Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-07@17:23:35 GMT

توطئه میلیونی در بنگاه املاک کاغذی

تاریخ انتشار: ۱۱ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۸۷۳۲۵۰

روز 17 اسفندماه سال گذشته زنی با مراجعه به کلانتری 127 نارمک به مأمورین اعلام کرد توسط مدیر یک بنگاه مسکن به نام "املاک یاس" مورد کلاهبرداری قرار گرفته است .
با تشکیل پرونده مقدماتی با موضوع "کلاهبرداری" و به دستور بازپرس شعبه شانزدهم دادسرای ناحیه 4 تهران ، پرونده جهت رسیدگی در اختیار پایگاه چهارم پلیس گاهی تهران بزرگ قرار گرفت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شاکیه با حضور در پایگاه چهارم پلیس آگاهی در اظهاراتش به کارآگاهان گفت : " چندی پیش در میان نیازمندی های روزنامه ی .... به آگهی اجاره یک واحد مسکونی با شرایط مناسب در منطقه تهرانپارس برخورد کردم . با شماره تماس داخل آگهی تماس گرفته و متوجه شدم شماره ی تماس یک بنگاه در خیابان مسیل جاجرود است ؛ به بنگاه املاک یاس در خیابان یاس رفته و در آنجا مدیر جوان بنگاه مدعی شد که واحدی مسکونی اش را با شرایط ودیعه کامل در منطقه تهرانپارس اجاره می دهد ؛ پس از بازدید واحد مسکونی مذکور ، قولنامه ی اجاره سالیانه را تنظیم و مبلغ داخل قرارداد را نیز ( با شرایط رهن کامل منزل ) به حساب مدیر بنگاه واریز کردم ؛ پس از آن خانه به من تحویل داده شد و من پس از گذشت چند روز به آنجا اسباب کشی کردم " .

مالباخته در خصوص نحوه اطلاع از کلاهبرداری به کارآگاهان گفت : " مدت کوتاهی از اجاره خانه توسط من نگذشته بود که یک روز زنگ خانه به صدا درآمد ؛ شخصی خودش را صاحبخانه معرفی کرد !! و عنوان داشت که خانه را با شرایط پرداخت کرایه ماهیانه به مبلغ دو میلیون تومان به مدیر بنگاه اجاره داده است ؛ با اطلاع از این موضوع ، به بنگاه یاس رفتیم اما بنگاه تعطیل بود ؛ آنزمان بود که فهمیدم مورد کلاهبرداری قرار گرفتم " .

با توجه به محتویات پرونده ، کارآگاهان در اولین اقدام به بنگاه املاک یاس در خیابان مسیل جاجرود رفته و در همان تحقیقات اولیه اطلاع پیدا کردند که این بنگاه کمتر از دو ماه در این محل فعالیت داشته و پس از آن نیز تعطیل شده است ؛ در تحقیقات از مالک واقعی این محل مشخص شد شخصی به نام "فرشاد . الف" ( 30 ساله – مدیر متواری شده ی بنگاه ) این مغازه را به عنوان مغازه رنگ فروشی اجاره کرده ؛ در ادامه مشخص شد که بنگاه یاس نیز فاقد هرگونه مجوز قانونی از سوی صنف اتحادیه املاک تهران است .

در ادامه رسیدگی به پرونده ، با بررسی سوابق "فرشاد . الف" مشخص شد او از مجرمین سابقه داری است که در طول 5 سال گذشته بارها به اتهام کلاهبرداری ،سرقت ، جعل و صدور چک بلامحل دستگیر و روانه زندان شده و آخرین بار با تأمین قرار قانونی از زندان آزاد و از آنزمان متواری شده است .
کارآگاهان پایگاه چهارم آگاهی با بررسی سوابق "فرشاد . الف" اقدام به شناسایی آخرین مخفیگاه وی در منطقه تهرانپارس کرده ، در تحقیقات پلیسی اطلاع پیدا کردند که وی از این مکان متواری شده است .
سرانجام با انجام اقدامات ویژه پلیسی ، آخرین مخفیگاه "فرشاد . الف" در منطقه افسریه شناسایی و روز چهارم خردادماه امسال دستگیر و به پایگاه چهارم پلیس آگاهی منتقل شد .
متهم در همان تحقیقات اولیه صراحتا به کلاهبرداری از شاکی پرونده و همچنین چندین فقره کلاهبرداری مشابه اعتراف و عنوان داشت : "پس از شناسایی واحدهای استیجاری با شرایط پرداخت کرایه ی ماهیانه ، آنها را اجاره می کردم و پس از آن آگهی اجاره ی همان ملک را این بار با شرایط رهن کامل در روزنامه ها چاپ می کردم ؛ به همین شیوه و شگرد و درکمتر از چند ماه توانستم چندین خانه را به چندین نفر اجاره داده و دهها میلیون تومان بدست بیاورم".
سرهنگ کارآگاه فخرالدین افراسیابی ، رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ ، با اعلام این خبر گفت : "با توجه به اعتراف صریح متهم به کلاهبرداری های مشابه و با بررسی پرونده های مشابه ، کارآگاهان موفق به شناسایی تعداد دیگری از شکات و مالباختگانی شدند که توسط مدیر بنگاه املاک یاس و دقیقا به این شیوه و شگرد مورد کلاهبرداری قرار گرفته بودند و متهم پرونده نیز پس از مواجه حضوری ، صراحتا به کلاهبرداری از این افراد اعتراف داشته است " .
سرهنگ کارآگاه فخرالدین افراسیابی با بیان روش های جلوگیری از وقوع چنین شیوه و شگرد کلاهبرداری عنوان داشت : " به شهروندان محترم توضیه می شود که در زمان مراجعه به بنگاه های املاک به موارد زیر توجه لازم داشته باشند : الف) پیش از هرگونه انجام عملیات مالی و پرداخت پول ، تحقیقات لازم در خصوص سابقه و مدت زمان فعالیت بنگاه مربوطه ی خود داشته باشند ؛ ب) کلیه بنگاه های املاک موظف به داشتن مجوز قانونی از اتحادیه مربوط بوده و می بایست این مجوز را در محل دید مراجعه کنندگان به بنگاه قرار دهند " .
رئیس پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان این خبر گفت : " از کلیه شکات و مالباختگانی که بدین شیوه و شگرد ، توسط مدیر بنگاه املاک یاس مورد کلاهبرداری قرار گرفتند دعوت می شود تا جهت شناسایی متهم پرونده و پیگیری شکایات خود به نشانی پایگاه چهارم پلیس آگاهی تهران بزرگ در سیدخندان – خیابان ابوذر غفاری مراجعه نمایند "

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۷۳۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام ابوالفضل تحریری، از صدور کیفرخواست برای متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی با ترفند ارائه رسید جعلی خبر داد و گفت: اغلب قربانیان رسیدهای جعلی از میان فروشندگان طلا، گوشی تلفن همراه و لوازم الکترونیکی هستند.

وی با بیان اینکه با وصول شکایت‌های متعدد مبنی بر خرید طلا از طریق پرداخت بانکی جعلی با مشخصات یکسان، پرونده قضایی در شعبه هفت بازپرسی تشکیل و متهم این کلاهبرداری دستگیر شد افزود: این متهم از ۱۸ شاکی پرونده بیش از ۶ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده است.

معاون دادستان قم در خصوص شگرد این کلاهبرداری گفت: این متهم سابقه دار با جستجو در آگهی‌های سایت دیوار و شناسایی فروشندگان طلا، گوشی تلفن همراه و اقلام با ارزش، برای اعتماد سازی بخش اندکی از مبلغ خرید را به عنوان بیعانه پرداخت و بقیه را به پرداخت الکترونیکی از سامانه موکول و با ارائه رسیدهای جعلی اقدام به کلاهبرداری از مردم کرده است.

وی با بیان اینکه هشدارهای مکرر در خصوص این نوع کلاهبرداری به شهروندان داده شده است تصریح کرد: در خرید و فروش‌های اینترنتی به خصوص در مبالغ بالا از دریافت وجه اطمینان کامل حاصل کنند و به هیچ وجه به وعده پرداخت‌های زمان دار مانند پرداخت بانکی پایا اعتماد نکنند.

کد خبر 6099439

دیگر خبرها

  • دستگیری متهم کلاهبرداری ۶ میلیارد ریالی رسید جعلی خرید در قم
  • سیر تا پیاز طرح ساماندهی بازار زمین و مسکن
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • پایانی بر اجاره بهای بی‌حساب و کتاب مسکن
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • ثبت بیش از ۲۵۵ هزار قرارداد اجاره در سامانه خودنویس
  • ثبت ۲۵۵ هزار تقاضا در سامانه خودنویس طی ۱۱ ماه
  • لزوم ثبت قرارداد ‌اجاره‌ مسکن در سامانه خودنویس
  • ثبت ۲۵۵ هزار قرارداد اجاره در سامانه «خودنویس»