Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ بررسی ۱۸ بورس معتبر دنیا در یک ماهه اخیر نشان می‌دهد که ریسک سرمایه‌گذاری در بورس عربستان در میان ۱۸ بورس دنیا بالاتر است.

بررسی شاخص بورس‌های معتبر دنیا نشان می‌دهد در یک ماهه اخیر بورس عربستان سعودی با بازدهی ۷.۳ درصدی پرریسک‌ترین بازار در میان ۱۸ بورس دنیا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این گزارش حاکی است کم ریسک‌ترین بورس های دنیا در میان ۱۸ بازار مورد بررسی متعلق به دو بورس تهران و کوالالامپور است.

در منطقه خورمیانه و در میان ۴ بورس تهران، دبی، عربستان سعودی و استانبول از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه بورس استانبول با بازدهی ۱۰ درصدی پر بازده ترین بازار بوده است. گفتنی است از ۶۷ روز معاملاتی در این بازار ۴۹ روز مثبت بوده است. اما این بازار نیز پس از بورس عربستان سعودی از بازار های پرریسک خاورمیانه است.

در منطقه آمریکا نیز از بورس‌های نیویورک و نزدک، بورس نزدک با بازدهی ۶ درصدی از ابتدای سال جاری پربازده ترین بازار منطقه آمریکا بوده است. این بازار از ۶۷ روز کاری شاهد ۶۱ روز مثبت بوده است.

در ادامه بررسی بازارهای مهم دنیا، در منطقه اروپا ۵ بورس آلمان، پاریس، لندن، اسپانیا و آمستردام مورد بررسی قرار گرفته اند. از این ۵ بازار دو بورس پاریس و اسپانیا جزو بازارهای پر ریسک بودند. بورس آلمان با بازدهی ۵.۳ درصدی پر بازده ترین بورس اروپایی در سه ماهه اخیر بوده است و بورس لندن با بازدهی صفر درصدی، بی تحرک‌ترین بازار اروپایی بود.

به این ترتیب بورس آلمان در ۶۵ روز معاملاتی از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه شاهد ۵۵ روز معاملاتی مثبت بوده است.

اما در منطقه جنوب شرق آسیا بازارهای نیکی و تاپیکس توکیو، بمبئی، هنگ کنگ، کوالالامپور و شانگهای مورد بررسی قرار گرفتند. در میان این ۶ بازار تاپیکس توکیو پر ریسک ترین و کوالالامپور کم ریسک ترین بازارها بودند.

بورس هنگ کنگ از ابتدای سال جاری تا پایان خرداد ماه با بازدهی ۵.۶ درصدی پربازده ترین بازار منطقه جنوب شرق آسیا بود. این بازار در سه ماهه اخیر از ۶۳ روز معاملاتی شاهد ۵۶ روز مثبت بود. بورس بمبئی نیز با بازدهی ۵ درصدی از دیگر بازارهای پربازده این منطقه بود. این بازار در سه ماهه اخیر از ۶۶ روز معاملاتی شاهد ۵۵ روز مثب بود.

در ادامه بررسی ۱۸ بورس معتبر دنیا بورس عربستان سعودی با بازدهی ۷.۶ درصدی در ۳۰ روز کاری اخیر پر بازده‌ترین بازار در جمع بازارهای مورد بررسی بود. این بازار با وجود اینکه در زمره بورس‌های پر ریسک دنیا قرار دارد در جمع بازارهای پر بازده نیز جا خوش کرده است.

بورس شانگهای نیز با بازدهی ۳ درصدی در ۳۰ روز دومین بازار پر بازده در میان ۱۸ بورس مورد بررسی بود. رتبه سوم نیز به بورس بمبی با بازدهی ۲.۸ درصدی رسید.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۲۸۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی ها دوبال عملیات صادق بودند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سالانه روح اله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری پیش از ظهر امروز در محل این معاونت برگزار شد.

وی در این نشست به سوالات خبرنگاران رسانه های مختلف در خصوص شرکت‌های دانش‌بنیان، تسهیلات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به اکوسیستم فناوری و نوآوری پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درخصوص حضور شرکت‌های دانش بنیان در بورس گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی با بیان اینکه شرکت‌هایی که وارد بورس می‌شوند سوابقی دارند، گفت: این شرکت‌ها باید امنیت داشته باشند و بحث جدی فنی دارند که وارد بورس شده اند، گفت: این شرکت‌ها امید به رشد و افزایش سرمایه مردم را دارند، اما هیچ لزومی ندارد که شرکتی برای ورود به بورس مورد تایید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری قرار بگیرد

وی ادامه داد: برای شرکت‌هایی که مسائلی مستقیما با ابعاد حکمرانی داشته و داده‌های کلان مردم را در اختیار دارند و بحث امینت ملی مطرح می‌شود را توسط کارگروهی در معاونت ارزیابی می‌کنیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور ادامه داد:به همین دلیل این کارگروه وضعیت شرکت‌های متقاضی برای ورود به بورس را بررسی می‌کند تا داده‌های مردم و سرمایه گذاری‌های آنان را حفظ کند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه خوشبختانه ایجاد بازار تخصصی در بورس و شاخص‌های ویژه نماد دانش بنیان تعریف شد، گفت: بناست که تا پایان سال حضور دانش بنیان‌ها در بازار بورس رشد صد درصدی خواهند داشت.

وی در بخش دیگری از سخن خود به عملیات وعده صادق اشاره کرد و گفت: عملیات وعده صادق دو بال داشت؛ علم و فناوری و شجاعت و تدبیر در استفاده از علم و فناوری دوبال وعده صادق بود.

ادامه دارد...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ثبات نسبی در بازار سرمایه | افزایش ۶۵۲ واحدی شاخص کل
  • بررسی معاملات بورس کالا
  • افت تراز یک پله‌ای ارزش دلاری بورس تهران!
  • رشد ۱۰۰ درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات «وعده صادق»
  • رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس/علم و فناوری دو بال عملیات وعده صادق
  • نرخ رهن در بازار تهران؛ رهن مسکن در محله شادآباد ۵۸۰ میلیون تومان
  • توقف رشد صنایع بزرگ؟
  • بررسی عملکرد نماگر‌های بازار سرمایه در هفته‌ای که گذشت