Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارشناس مسئول بهداشت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، گفت: آموزش های مربوط به پیشگیری از رفتارهای پرخطر در بسیاری از کشورها از دوران پیش از دبستان آغاز شده و بسیاری از این آموزش ها از دیدگاه نظری سلامت آموزش محور تبعیت می کنند.

حمداد آرانپور با بیان اینکه طیف وسیعی از آموزش های مربوط به سلامت شامل ورزش کردن، تشخیص غذاهای سالم، سموم، داروها و مواد مربوط به دانش آموزان کلاس اول تا سوم است، افزود: برای کلاس های چهارم تا ششم، آموزش تفاوت های بین داروها و مواد، تاثیر انواع مواد بر بدن، تعریف و تشخیص اعتیاد، خطرات مصرف مواد، تاثیر دوستان، خانواده، رسانه و محله در سوء مصرف مواد را شامل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه برعهده گرفتن مسئولیت خود مراقبتی توسط دانش آموز یکی از آموزش های مهم در این رده سنی است ادامه داد: آموزش مهارت تصمیم گیری به موقع، به دانش آموزان کمک می کند تا درباره انتخاب هایی که پیش رو دارند دقیق تر و حساس تر تصمیم گرفته و همچنین آموزش تقویت مهارت های روانی از جمله تمرکز بر خود ارزشمندی، مدیریت استرس و مهارت های برقراری ارتباط از جمله آموزش های لازم در این خصوص است.

کارشناس مسئول بهداشت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: از دیگر آموزش های مورد نیاز در این مورد مهارت تعریف مسئله است که شامل شناسایی اثرات مخرب ناشی از یک دانش آموز در معرض خطر بر خانواده می شود و فعالیت های جایگزین که به دانش آموزان این امکان را می دهد که در اوقات فراغت خود از سرگرمی های سالم استفاده کنند.

آرانپور با اشاره به برنامه هایی که این مهارت ها را به طور کامل پوشش می دهند افزود: این برنامه ها منجر به داشتن دانش آموزانی سالم و محفوظ از گرایش به رفتارهای پرخطر در آینده می شود.

وی با بیان اینکه آموزش هایی که تفکر منطقی را به دانش آموزان یاد می دهند، می تواند به عدم درگیر شدن آنها به مواد مخدر در دوران بزرگسالی کمک کند ادامه داد: یکی دیگر از ویژگی های مهم برنامه های موفق پیشگیری در سطح مدارس این است که از سطح مدارس فراتر رفته و مشارکت والدین و محلات را نیز شامل شود.

کارشناس مسئول بهداشت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: مشارکت این دو گروه باعث تقویت اثرگذاری آموزش ها در کودکان شده و به آنها برای دوری از مصرف الکل و مواد کمک می کند.

آرانپور تاکید کرد: آموزش درباره الکل، سیگار و سایر مواد مخدر زمانی موثر واقع می شود که دانش آموزان برای پرسیدن سوالات و بیان شنیده ها و تجربیات خود در این زمینه احساس راحتی کنند.

وی با اشاره به اینکه فرزندانی که والدین آنها به مصرف الکل یا مواد معتاد هستند ممکن است نسبت به سایر دانش آموزان حساس تر باشند ادامه داد: دانش آموزان ممکن است اطلاعات درست یا غلطی در مورد مواد از رسانه ها و دوستان کسب کرده یا مشاهده و مراوده با افراد مصرف کننده در خانواده و اقوام داشته باشند که باید به آنها یادآور شد، اعتیاد داشتن به این معنا نیست که فرد معتاد انسان بدی است اما به شدت نیاز به کمک دارد.

کارشناس مسئول بهداشت روان معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به آموزش های پیشگیری از رفتارهای پرخطر در دانش آموزان گفت: دانش آموزان باید حقایق را بدانند، از احساسات خود و دیگران آگاه باشند، با خانواده خود ارتباط برقرار کرده و برای آینده خود هدف داشته باشند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۳۹۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد

فرشید کرمی در جلسه هماهنگی ویژه مهارت آموزی رشته های ورزشی با محوریت طرح شنا در استان گفت: این طرح در راستای شادابی و نشاط برای چهار هزار و ۳۱۳ دانش آموزان پایه ششم ابتدایی از هشتم اردیبهشت ماه در استان اجرا می‌شود.   معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه آیین افتتاح این طرح از هشتم اردیبهشت برای ۲۳ مدرسه ابتدایی دخترانه و پسرانه در شهرستان بویراحمد رسما آغاز می شود گفت: طبق برنامه زمانبندی شده این طرح با همکاری مدیران و معلمان تربیت بدنی در ۱۰ جلسه برای هر دانش آموز پیش بینی شده و در پایان طرح گواهی مهارت شنا داده خواهد شد.   همچنین مهدی یزدان منش رئیس اداره تربیت بدنی و فعالیت‌های ورزشی نیز گفت: در طرح مهارت آموزی رشته های ورزشی دوره دوم ابتدایی دانش آموزان پایه های چهارم، پنجم و ششم به ترتیب رشته های ورزشی طناب زنی، تنیس و روی میز، شنا و دوومیدانی را آموزش می‌بینند. باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • طرح شنابرای۴۰۰۰دانش آموز کهگیلویه و بویراحمدی اجرا می شود
  • آموزش شنا به ۴ هزار دانش‌آموز ابتدایی کهگیلویه و بویراحمد