Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- دانستنی‌های جالبی درباره‌ بروس‌لی وجود دارد که می‌تواند نه تنها برای علاقه‌مندان وی بلکه از نظر اطلاعات عمومی هم جالب باشد. به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، دانستنی‌های جالبی درباره‌ی بروس لی وجود دارد که می‌تواند نه تنها برای علاقه‌مندان وی بلکه از نظر اطلاعات عمومی هم جالب باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نقل از دیجی‌رو، بروس لی بیشتر به دلیل آوردن کونگ فو به هالیوود شناخته شده است. او در سن ۳۲ سالگی درگذشت، اما میراث او پس از سال‌ها هنوز هم باقی مانده است. بروس لی فقط یک رزمی کار، یک ستاره‌ی سینما و یک نماد فرهنگی نبود، بلکه او یک مرد خستگی ناپذیر بود که با تمام سختی‌های زندگی مبارزه کرد تا به اهدافش در زندگی جامه‌ی عمل بپوشاند. او فیلم‌های معرکه‌ای را با غلبه بر موانع نژادی و ملیتی ساخت و تبدیل به یک سوپراستار بین المللی چینی شد. در ادامه دانستنی‌های جالبی درباره‌ی بروس لی آورده شده است.
۱. اسم کامل بروس لی Lee jun-fan است.

۲. بروس لی در نوامبر ۱۹۴۰ در محله‌ی چینی ها، در شهر سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا متولد شد.

۳. پدر بروس در هنگ کنگ خواننده‌ی اپرا بود و در سال ۱۹۳۹ به همراه همسر و سه فرزندش به آمریکا آمد. فرزند چهارمش یعنی بروس لی در حالیکه در هتلی در سانفرانسیسکو به سر می‌بردند به دنیا آمد.

۴. بروس لی به مدرسه علاقه‌ای نداشت و وقتی در سال‌های دوره اول دبیرستان بود به دلیل رفتارهای خشونت آمیز از مدرسه اخراج شد.

۵. در نوجوانی به دلیل ملیت خود مورد تمسخر دانش آموزان سفیدپوست قرار می‌گرفت و پس از آن عضو یک باند خیابانی شد. او در سال ۱۹۵۳ شروع به یادگیری کونگ فو کرد.

۶. بروس در سن ۱۸ سالگی برای ادامه تحصیل به آمریکا برگشت و در آن دوران شروع به تدریس هنرهای رزمی کرد.

۷. او در رشته‌ی فلسفه، با تمرکز بر اصول فلسفی تکنیک‌های هنرهای رزمی در دانشگاه واشنگتن ادامه تحصیل داد.

۸. بروس یک شاعر با استعداد هم بوده است.

۹. او از طریق تدریس با لیندا امری آشنا شد که در سال ۱۹۵۶ هم با یکدیگر ازدواج کردند.

۱۰. قد بروس ۱ متر و ۷۱ سانتی متر بوده است.

۱۱. بروس و همسرش به کالیفرنیا نقل مکان کرده و پس از آن بروس لی در اوکلند و لس آنجلس دو مدرسه تاسیس کرد.

۱۲. بروس و همسرش دو فرزند داشتند، براندون که در سال ۱۹۶۵ و شانون که در سال ۱۹۶۹ به دنیا آمدند.

۱۳. در پایان سال ۱۹۷۲، بروس به سوپر استار آسیا تبدیل شده بود.

۱۴. بروس می‌تواست دانه‌های برنج را در هوا بریزد و همه را با چوب غذاخوری بگیرد.

۱۵. بروس لی بنیانگذار سبک جیت کاندو است.

۱۶. جکی چان حرفه‌ی خودش را به عنوان بدلکار در فیلم‌های بروس لی آغاز کرده است.

۱۷. بروس از طرفداران محمد علی کلی بوده است.

۱۸. حرکات بروس لی آنقدر سریع بود که آن‌ها مجبور بودند در هنگام فیلم برداری آن را آهسته کنند که بینندگان هم بتوانند ببینند و هم قابل باور باشد!

۱۹. بروس لی در ۲۰ جولای ۱۹۷۳ در گذشت.

۲۰. براندون پسر بروس بعد‌ها در حین فیلم برداری بر اثر اصابت گلوله کشته شد. آرامگاه او و پدرش در کنار یکدیگر قرار دارد.

۲۱. مجله‌ی تایم بروس لی را به عنوان یکی از ۱۰۰ مرد تاثیرگذار قرن بیستم معرفی کرده است.

۲۲. از مجسمه‌ی بروس لی در محله‌ی چینی‌ها در لس آنجلس در ۱۵ ژوئن سال ۲۰۱۳ پرده برداری شد.

۲۳. تصویر زیر بروس لی را در حال انجام حرکت «پرچم اژدها» نشان می‌دهد. حالتی که او می‌توانست بیش از ۳۰ دقیقه آن را حفظ کند!

۲۴. سرعت بروس لی برای واکنش نشان دادن و مشت زدن از مسافتی به اندازه‌ی ۳ فوت (۹۹ سانتیمتر) فقط ۵ صدم ثانیه بود.

۲۵. بروس لی می‌توانست با یک دست و فقط با استفاده از انگشت شست و اشاره اش شنا برود.

۲۶. درمبارزه‌ای در سال ۱۹۶۲ که فقط ۱۱ ثانیه طول کشید، بروس با ۱۵ ضربه مشت و یک ضربه‌ی پا حریفش را شکست داد.

۲۷. پسری در افغانستان بنام عباس علیزاده که به بروس هزاره معروف است، شبیه بروس لی است و قصد دارد راه او را ادامه بدهد.
انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.
منبع: جام جم آنلاین

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۰۸۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرگر: از هر 10 نفر، 8 نفر مسی را به رونالدو ترجیح می‌دهند؛ آن‌ها تحمل یکدیگر را نداشتند!

کاپیتان سابق لیورپول و مجری فعلی فوتبال، رقابت‌ طولانی‌مدت دو افسانه را شرح می‌دهد.

طرفداری | جیمی کرگر می‌گوید فشار رقابت رونالدو و مسی برای اسطوره پرتغالی بیش‌تر بوده، چرا که اکثر مردم مسی را به او ترجیح می‌دهند.

کریستیانو رونالدو و لیونل مسی، دو اسطوره بی‌نظیر تاریخ فوتبال، بخش اعظمی از دوران حرفه‌ای خود را صرف رقابت با یکدیگر کرده‌اند. درخشش و نبوغ فردی آن‌ها باعث ارتقای سطح فوتبال به بالاترین حد شده است. حاصل این رقابت تاریخی، ۱۳ توپ طلا و افتخارات بی‌شماری از جمله قهرمانی در لیگ قهرمانان، جام جهانی و یورو است که بین این دو افسانه تقسیم شده است.

با وجود این رقابت نفس‌گیر، هرگز از لیونل مسی و کریستیانو رونالدو حرف بدی درباره یکدیگر شنیده نشده است. اما جیمی کرگر، اسطوره باشگاه لیورپول که در گذشته با هر دوی آن‌ها روبرو شده، در مصاحبه‌ای با وبسایت Football365 پرده از نبرد این دو اسطوره برمی‌دارد و معتقد است، رونالدو فشار بیش‌تری را متحمل شده‌است:

آن‌ها هرگز نمی‌خواستند در کسب عناوینی مثل توپ طلا به هم ببازند. این رقابت، مهم‌ترین جدال آن‌ها در هر فصل بود. بدون شک، باعث پیشرفت یکدیگر شدند. اما فکر می‌کنم تا زمانی که دوران حرفه‌ای‌شان تمام نشده باشد، نمی‌توانند به درستی این موضوع را درک کنند. شرط می‌بندم در زمان بازی، تحمل همدیگر را نداشته‌اند. هر کاری که یکی انجام می‌داد، دیگری آن را تلافی می‌کرد. هیچ‌وقت فرصت استراحت نداشتند و نمی‌توانستند به اندازه کافی از دستاوردهایشان لذت ببرند، چون می‌دانستند دیگری برای کسب افتخار بیشتر در کمین است. همیشه این حس را داشتم که اگر یکی از آن‌ها هت‌تریک می‌کرد، شب بعد نفر دیگر هم هت‌تریک می‌کرد. آن‌ها مجبور بودند همیشه یکدیگر را به طور کامل تحت‌الشعاع قرار دهند. فکر می‌کنم رقابت مسی و رونالدو از لحاظ ذهنی بسیار طاقت‌فرسا بوده است. به نظرم این فشار برای رونالدو بیشتر هم بوده، چون به نظرم 7 یا 8 نفر از 10 نفر مسی را بازیکن بهتری می‌دانند. این موضوع به طور قطع انگیزه زیادی به رونالدو می‌داد. مهم نبود چه کار می‌کرد، مردم همچنان مسی را برتر می‌دانستند. این مسئله، نقش بزرگی در شکل‌گیری ذهنیت او در طول دوران حرفه‌ای‌اش داشت.

 

از دست ندهید ????????????????????????

رضا عنایتی: دیگر مهاجمی مثل من پیدا نمی‌شود واکنش به گل شهاب زاهدی: پله هم نمی‌توانست این گل را بزند! سرمربی اینتر: طارمی بازیکن بزرگی است و از داشتنش خوشحالیم اضافه شدن کارلو آنچلوتی به حلقه شادی بازیکنان رئال مادرید / فیلم

دیگر خبرها

  • علی دایی در ورزشگاه نوکمپ بارسلون
  • اسطوره گزارشگری WWE از بهبود وضعیت سلامتی خود خبر داد
  • نقدهای مسعود اسکویی خیلی محترمانه بود/ رادیو ورزش گوش می‌کنم
  • «سزار لوئیس منوتی» اسطوره فوتبال آرژانتین در سن 85 سالگی درگذشت
  • زیدان در مسابقات فرمول یک هم به یاد رئال مادرید است: برای همیشه، هالا مادرید
  • جهان اسنوکر شوکه شد! اسطوره‌ها حذف شدند، فینال بین دو غافلگیرکننده
  • کرگر: از هر 10 نفر، 8 نفر مسی را به رونالدو ترجیح می‌دهند؛ آن‌ها تحمل یکدیگر را نداشتند!
  • برای تقدیر از مربی اسطوره‌ای، تیم رویایی به خط شد
  • برد 6 بر صفر النصر در شب درخشان اسطوره
  • النصر 6-0 الوحده؛ رونالدو و هت تریک، پیوندی که هرگز قطع نمی‌شود!