Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان گفت: شبکه تبلیغی استان همدان دارای ۱۰ هزار عضو است که مسئولیت برگزاری برنامه‌های مختلف در این عرصه را برعهده دارند.

حجت الاسلام علی دشتکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان، با اشاره به جایگاه و اثرات تبلیغات دینی در جامعه اظهار داشت: اگر در همه امور تبلیغ و اطلاع‌رسانی دینی محور باشد سعادت و سلامت جامعه به ویژه سلامت اجتماعی و ارتباطات عاطفی در جامعه نهادینه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای نهادینه شدن تبلیغ دینی از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم و متناسب با این عرصه از رسانه‌ها و عمومی کردن موضوع تبلیغ توسط آنها، نشست با شبکه‌های تبلیغی و تخصصی، توجیه مسئولان، کارشناسان حوزه سیاسیت‌گذاری و اجرا نسبت به اهمیت موضوع نیز بهره می‌بریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان با تقدیر از هزار و 800 مسجد که اجرای برنامه‌های فرهنگی مذهبی در استان را برعهده داشتند، گفت: در ماه مبارک رمضان 800 مداح، هزار و 700 مبلغ و 4 هزار نفر از فعالان جامعه قرآنی متولی برگزاری برنامه هایی مانند روخوانی، روان‌خوانی، جمع‌خوانی، تفسیر قرآن کریم، مسابقات قرآنی و غیره در سطح استان بودند.

وی با بیان اینکه استان همدان دارای شبکه 10 هزار نفری در عرصه تبلیغی است بیان کرد: فعالان شبکه تبلیغ دینی در استان همدان توانستند در ماه مبارک رمضان 2 هزار و 200 نقطه از استان را تحت پوشش تبلیغی قرار دهند و بیش از 50 درصد مردم نیز توانستند از این برنامه‌ها استفاده کنند.

دشتکی اشاره به استقبال و حضور گسترده مردم در برنامه‌های تبلیغی عنوان کرد: در طول ماه مبارک رمضان بیش از 70 درصد مردم استان از یک تا 30 جلسه، در برنامه‌های تدارک دیده شده برای این ماه شرکت کردند.

وی درباره برنامه‌های تابستانه این نهاد نیز ابراز کرد: در تابستان امسال علاوه بر اجرای برنامه‌های سالانه خود برخی از مساجد برنامه‌های فرهنگی متناسب با نیازمخاطبان خود مانند گفتمان‌های دینی، علمی، آموزشیو غیره را برگزار می کنند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان تصریح کرد: در برنامه‌ریزی‌های سازمان تبلیغات اسلامی همدان برنامه‌های اوقات فراغت نه تنها برای نوجوانان و جوانان بلکه برای اقشار مختلف مردم در سطح هییت‌های مذهبی، جلسات خانگی، مراکز تفریحی و توریستی اقدام به برگزاری برنامه‌هایی مانند خیمه‌های معرفت می‌کند.

وی افزود: علاوه بر برنامه‌های ذکر شده در سطح استان، شوراهای فرهنگی محلات در شهرها و روستاها نیزدر طول سال به ویژه فصل تابستان موظف به اجرای برنامه‌های مختلف برای پرکردن اوقات فراغت جوانان ونوجوانان هستند.

دشتکی عنوان کرد: شوراهای فرهنگی محلات در 40 پایگاه در سطح استان با محوریت یک روحانی و با تشکیل هسته‌هایی از جوانان و نوجوانان اقدام به تشکیل حلقه‌های فرهنگی کرده و خدماتی را در این راستا ارائه می‌دهند.

وی گفت: علاوه بر برگزاری برنامه در بوستان‌های نماز و معرفت برای کودکان و نوجوانان همدانی، در روستاهای دارای روحانی مستقر و حواشی شهرها نیز 80 پایگاه فرهنگی مسئولیت اجرای برنامه‌های فرهنگی و اوقات فراغت را برعهده دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان اظهار داشت: 250 موسسه و خانه قرآنی نیزدر سطح روستاها و شهرهای استان همدان برنامه‌هایی مانند روخوانی، روان‌خوانی، تربیت مربی قرآن و دیگر برنامه‌های مرتبط با این حوزه را برگزار می‌کنند.

وی درباره اجرای طرح سلامت اجتماعی نیز بیان کرد: این طرح در قالب 10 پایگاه در سطح محلات محروم شهر در حال اجرا بوده و کار خود را به صورت شبکه‌ای و پایگاهی انجام می‌دهد.

دشتکی تاکید کرد: در این طرح هر یک پایگاه چند پایگاه دیگر را تحت پوشش قرار داده و به این ترتیب حتی در داخل کوچه‌ها نیز برنامه‌های فرهنگی سلامت اجتماعی مانند آموزش‌های حمایتی و مشاوره‌ای، استعدادیابی، بررسی وضعیت اعتیاد و طلاق و ارائه برنامه‌های مناسب برای رفع این مشکلات و غیره ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۶۹۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم به منظور تبادل تجربیات فنی، فرهنگی و سرمایه‌گذاری و تعاملات بین‌المللی در دیپلماسی شهری، میان شهرها برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم به منظور تبادل تجربیات فنی، فرهنگی و سرمایه گذاری و تعاملات بین‌المللی در دیپلماسی شهری بین شهرها فردا _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ به صورت وبینار برگزار می‌شود.

این سلسله نشست‌ها به ابتکار شهرداری تبریز برگزار می‌شود و در ماه های آینده به صورت مستمر بین شهرداران شهرهای جاده ابریشم ادامه خواهد یافت.

یعقوب هوشیار، شهردار تبریز در این نشست که در قالب وبینار برگزار خواهد شد به ارائه ظرفیت‌های فرهنگی و تاریخی و توریستی شهر تبریز و تبیین جایگاه ژئوپلتیک این شهر در مسیر جاده ابریشم می پردازد.

نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت با حضور موتونوبو ناکاگاوا شهردار نارا (از شهرهای ژاپن)، فضل‌الدین عمراف شهردار سمرقند (از شهرهای ازبکستان) و یعقوب هوشیار شهردار تبریز برپا خواهد شد.

معرفی شهر نارا، جایگاه بین المللی و نقش آن در مسیر جاده ابریشم و همچنین معرفی شهر سمرقند توسط شهردار این شهر از دیگر بخش‌های این وبینار خواهد بود.

رویداد دوجانبه «مجمع ژاپن و ایران در زمینه معماری و مسائل شهری» که در ژاپن بین فوریه و می در سال ۲۰۱۸ برگزار شد، بستر این تبادل فرهنگی را تشکیل داده است. در این راستا و در ادامه فعالیت‌های دیپلماسی شهری و پس از ارایه نامه رسمی شهردار تبریز به شهردار نارا، گفتگو های مابین دو شهر برای اولین بار آغاز شده و امید است گفت‌وگوی شهرداران نتایج خوب و ملموسی را برای شهروندان طرفین داشته باشد.

این نشست به عنوان پیش زمینه‌ای برای نشست دوم که همزمان با همایش فرصت‌های سرمایه گذاری تبریز در سال جاری برگزار می‌شود، خواهد بود.

از نتایج پیش‌بینی شده برای این نشست می‌توان به برگزاری هفته‌های فرهنگی در شهرهای جاده ابریشم، مفاهیم مدرن و بروز در حوزه تعاملات بین المللی در دیپلماسی شهری بین شهرها، توسعه شهری شهرهای تاریخی حول محور تاریخی، تبیین سیاست‌های جاده ابریشم در حوزه‌های تبادلات فرهنگی، گردشگری و احیای بافت‌های تاریخی و توسعه و گسترش تعاملات علمی بین شهرهای جاده ابریشم از طریق برگزاری جلسات و کنفرانس‌ها و بسترسازی توسعه این ارتباطات اشاره کرد.

کد خبر 749269

دیگر خبرها

  • بیش از ۵۰ حافظ در شهرستان بوشهر فعال است
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • گزارش صداوسیما درباره نکوهش قرآنی ذخیره طلا و دلار در خانه که دوباره وایرال شد + فیلم | به جای احتکار خانگی طلا و ارز چه کنیم؟
  • (ویدئو) صداوسیما: نکوهش قرآنی ذخیره طلا و دلار در خانه
  • ۱۷۰ هزار طرح نهضت ملی مسکن در شهرهای جدید کشور فعال است
  • برگزاری نشست شهرداران شهرهای جاده ابریشم
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • نشست واکاوی برنامه‌سازی قرآنی برگزار می‌شود
  • ضرورت توجه به جریان رسانه‌ای در مناطق مختلف اردبیل
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!