط به تصمیم هیات مرکزی است

علیرضا رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی ایلنا، با اشاره به خبر تایید صحت انتخابات در استان تهران گفت: هیات نظارت بر انتخابات شوراها در استان تهران در مهلت مقرر که بنابر قانون تا پایان ۳۱ خردادماه در نظر گرفته شده بود، صحت انتخابات را در تمامی حوزه‌های انتخابیه استان تهران تایید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صحت انتخابات در ۹ شهرستان استان تهران قبلا تایید شده بود

او ادامه داد: پیش از این صحت انتخابات در ۹ شهرستان استان تهران به تایید رسیده بود و اکنون هیات عالی نظارت پس از رسیدگی به شکایات،‌ اعتراض‌ها و گزارش‌های واصله صحت انتخابات حوزه‌های انتخابیه پردیس،‌ ملارد،‌ اسلامشهر و بخش‌های احمدآباد مستوفی از توابع اسلامشهر، نسیم‌شهر از توابع بهارستان،‌ مهرآباد و چناران از حوزه دماوند و شهر لواسان را تایید کرد.

هشت حوزه مورد بازشماری صندوق‌ها قرار گرفتند

رییس هیات نظارت بر انتخابات شوراها در استان تهران با بیان اینکه تایید صحت انتخابات بعد از بررسی دقیق و بازشماری موارد متعددی از صندوق‌ها انجام شده، اظهار داشت: پیش از تایید صحت انتخابات، هشت حوزه مورد بازشماری صندوق‌ها قرار گرفتند که بر این اساس صندوق‌های رای در حوزه‌های انتخابیه پردیس،‌ بومهن، نصیرشهر،‌ شریف‌آباد،‌ پرند، فردوسیه‌،‌‌ آفتاب و صباشهر مورد بازشماری قرار گرفت.

بازشماری آرا چه آثاری در نتایج انتخابات داشت؟

رحیمی اضافه کرد: این در حالی بود که بازشماری صندوق‌های رای در بومهن،‌ فردوسیه از توابع شهریار و آفتاب از توابع شهرستان تهران منجر به تغییر نتایج شد و در برخی موارد نیز بازشماری آرا، منجر به جابجایی نفر اصلی و علی‌البدل شد و همچنین در برخی دیگر، از موارد بازشماری صد در صدی آراء صندوق‌ها هیچ تغییری در نتایج به وجود نیاورد.

او اعلام کرد: در حوزه بومهن، هفت صندوق توسط هیات‌های نظارت شهرستان و استان مورد بازشماری قرار گرفت که تغییرات حاصله ناشی از بازشماری منجر به صحت انتخابات در بومهن شد، همین اتفاق در مورد دو حوزه صالحیه و رودهن نیز رخ داد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به نتایج انتخابات شوراهای کهریزک و پرند تصریح کرد: با توجه به اینکه هیات نظارت بر انتخابات شوراها در استان تهران تا پایان ۳۱ خرداد برای بررسی‌ها مهلت داشت، تعیین تکلیف نهایی دو حوزه پرند و کهریزک به دلیل همین محدودیت زمانی به هیات مرکزی نظارت واگذار شد.

رحیمی ادامه داد: هیات‌های اجرایی و نظارت دو حوزه کهریزک و پرند پیشنهاد ابطال انتخابات را داده بودند. در حوزه پرند، یک صندوق مورد مناقشه اساسی بود که بازشماری شد و در نهایت هیات‌های اجرایی و نظارت پرند اتفاقاتی را تایید کردند ولی این موضوع به تایید نهایی هیات نظارت استان نرسید و در نهایت قرار شد هیات مرکزی در مورد این دو حوزه تعیین تکلیف کند.

او در رابطه با نتایج دیگر حوزه‌ها خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف چهار مورد دیگر به هیات مرکزی واگذار شد که بر این اساس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراها در استان تهران، صحت انتخابات شوراها در شهرستان پاکدشت را با پیشنهاد ابطال دو صندوق پارچین تایید کرد و در شهرستان شهریار نیز صحت انتخابات با پیشنهاد ابطال دو صندوق مورد تایید قرار گرفت.

رییس هیات نظارت بر انتخابات شوراها در استان تهران با بیان اینکه در بخش شریف‌آباد شهرستان پاکدشت نیز پیشنهاد شد که آرای سعید پازوکی به عنوان عضو منتخب علی‌البدل باطل شود، ابراز داشت: با این ابطال انتخابات در شریف‌آباد تایید شد و در شهر چهاردانگه مربوط به شهرستان اسلامشهر که بحث‌های زیادی پیرامون آن مطرح بود، پیشنهاد شد آرای اکرم عبیری و جعفر مرادی باطل شود و انتخابات در این شهر نیز مورد تایید قرار گرفت.

رحیمی اضافه کرد: همچنین قرار شد هیات مرکزی نظارت ظرف ۱۰ روز آینده نظرش را درباره این چهار مورد اعلام کند.

تایید یا عدم تایید انتخابات پرند و کهریزک منوط به تصمیم هیات مرکزی است

او با بیان اینکه نظر هیات مرکزی نظارت ناظر بر شش مورد ارجاع شده است، بیان کرد: هیات نظارت استان صحت انتخابات را تایید کرده اما در موارد ابطال صندوق و آراء هیات مرکزی باید نظر نهایی را اعلام کند. در دو حوزه پرند و کهریزک نیز تایید یا عدم تایید انتخابات منوط به تصمیم هیات مرکزی است.

اینکه انتخابات شوراها در ۱۸ حوزه به صورت الکترونیک برگزار شد

نماینده مردم تهران با بیان اینکه انتخابات شوراها در ۱۸ حوزه به صورت الکترونیک برگزار شد،‌ عنوان کرد: با وجودی که در برخی از حوزه‌ها تاخیر در برگزاری انتخابات الکترونیک وجود داشت اما در نهایت مشکلی به وجود نیامده و صحت انتخابات نیز در این حوزه‌ها مورد تایید قرار گرفت.

رحیمی یادآور شد: استان تهران دارای ۱۶ شهرستان و ۳۳ بخش است که پیش از این انتخابات شوراها در ۹ شهرستان استان تهران شامل تهران،‌ پیشوا،‌ رباط کریم، ‌دماوند، فیروزکوه، قدس، قرچک، ورامین و شمیرانات (لواسان و شمشک) تایید شده بود و در پایان مهلت قانونی صحت انتخابات در سه شهرستان اسلامشهر،‌ ملارد و پردیس نیز به تایید رسید. انتخابات در توابع سه شهرستان دیگر یعنی بهارستان،‌ ری و شمیرانات برگزار شده و خود این شهرستان‌ها به صورت مستقل انتخابات شوراها نداشته‌اند.

مهلت بررسی‌های هیات نظارت استان از چه زمانی آغاز شد؟

او همچنین درباره روند بررسی شکایات در هیات‌های اجرایی، نظارت، استان و مرکزی گفت: ۴۸ ساعت بعد از اعلام نتیجه اول انتخابات توسط فرمانداری‌ها،‌ داوطلبان مهلت برای ارائه شکایت به هیات نظارت شهرستان داشتند که هیات‌های اجرایی و نظارت شهرستان به مدت یک هفته به بررسی شکایات و تعیین تکلیف آن‌ها پرداختند و ۴۸ ساعت بعد از اعلام نظر هیات نظارت شهرستان مهلت بررسی‌های هیات نظارت استان آغاز شد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: هیات نظارت استان در مدت ۱۵ روز زمان بررسی صحت انتخابات در حوزه‌های انتخابیه بخش‌ها و شهرستان‌ها و رسیدگی به شکایات برای اعلام نظر نهایی را داشت که این مهلت ۳۱ خرداد به پایان رسید. بعد از آن ظرف ۱۰ روز نیز هیات مرکزی نظارت موارد ارجاعی از سوی هیات‌های نظارت را مورد بررسی برای تعیین تکلیف نهایی قرار می‌دهد.

رحیمی در پایان تصریح کرد: بر این اساس در مورخ ۱۰ تیرماه پرونده پنجمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا بسته خواهد شد.

منبع: مازند مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mazandmajles.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مازند مجلس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۷۹۱۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون‌گریزی شوراها آسیب‌های این نهاد را افزایش می‌دهد

ایسنا/اصفهان رئیس دادگستری تیران و کرون گفت: قانون‌گریزی و یا خروج از وظیفه ذاتی اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا، آسیب‌های این نهاد را افزایش می‌دهد.

رضا عباسی در گفت‌وگو با ایسنا به قانون‌مداری و توجه به اصل استقلال پارلمان محلی و مدیریت شهری اشاره و اظهار کرد: نمایندگان مردم در شوراهای اسلامی شهر و روستا موظف به اجرای قوانین بالادستی و آیین‌نامه‌های ابلاغی هستند و نباید از مسیر ذاتی خود دور شوند.

وی افزود: قانون‌گریزی و دخالت در امور غیرمرتبط مثل موضوعات اجرایی دهیاری‌ها و شهرداری‌ها، آسیب‌های جدی برای آنان به همراه دارد و مسیر خدمت‌رسانی را با مشکل مواجه می‌کند.

به اعتقاد رئیس دادگستری تیران و کرون، شوراهای اسلامی شهر و روستا نهادی برای هم‌افزایی بین بخشی و مشارکت مردمی در رفع نیازهای جامعه به حساب می‌آید و قوانین موجود استحکام این مراکز را تأکید می‌کند.

عباسی ادامه داد: اعضای شوراهای اسلامی نباید از مأموریت و وظیفه ذاتی خود دور شوند و از حاشیه پردازی و اختلاف افکنی بپرهیزند که آسیب‌های آن جامعه را دچار مشکل می‌کند.

شوراها زمینه مشارکت مردم را فراهم کنند

همچنین فرماندار تیران و کرون با بیان اینکه شوراهای اسلامی شهر و روستا مصداق بارز دموکراسی در امور محلی هستند به ایسنا، گفت: اعضای این نهاد با همکاری دهیاری‌ها، شهرداری‌ها و مشارکت بخش‌های دیگر اداری و خدماتی زمینه مشارکت مردم را فراهم کنند.

علی محمدی کیا ادامه داد: در سال جهش تولید با مشارکت مردم، شناسایی و بررسی مصادیق سرمایه‌گذاری در شهر و روستا توسط تیم‌های متخصص انجام و زمینه‌های مشارکت سرمایه‌گذاران فراهم شود.

وی با بیان اینکه نیروهای کارآمد قادر به گره‌گشایی از مشکلات هستند، تصریح کرد: زمینه‌سازی فعالیت افراد صاحب‌نظر، کارشناس و سرمایه‌گذار در بخش‌های مختلف شهری و روستایی قادر به رفع بسیاری از گره‌ها و ایجاد فرصت‌ها خواهد بود.

به گفته فرماندار تیران و کرون اعضای شورای اسلامی در پیگیری امور به نظر مشورتی نیاز دارند که در این باره علاوه بر جلب نظر از متخصصان، خودشان نیز آگاهی و دانش خود را افزایش دهند.

وی با بیان اینکه تجربه‌اندوزی و نگارش آن برای آینده شوراها لازم است، تصریح کرد: ثبت فرصت‌ها، آسیب‌ها و نیازها در هر دوره به تقویت این نهاد کمک می‌کند.

محمدی کیا معتقد است همین تجربه‌های دوره‌های گذشته تاکنون می‌تواند راه آینده و مسیر پیشرفت نهاد شوراهای اسلامی شهر و روستا را تقویت کند.

فرماندار تیران و کرون به قانون مداری و جلوگیری از اختلاف‌افکنی اشاره کرد و یادآور شد: بعضی از مطالبات عمومی شهروندان و یا اهالی روستاها جز اختیارات اعضای شورای اسلامی شهر و روستا نبوده و باید در دیگر نهادها پیگیری شود.

وی از اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا خواست تا در مسائل دهیاری و شهرداری‌ها دخالت نکنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شورای روستا یک نهاد مردم سالاری است
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • اولویت شوراها در شهریار گره‌گشایی مشکلات مردم باشد
  • قانون‌گریزی شوراها آسیب‌های این نهاد را افزایش می‌دهد
  • استان خوزستان ۴۰۳۹ روستا دارد
  • شوراها به بالندگی شهر و روستا کمک می‌کنند
  • پیش‌بینی ۶۶۹ صندوق در أخذ رأی برای حوزه انتخابیه کرج
  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • تایید نهایی بیش از ۵۸ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها