Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- مرتضی ضامنی سرپرست این اتحادیه در خصوص وضعیت تاکسی های اینترنتی در گفتگو با رادیو جوان ضمن اشاره به عدم کسب مجوز های مربوط به حمل و نقل تاکسی های اینترنتی از شهرداری گفت :در هر کسب و کار و فرایند اشتغالی که در هر حرفه است، قاعدتاً آمیخته شدن آن کسب و کار با علوم و فنون جدید و تکنولوژی بحث اجتناب ناپذیری است که لازم است با بومی سازی آن، شرایط برخورداری جامعه هدف از آن امکان فراهم گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش تدبیر24، اگر در یک حرفه ای ما نتوانیم به هنگام عمل کنیم و با علم روز پیش برویم قاعدتا یک سری افرادی که شاید از این خانواده نباشند ظهور پیدا کرده و آن کسب و کار را با چالش مواجه می کنند. پدیده تاکسی های اینترنتی که ما با آن روبرو هستیم شاید مصداقی باشد بر همین امر. ما معتقدیم باید با پیشرفت تکنولوژی همراه شد ولی یک سری مباحث حقوقی و قانونی هست که باید درنظر گرفته شود اما درحال حاضر رعایت نشده که می بایست اصلاح گردد.
در قوانین و مقررات موجود از جمله ماده 9 قانون توسعه حمل و نقل عمومی و مدیریت مصرف سوخت و ماده 32 قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی، شهرداری به عنوان مسئول حمل و نقل عمومی در شهر و حومه معرفی و به مسئولیت شهرداری در حمل و نقل عمومی اشاره شده است. هر فعالیتی در حوزه حمل و نقل اعم از اینترنتی و غیر اینترنتی باید دارای مجوز از شهرداری محل مربوطه باشد ولیکن فعالیتی که درحال حاضر تحت عنوان تاکسی اینترنتی درحال انجام است به علت عدم رعایت این چهار چوب های حقوقی و قانونی دچار خدشه شده است.
آنچه شما می فرمایید بر اساس قانون اساسی صحیح است و اقدام عاجل شما مورد توجه مرجع قضایی قرار خواهد گرفت، اما عده بسیار زیادی در تاکسیرانیهای اینترنتی جذب و شاغل شده اند. شما چه رویه ای را پیش خواهید رفت؟ با اصلاح امور که کسی ضرر نکند و زیان نبیند؟
این پدیده یک پدیده اجتناب ناپذیری می باشد و باید آن را اصلاح کرد و با آن همراه شد ولی با یک رویکرد صحیحی که در چهار چوب قوانین و مقررات ما هم بگنجد، در اتحادیه تاکسیرانی های شهری کشور ما یک کارگروه تخصصی برای این موضوع تشکیل دادیم و با همکاری دبیرخانه شورایعالی ترافیک شهرهای کشور و سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور تحت عنوان تاکسی اینترنتی اقدام لازم را به عمل آوردیم. این کارگروه تمام خلاء هایی که در وضعیت موجود است را کارشناسی کرده اند و امیدواریم که بتوانیم با رعایت آن قوانین بالا دستی بستری را در سازمانهای تاکسیرانی شهرهای کشور به شهروندان فراهم کنیم.
بسیاری از رانندگان تحت پوشش سازمان تاکسیرانی کشور اعتراض دارند به قیمتهای پایینی که تاکسیرانی های اینترنتی دارند به عنوان تعرفه به مشتریان یا خدمات گیرندگان اعلام می کنند، آیا این به لحاظ قانونی محل ایراد است؟
در هر صنفی که خدماتی ارائه میشود یا کالایی در معرض فروش گذاشته می شود آن جنس همان گونه که نمیتواند یک قیمتی بالاتر از حد مجاز داشته باشد علی القاعده برای تنظیم بازار و حمایت از مصرف کنندگان و ارائه دهندگان نباید از حدی هم پایینتر بیاید. ما اعتقاد داریم که مرجع تعیین نرخ در شهرهای ما اگر در حوزه حمل و نقل یا در هر حوزه­ای که مربوط به خدمات شهری باشد باید تحت مجوزی باشد که شورای اسلامی شهرها به تصویب می رسانند و آن قیمت باید یک سقف و کفی داشته باشد که از آن سقف نمی تواند پایین تر بیاید و از آن سقف هم نمی تواند بالاتر برود.
دو موضوع بسیار مهم وجود دارد که یکی اینکه فرمول و تعرفه دقیقی برای سواری هایی که به صورت دربستی مسافر جابجا می کنند وجود ندارد و بیشتر به صورت توافقی است و در اختیار راننده و تابع موضوعاتی مانند ترافیک و ... است و از سوی دیگر مردم میپرسند که چنانچه تاکسیرانی های اینترنتی و رانندگان با اینکه پور سانت پرداخت می کنند می توانند با این قیمتهای پایین مسافران را جابجا کنند چرا سامانه تاکسیرانی شهری کشور نمی تواند با این قیمتهای پایین و فرمولهای بندی شده خدمات ارائه کند؟
اینکه بگوییم راننده هایی که در این حوزه فعالیت دارند به سود مناسب می رسند شاید کمی زود باشد. چون زمان زیادی از پدیده تاکسی اینترنتی در کشور ما نمی گذرد. از سوی دیگر اگر ما به بحث رانندگی حمل و نقل عمومی به عنوان یک شغل حرفه ای نگاه کنیم قطعاً راننده هایی در این چهارچوب قرار می گیرند که دارای یک سری شرایط باشند و شغل حرفه ای شان رانندگی باشد و در بحث تاکسی های اینترنتی همه افراد اعم از کارمند و کاسب در هر حوزه ای که فعالیت کنند می توانند در اوقات فراغت خود به حمل و نقل عمومی مبادرت کنند در صورتی که اعتقاد ما بر این است که این شغل یک حرفه تخصصی است و باید افرادی که آموزش دیدند و مجوزهای لازم را اخذ کردند فقط در این حوزه فعالیت داشته باشند.
سرپرست اتحادیه در پایان نیز به سوال مجری برنامه در خصوص شایعاتی که در مورد کسانی که از سرویس های تاکسیرانی اینترنتی به عنوان راننده استفاده می کنند، در زمان فروش خودرو باید مالیات هایی را بپردازند که ممکن است خیلی ها اطلاع نداشته باشند گفت: بنده اطلاعی ندارم و باید از سازمان مالیاتی سوال بفرمایید.
منبع: اتحادیه تاکسیرانی شهری کشور

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۸۸۹۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد حسینی در مراسم اختتامیه اولین کنفرانس ملی مهارت ایران که با همت دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور اساتید، پژوهشگران و فعالان صنعتی در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به اینکه ۱۴۰۳ اولین سال اجرای برنامه هفتم است و دولت در تدوین آن به مهارت آموزی اهتمام ویژه‌ای داشت، گفت: برگزاری این کنفرانس می‌تواند اهمیت مهارت افزایی و آموزش حرفه‌های شغلی را به گفتمان غالب در جامعه و بین خانواده ها، جوانان و نوجوانان و رسانه‌ها تبدیل کند. دولت نیز آمادگی دارد لوایح لازم در این زمینه را تدوین و به مجلس تقدیم کند تا اهداف مدنظر در برنامه هفتم محقق شود.

حسینی با تأکید بر اینکه نیروی انسانی بزرگترین سرمایه هر کشوری است، اظهار کرد: هیچ کشوری بدون نیروی متبحر نمی‌تواند از منابع و ذخایر مادی خود استفاده کند همچنان که برخی کشور‌ها به رغم برخورداری از منابع زیرزمینی غنی، بخاطر کمبود سرمایه انسانی توانمند و متعهد، تحت سلطه قدرت‌های جهانی هستند، لذا غلبه بر مشکلات و تسریع در پیشرفت کشور قبل از هر چیز نیازمند نیروی ماهر و توانمند است که بایستی جوانان را به یادگیری مهارت‌های شغلی ترغیب کرد تا در جامعه نقش‌آفرین و مؤثر باشند و در جهت رفع نیاز‌ها و مشکلات اقتصادی گام بردارند.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: امام راحل روحیه خودباوری، اعتماد به نفس و «ما می‌توانیم» را در جامعه احیا کردند که یک نمونه از نتایج ملموس آن  عملیات وعده صادق توسط نیرو‌های غیور مسلح کشور است که با موفقیت به اجرا در آمد درحالیکه برخی کشور‌های غربی با بسیج همه امکانات خود در دفاع از رژیم صهیونیستی، موفقیت آمیز بودن عملیات ایران را باور نداشتند و مدعی بودند که موشک‌های ایران نمی‌تواند از سپر دفاعی و پدافندی چند لایه آنها عبور کند، اما غلبه بر این دیواره‌ها نشان داد که جوانان و نخبگان ما از چنان استعدادی برخوردار هستند که هیچ مانعی نمی‌تواند برنامه آنها را متوقف کند.

معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه بسیاری از جوانان از استعداد شگرفی برخوردار هستند و در همه حوزه‌ها می‌توانند منشأ کار‌های بزرگ باشند از اقدامات انجام شده برای مهارت آموزی به سربازان وظیفه در پادگان‌ها نیز تجلیل کرد و گفت: این کار باعث می‌شود که دوران سربازی برای جوانان پرجاذبه و  مفید باشد.

حسینی تاکید کرد: بر اساس قاعده عقلی «حکم الامثال فیما یجوز و فیما لایجوز واحد» ملتی که بتواند در یک عرصه موفقیت و دستاورد بزرگ داشته باشد در سایر حوزه‌ها نیز این قابلیت و امکان را دارد بنابر این ما که در عرصه نظامی، علمی و هسته‌ای توانسته ایم با اتکا به توان عناصر نخبه و انقلابی به دستاورد‌های بزرگی دست پیدا کنیم در عرصه‌های اقتصادی، صنعتی و کشاورزی نیز می‌توانیم پیشرفت‌های چشم گیری را رقم بزنیم.

معاون پارلمانی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دولت مردمی حجت‌الاسلام رئیسی با احصاء نظام مسائل کشور و تدوین سند تحول و برنامه هفتم راهکار‌های عملیاتی برای غلبه بر مشکلات را درنظر گرفته است و بر این مبنا گام به گام در حال رفع موانع و بهبود شرایط است.

حسینی با اشاره به نیاز کشور به مشاغل و حرفه‌های متنوع گفت: درگذشته غالبا در دانشگاه‌ها تاکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیرو‌های ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت افزایی و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در اولویت برنامه‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه فنی و حرفه ای، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

معاون رئیس جمهور تصریح کرد: دانشگاه باید نیرو‌های متخصصی تربیت کند که در آینده نقش آفرین باشند و تلاش اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جهت تحقق شعار «ارزش‌مدار، کارآفرین و ثروت‌ساز» باشد البته دانشگاه‌ها باید در کنار ارائه آموزش‌های فنی و تخصصی، تقویت  ایمان و پای بندی به اصول و ارزش‌ها را نیز وظیفه خود بدانند.

حسینی افزود: از طرف دیگر فرهنگ سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در سال‌های اخیر با حمایت دولت مردمی گام‌های بلندی به سمت مهارت افزایی برداشته است و جوانان گرایش و اقبال بیشتری برای تحصیل در این دانشگاه پیدا کرده اند، چون اشتغال به کار آنان در آینده تقریباً تضمین شده است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اهمیت استقرار مراکز آموزشی فنی و حرفه‌ای در جوار مجموعه‌های صنعتی اظهارداشت: دانشگاه‌های فنی و هنرستان‌ها اگر در کنار کارخانه‌ها و مراکز صنعتی و معدنی و پارک‌های علمی و فناوری باشند می‌توانند از تجهیزات و امکانات آنها برای آموزش عملی دانشجویان و دانش آموزان بهره ببرند همچنان که دانشگاه‌های علوم پزشکی از دسترسی به بیمارستان‌ها برای آموزش دانشجویان بیشترین استفاده را بعمل می‌آورند.

حسینی همچنین با اشاره به مطالبه  اساتید دانشگاه فنی و حرفه‌ای مبنی بر تغییر نام این دانشگاه به دانشگاه ملی مهارت و تاسیس شهر مشاغل و پارک‌های مهارت و صنایع خلاقه، این پیشنهاد‌ها را موجه و قابل پیگیری دانست.

در پایان این مراسم با حضور حسینی از برگزیدگان کنفرانس، پژوهشگران برتر، حامیان دانشگاه و کنفرانس و نیز پیشکسوتان دانشگاه از جمله پروفسور حسن کی پور تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قنادزاده: نگاه ایران به آفریقا نگاهی دو طرفه است
  • مسئولان عالی کشور نگاه ویژه به بوشهر داشته باشند
  • لیگ برای این بازیکن ملی‌پوش پرسپولیس تمام شد
  • چند عکس دیده نشده از هنرمندی که «مست عشق» را روی پرده ندید
  • نگاه قرارگاهی در حوزه فرهنگ استان کرمانشاه
  • نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار
  • پیشنهاد تغییر نام دانشگاه «فنی حرفه‌ای» به «مهارت» قابل پیگیری است
  • هکر حرفه ای حساب‌های بانکی اشنویه دستگیر شد
  • هکر حرفه‌ای حساب‌های بانکی در اشنویه دستگیر شد
  • حسینی: تغییر نام دانشگاه از فنی حرفه‌ای به دانشگاه ملی مهارت پیشنهادی موجه و قابل پیگیری است