Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی از آزادسازی ۹۰۰ محدوده معدنی در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: حدود ۲۰۰ محدوده معدنی ناشی از آزادسازی سال گذشته در استان که از طریق آگهی فراخوان و مزایده‌‍ای برگزار شد ثبت شده است.

داوود شهرکی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: در حال حاضر فضای سرمایه‌گذاری در استان بسیار خوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه با اقداماتی که دولت انجام داده شفاف‌سازی فرآیند صدور مجوزها در حوزه معدن کاملاً مکانیزه و الکترونیکی است و می‌توان از سراسر کشور به محدوده‌های ثبت شده دسترسی داشت.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی بیان کرد: اتفاق دومی که در کشور رخ داد این است که در حوزه فعالیت‌های معدنی چون ریسک سرمایه‌گذاری بیشتر است شرایطی برای متقاضیان معدنی تعریف شده است.

شهرکی تصریح کرد: در گذشته همه می‌توانستند ثبت کنند و این امر به دلیل ناتوانی مالی باعث بلوکه شدن و راکد شدن بسیاری از محدوده‌های معدنی در کشور و در استان‌های معدنی مانند خراسان جنوبیمی‌شد.

وی خاطرنشان کرد: در این راستا در استان با ابطال برخی محدوده‌های راکد و بلا استفاده و شناسایی محدوده‌های فعالیت‌دار در سال‌های اخیر بخشی زیادی از محدوده معدنیشناسایی و آزاد شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی یادآور شد: در این راستا بالغ بر 900 محدوده معدنی را آزاد کردیم و از طریق فراخوان عمومی به مردم برای ورود سرمایه‌گذاران حوزه اکتشاف معرفی کردیم که این ظرفیت بسیار خوبی بود.

شهرکی اظهار داشت: حدود 200 محدوده معدنی ناشی از همین آزادسازی سال گذشته در استان از طریق آگهی فراخوان و مزایده‌ای که برگزار کردیم ثبت شد.

وی افزود: معدناز بخش‌های استراتژیکی است که هرکشوری برای تولید نیاز به مواد معدنی دارد و خوشبختانه استان خراسان جنوبی در اکثر مواد معدنی که نیازمند صنعت است غنی است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان خراسان جنوبی گفت: در این استان بالغ بر 42 نوع عنصر شناسایی شده است که بخشی منجر به شناسایی ذخیره‌ای شده و بخشی در حد نشانه است که باید برای دستیابی به ذخایرشان طرح‌های تکمیلی اکتشاف بزنیم.

انتهای پیام/

R41348/P1357/S6,56/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۰۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد

به گزارش همشهری آنلاین، علی اکبر فسایی با بیان این که در دوره کنونی مدیریت شهری یعنی از نیمه دوم سال ۱۴۰۰ تا امروز، میزان جلوگیری از ساخت‌وساز و تخریب سازه‌های غیرقانونی احداث‌شده در حریم شهر تهران، معادل ۱.۵ برابر ۱۰ سال قبل از آن بوده است، عنوان کرد: در ۱۸ ماه ابتدایی دوره ششم مدیریت شهری تهران یعنی در نیمه دوم ۱۴۰۰ و در طول سال ۱۴۰۲، میزان برخوردها با ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم پایتخت نسبت به سال‌های پیش از آن به‌شدت افزایش پیدا کرد، زیرا تلاش و سختگیری شهرداری در این زمینه بسیار بیشتر شد. همین مساله باعث شد که متخلفان متوجه شوند که در دوره کنونی مدیریت شهری نمی‌توانند به‌راحتی دست به تخلف بزنند، زیرا این کار برایشان هزینه مضاعفی به همراه خواهد داشت.

مدیرکل حریم شهر تهران ادامه داد: افزایش هزینه ارتکاب به تخلف ساخت‌وساز غیرقانونی در حریم پایتخت باعث شد که میل به انجام این تخلف در میان سودجویان کاهش یابد و به همین دلیل در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ شاهد کمتر شدن ارتکاب به تخلف و در نتیجه، کاهش میزان برخورد با تخلفات مربوطه در حریم شهر تهران بودیم؛ به نحوی که آمار ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم پایتخت از ۸ هزار و ۶۳ مورد در سال ۱۴۰۱ به ۳ هزار و ۴۴۴ مورد در سال ۱۴۰۲ کاهش یافت. این در حالی است که در سال گذشته نیز مانند ۱۸ ماه نخست دوره کنونی مدیریت شهری، به‌شدت جلوی ارتکاب به تخلف ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم شهر تهران را گرفتیم و سختگیری ما در این زمینه همچنان ادامه دارد.

او افزود: میل به تخلف ساخت‌وساز غیرقانونی در حریم تهران بیشتر مربوط به مناطق جنوب و جنوب غرب پایتخت است که البته ریشه این تخلفات عمدتا به وجود تداخلات مرزی بین تهران و شهرهای اطراف آن و تعارضات مربوط به اعمال مدیریت چندگانه بر بخش‌هایی از حریم پایتخت بازمی‌گشت، اما با ابلاغ طرح راهبردی حریم شهر تهران توسط استانداری، خوشبختانه این تعارضات برطرف شده و احتمال سوءاستفاده از قانون برای ساخت‌وساز در اطراف پایتخت توسط برخی سودجویان نیز کاهش یافته است.

کد خبر 847510 منبع: خبرگزاری شهر برچسب‌ها شهرداری سازمان نوسازی شهر تهران حریم شهر

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • تمایل عجیب و تمام نشدنی زمین خواران به محدوده جنوبی تهران | مبارزه با ساخت و ساز غیرمجاز ادامه دارد
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • سرمایه‌گذاری صنعتی ۱۰ هزار میلیارد تومانی در کرمانشاه با تسهیلات سفر رئیس جمهور
  • ۲۸۹ محدوده معدنی استان آذربایجان غربی از طریق مزایده واگذار می‌شود
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان‌غربی
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • شناسایی ۲۸۹ محدوده معدنی راکد و غیرفعال در آذربایجان غربی