Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-26@23:21:00 GMT

تحقق رویای حضور فولکس واگن در جاده های ایران!

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۰۷۷۱۹

تحقق رویای حضور فولکس واگن در جاده های ایران!

به گزارش پارسینه، شرکت خودروسازی آلمانی فولکس‌واگن فروش محصولات خود در بازار ایران را پس از ۱۷ سال از شهریورماه از سر می‌گیرد.این شرکت در گزارشی که روز سه‌شنبه ۱۳ تیرماه روی سایت خود منتشر کرد از امضاء قرارداد با شرکت «ماموت خودرو» ایران خبر داد. طبق این گزارش، در مرحله نخست، خودروهای مدل «تیگوان» و «پاسات» به ایران صادر خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شرکت خصوصی «ماموت خودرو» که واردکننده رسمی خودروسازی اسکانیا هم هست، واردات خودروهای فولکس‌واگن را در مرحله نخست از طریق هشت نماینده فروش خود در تهران انجام خواهد داد.به گفته اندرس سوندت ینسن، مدیر پروژه فولکس‌واگن در ایران، با بازگشت به ایران، فولکس واگن فضای خالی دیگری را در بازار جهانی خودرو پر خواهد کرد.

این شرکت در حال تقویت حضور خود در بازارهای بین‌المللی است. او می‌گوید: «ما در حال آوردن آخرین مدل‌های خود با بهترین مشخصات به بازار ایران هستیم».مهرزاد فردوس، مالک و عضو هیات مدیره ماموت خودرو، نیز گفته است: «بازار خودرو ایران در حال حاضر بر مبنای انتظارات مشتریان در حال تغییر است. راحتی، تطابق با استانداردهای زیست‌محیطی، ایمنی، مصرف سوخت و خدمات به روز در میان مشتریان ایرانی از اهمیت زیادی برخوردار است».

وی افزود:‌ «این امر به بازنگری در صنعت خودرو و در نتیجه تغییر به سمت استفاده از وسایل نقلیه مدرن‌تر منجر شده است. ماموت خودرو بسیار خشنود است که به وسیله شراکت با فولکس‌واگن، بخشی از این فرآیند تغییر را به عهده می‌گیرد».

واردات مدل‌های تیگوان و پاسات ادامه راه حضور خودروهای فولکس واگن در ایران در گذشته دور است. در دهه ۱۹۵۰ مدل «بیتل» در جاده‌های ایران خودنمایی می‌کرد و مدل‌های «بولی» در دهه ۱۹۶۰ و «گل» در دهه ۱۹۹۰ به لیست خودروهای فولکس‌واگن در ایران اضافه شدند.
فولکس‌واگن در سال ۲۰۰۰ به طور کامل از بازار خودرو ایران خارج شد. هدف اولیه طرح واردات این خودروساز آلمانی در ایران تحلیل نیازهای فعلی بازار، حضور برند فولکس‌واگن، و ارائه فناوری‌های مدرن ساخت آلمان به مشتریان ایرانی عنوان شده است.این گزارش می‌افزاید که طبق آمارهای دولتی ایران، تقاضای سالانه برای خرید خودرو حدود سه میلیون دستگاه است.

شرکت ماموت در سال ۱۹۹۵ (۱۳۷۴ خورشیدی) تاسیس شد و اکنون یکی از بزرگترین شرکت‌های خصوصی صنعتی در ایران است که در حوزه‌های خودرو، ساخت‌وساز، آی‌تی، پشتیبانی، مخابرات، و خدمات مالی با تمرکز بر منطقه خاورمیانه فعالیت دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران (شاتا)، ۳۰۶ هزار و ۵۴۵ دستگاه انواع خودرو در کشور طی سه ماهه اول سال ۹۶ در کشور تولید شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۵.۲ درصد رشد نشان می‌دهد.
این در حالی است که طی ۱۶ سال گذشته، تنها در سال ۱۳۹۰ خورشیدی، میزان تولید خودرو به مرز یک میلیون و ۶۰۰ هزار دستگاه رسیده بود که در واقع سال اوج شکوفایی صنعت خودرو ایران بود و بعد از آن سراشیبی در نمودار تولیدات این صنعت اتفاق افتاد.پس از توافق هسته‌ای ایران با قدرت‌های جهانی، بسیاری از شرکت‌های بین‌المللی به فعالیت در ایران اشتیاق نشان دادند که از جمله می‌توان به پژو سیتروئن و رنو اشاره کرد.شرکت خودروسازی فولکس واگن آلمان در سال گذشته میلادی با سبقت گرفتن از رقیب ژاپنی خود، تویوتا، موفق شد به پرفروش‌ترین خودروساز جهان تبدیل شود.این خودروساز در سال ۲۰۱۶ توانست حدود ۱۰ میلیون و ۳۱۰ هزار خودرو در کشورهای مختلف جهان به فروش برساند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۰۷۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش سنگنین قیمت سواری اتوماتیک ایران خودرو

قیمت تارا اتوماتیک جدید در بازار امروز ۱ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان شد.

به گزارش اقتصاد آنلاین، قیمت تارا اتوماتیک V ۴ LX مدل ۱۴۰۳ در بازار با کاهش ۳۰ میلیونی ۱ میلیارد و ۲۳۰ میلیون تومان شد.

تارا اتوماتیک ارتقا یافته ایران خودرو ۱ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان شد که افت ۲۰ میلیونی داشته است.

تارا اتوماتیک مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو ۹۹۰ میلیون تومان شد که این مدل نیز افت ۱۰ میلیونی داشته است. تارا اتوماتیک مدل ۱۴۰۲ بدون تغییر ۹۶۰ میلیون تومان است.

قمیت تارا دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ در بازار خودرو ۸۲۵ میلیون تومان قیمت خورد. تارا دنده‌ای V ۱ پلاس ۶ سرعته نیز با کاهش ۵ میلیونی ۸۷۵ میلیون تومان شد.

قیمت تارا اتوماتیک صفر در کارخانه ۴۹۰ میلیون تومان است. قیمت کارخانه تارا دنده‌ای نیز ۳۹۴ میلیون تومان بوده است. ایران خودرو دو مدل تارای جدید هم معرفی کرده است که بر این اساس تارا اتوماتیک V ۴ LX سدان جدید ایران خودرو در نمایندگی ۶۸۵ میلیون تومان قیمت دارد تارا دنده‌ای v ۱پلاس نیز ۵۸۰ میلیون تومان است که گران‌ترین خودروی دنده‌ای ساخت داخل بازار به شما می‌رود!

شما در جدول زیر می‌توانید قیمت انواع تارا در بازار آزاد تهران را مشاهده کنید: 

دیگر خبرها

  • اقبال بازارهای جهانی به محصولات دانش‌بنیان ایران
  • افت فروش خودرو‌های برقی فولکس واگن/ چرا اروپایی‌ها دوباره به خودرو‌های بنزینی روی آوردند؟
  • حضور پررنگ چری در نمایشگاه خودرو پکن (فیلم)
  • خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس)
  • تصادف زنجیره‌ای ۹ خودرو در ارومیه ۱۱ مصدوم داشت (فیلم)
  • ریزش سنگنین قیمت سواری اتوماتیک ایران خودرو
  • این خودرو با چشم‌هایش شما را می‌بیند!/ عکس
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • رویای پدیده والیبال ایران بر باد رفت!
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!