Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گلستان گفت: طرح راهداری تابستانه امسال در ۳ هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راه‌های اصلی استان گلستان اجرا می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌‌ای استان گلستان، عادل مصدقی در جلسه کارگروه ارتقای سطح خدمات مسافربری در ایام تابستان با حضور دستگاه‌های خدمات‌رسان عضو در کمیته حمل و نقل ستاد خدمات سفراظهار داشت: طرح راهداری تابستانهامسال در 31 محور اصلی و شریانی استان به طول 3500 کیلومتر اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان افزود:در این طرح 40 اکیپ راهداری با استعداد 410 نفر نیروی انسانی در حوزه 10 شهرستان استان مشغول انجام عملیات راهداری هستند.

به گفته ویحضور مستمر و موثر گشت‌های راهداری در کنار دیگر دستگاه‎های خدمات‎رسان و در نقاط حساس راه‎های استان، لکه‎گیری، خط کشی، پاک‎سازی و شستشوی مستمر تابلوهای ایمنی، نظافت حریم راه‌ها، جمع‎آوری دستفروشان و اطلاع‎رسانی و تبلیغات از مهم‎ترین برنامه‎هایی است که در طول اجرای طرح راهداری تابستانه انجام می‎شود.

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان اظهار کرد: در طول این طرح که تا پایان شهریورماه سال جاری ادامه دارد، برای مقابله با هرگونه حوادث غیرمترقبه مانند سیل، کلیه ماشین آلات‎سبک، نیمه‎سنگین و سنگین در طول راهدارخانه‎های سطح استان مستقر شده و در حال آماده‎باش کامل قرار دارند.

مصدقی ادامه داد: همه تلاش و همت کارکنان اداره کل در این طرح، ارائه خدمات مطلوب و مناسب به مسافرین با نگاه ارتقای ایمنی جاده‎ها در کنار دیگر دستگاه‎های خدمات‎رسان است تا به هدف خود که کاهش تصادفات و تلفات جاده‎ای استدست پیدا کنیم.

انتهای پیام/

R41471/P1357/S6,70/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۵۴۹۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان یزد، محمد رستگاری عنوان کرد: هوشمند سازی و مجازی‌سازی فرآیند حمل‌ونقل کالا یکی از سیاست‌های اصلی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد است که طی سال‌های اخیر این مهم در شهرستان‌های ابرکوه، مروست، بافق و معادن متمرکز بخش ندوشن اجرا، مراحل آزمون‌وخطا را پشت سر گذاشته و پس از تست‌های اولیه به تکامل مطلوب رسیده است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان یزد افزود: با توجه به حواشی متعدد حاکم بر ساختار حمل‌ونقل محمولات کاشی و سرامیک، برنامه‌ریزی‌های مختلف برای اجرای این طرح در صنایع نامبرده نیز در دستور کار مجموعه راهداری قرار گرفت که پس از انجام هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی مرتبط، تشکل‌های صنفی و واحدهای تولیدی، طرح ساختاری اعلام بار مجازی از تاریخ ۹ اردیبهشت‌ماه سال جاری در رابطه با حمل محمولات کاشی و سرامیک سراسر استان پیاده‌سازی شد.

رستگاری با بیان اینکه در اولین روز اجرا بیش از هزار و ۱۰۰ بارنامه برای محمولات کاشی و سرامیک استان مبتنی بر سامانه هوشمند صادر شد، بیان کرد: همزمان با آغاز اجرای این طرح، تمامی فعالان حوزه حمل‌ونقل و شرکت نرم‌افزاری سازنده و کنترل کننده این سامانه نیز آماده‌باش بودند تا در صورت وجود هرگونه نقص و ایجاد اختلال، به سرعت مشکل را برطرف نمایند که خوشبختانه هیچ‌گونه مشکلی گزارش نشد.

وی ضمن تشکر از شرکت واحدهای تولیدی، تشکل‌های صنفی حمل‌ونقل به‌ویژه انجمن و کانون رانندگان استان، شرکت‌های حمل‌ونقل، تصریح کرد: شفافیت، عدالت محوری و چابک سازی در فرآیند حمل‌ونقل از جمله مزایای طرح هوشمند سازی و مجازی‌سازی است که در حوزه حمل‌ونقل استان بروز کرده و منشأ برکات بسیاری خواهد شد.

رستگاری از پیاده‌سازی ساختار مجازی در فرایند حمل‌ونقل در صنایع کاشی و سرامیک به عنوان یک تحول بزرگ یاد کرد و گفت: مهم‌ترین دستاورد طرح نامبرده که پس از دو سال برنامه‌ریزی و کار کارشناسی قابلیت اجرا یافت، برقراری عدالت بین رانندگان و رضایت کامل آنان، سهولت و چابک سازی در امر حمل‌ونقل برای همه ارکان فعال در این حوزه است.

کد خبر 6093282

دیگر خبرها

  • سیلاب محور بردسکن به طبس را مسدود کرد
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد
  • ریزش سنگ در جاده پلدختر - خرم‌آباد
  • عملیات روکش آسفالت محور بیرجند نهبندان به طول ۳۶ کیلومتر
  • ریزش برداری از محورهای ایلام درپی بارش‌های شدید
  • رفع ۳۴ مورد تجاوز به حریم راه‌های شهرستان بروجرد
  • کسب رتبه اول اداره کل راهداری و حمل و نقل در زمینه درآمد طی پارسال
  • روکش آسفالت ۳۶ کیلومتر از محور بیرجند – نهبندان
  • روکش آسفالت 36 کیلومتر از محور بیرجند – نهبندان
  • اجرای ۱۸ طرح ابنیه فنی و پل در محور‌های مواصلاتی