Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پنجمین روز از سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، آئین بزرگداشت رسول صدرعاملی، نویسنده و کارگردان سینمای ایران با حضور اهالی فرهنگ و هنر اصفهان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازاصفهان، در پنجمین روز از سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، آیین بزرگداشت رسول صدر عاملی کارگردان پیشکسوت و کهنه‌کار سینمای ایران در سینما فلسطین برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پنجمین روز مصادف بود با سه‌شنبه‌های بدون خودرو که مردم اصفهان و کودکان و نوجوانان خیابان چهارباغ عباسی را بدون ماشین و با دوچرخه و یا پیاده طی کردند و جالب اینکه هنرمندان، سینماگران و دست‌اندرکاران این جشنواره نیز سوار بر دوچرخه به مراسم بزرگداشت رسول صدرعاملی و جشنواره فیلم کودک رفتند.

در ابتدای این مراسم امیر شهاب رضویان کارگردان و فیلم‌ساز سینما که اجرای این مراسم را برعهده داشت، اظهار داشت: بنده رسول را از دوران جوانی که فیلم خونبارش را ساخت می‌شناسم و به نظرم فیلم‌ساز درجه‌یکی است. رسول فیلم «گل‌های داوودی» و نخستین فیلم ملودرام سینمای پس از انقلاب است را ساخت.

جوانی و نوجوانی محدودیت سنی دارد

صدر عاملی طی یک کلیپ با مردم به گفت‌وگو پرداخت و اظهار داشت: جوانی و نوجوانی مثل دوران پیری است و نمی‌توان محدودیت سنی برای آن قائل شد.سال 61 و در اوج جنگ تحمیلی نخستین فیلم خود با نام رهایی را ساختم که با استقبال خوبی نیز روبرو شد.

وی ادامه داد: نسل من و بعد از من ریاکار بودند و رفتارشان ناشی از حرف‌های مردم بود ولی جوان امروزی با صراحت و برخلاف وقاحت حرف میزند و هرچه فکر می‌کند به زبان می‌آورد. جوان امروز افتخار می‌کند متولد فلان سال و ماه است.

صدرعاملی پیرامون کاراکتر ترانه علیدوستی در فیلم «من ترانه 15 سال دارم»، گفت: ترانه نمونه یک زن ایرانی است که در ضمن حفظ کرامت خود روی پای خود می‌ایستد و محدودیت کاراکتری ندارد.

رسول صدر عاملی عامل معرفی ترانه علیدوستی و پگاه آهنگرانی

وحید نیک‌خواه آزاد کارگردان و تهیه‌کننده سینما پیرامون شخصیت رسول صدر عاملی اظهار داشت: بنده خودم را در حدی نمی‌دانم که درباره رسول صدرعاملی صحبت کنم، چون خود رسول صدرعاملی شخصیت بزرگی است، درباره او صحبت کردن خیلی تواضع می‌طلبد.

وی ادامه داد: بسیاری از ما سینماگران در راهی گام برداشتیم که رسول صدرعاملی آن را باز کرد. من شخصاً از رسول بسیار نکات آموزنده‌ای آموختم، رسول به ما یاد داد که فیلم‌هایی که کودکان علاقه‌مند به آن هستند بی‌ارزش نیستند و باید روی این زمینه کار کرد. رسول برای من همیشه دوستی است کهگره از مشکلاتم باز می‌کند.

نیک‌خواه آزاد افزود: رسول عامل معرفی ترانه علیدوستی و پگاه آهنگرانی دو تن از بهترین بازیگران سینما است و این خود یک افتخار به‌حساب می‌آید.

در کنار رسول حالم خوب می‌شود

کیومرث پوراحمد کارگردان سریال قصه‌های مجید پیرامون شخصیت صدر عاملی گفت: داخل ایران محمد بزرگ نیا تنها فیلم‌سازی است که می‌توان گفت اکثر سکانس فیلم‌هایی که می‌سازد روی دریاست و به‌عنوان فیلم‌های دریایی مشهور است. در مقابل یکی دیگر از کارگردانان است که فقط در مورد دختران نوجوان فیلم می‌سازد و آن کسی نیست جز رسول و نمونه بارز آن را می‌توان در سه فیلم درخشان «گله‌ای داوودی»، «دختری با کفش‌های کتانی» و «من ترانه 15 سال دارم» مشاهده کرد. من که استاد ساخت فیلم‌های کودک و نوجوان هستم به رسول حسرت می‌خورم.

وی ادامه داد: رسول بسیار شخصیت بسیار مثبتی دارد به‌قدری که بنده بارها به او و این میزان مثبتی حسودی کرده‌ام. در حالت کلی می‌توان گفت بنده هر وقت پیش رسول می‌نشینم حالم خوب و از غم روزگار فارغ می‌شود. رسول صدرعاملی همیشه، رسول صدر عاملی است.

فرزند دستیار کارگردان بازیگر نقش اصلی فیلم شد

پگاه آهنگرانی بازیگر فیلم دختری با کفش‌های کتانی اظهار داشت: در ابتدا خیلی خوشحال هستم در جمع مردم اصفهان و در جشنواره فیلم کودک هستم. اولین جشنواره‌ای که من رفتم همین جشنواره اصفهان بود و آن زمان بود که فهمیدم چقدر در دل مردم محبوبیت دارم.

آهنگرانی پیرامون نحوه انتخابش برای این نقش گفت: سال 77 مادرم دستیار کارگردان آقای عاملی بود در اوج انتخاب بازیگر بودند کهآقای صدر عاملی ابتدا به مادرم و سپس به خودم انتخاب من به‌عنوان بازیگر اصلی آن سریال را عنوان کردند.

وی در ادامه گفت: ما از کودکی تا اکنون روز به روز بزرگ می‌شویم و در این مسیر که طی می‌کنیم تا بزرگ شویم، چهار نفر هستند که در کل این مسیر کنار ما هستند و همیشه مدیون آن‌ها هستیم. برای من آقای صدرعاملی اولین کسی بود که در زندگی من تغییر ایجاد کرد و مدیونش هستم.

در ادامه صدرعاملی نیز گفت: باورپذیری کاراکتر و شخصیت به‌قدری در پگاه وجود داشت که او را انتخاب کردیم در ادامه پیرامون حضور میلاد در فیلم هم باید بگویم که خیلی ناگهانی شد. حبیب رضایی و محمدرضا تخت کشیان طی نامه‌ای پیشنهاد کردند که میلاد بهترین فرد برای آن نقش است و بنده هم پذیرفتم.

در ادامه میلاد صدرعاملی فرزند رسول و بازیگر فیلم دختری با کفش‌های کتانی اظهار داشت: از بیرون شاید فکر کنند چون پسر آقای صدرعاملی هستم انتخاب شدم، ولی همان‌گونه که پدرم اشاره کرد این‌گونه نبود و به‌صورت کاملاً اتفاقی رخ داد.

به گزارش تسنیم، در پایان این مراسم از پوستر یادبود رسول صدر عاملی در جشنواره فیلم کودک اصفهان نیز رونمایی شد.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۲۵۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام حکم دختری که باعث مرگ مادرش شد

دختری که در یک جدال خانوادگی مادرش را به قتل رسانده بود با جلب رضایت اولیای دم به ۱۰ سال حبس محکوم شد.

به گزارش مشرق، فروردین سال ۹۸ دختر جوانی به نام نرگس در تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مدعی شد که پس از درگیری با مادرش، او به طور ناخواسته فوت کرده است.

پس از آن مأموران به محل حادثه که خانه‌ای در جنوب تهران بود، رفتند و با جسد زن ۶۵ ساله‌ای به نام مریم که آثار خونریزی روی سرش پیدا بود، مواجه شدند.

نرگس در توضیح ماجرا به مأموران گفت: مادرم به لحاظ روانی مشکلات زیادی داشت و مجبور بود هر روز تعداد زیادی قرص مصرف کند به همین خاطر تعادل روانی نداشت و مدام با هم دعوا می‌کردیم. چند ساعت قبل دوباره با هم بحث‌مان شد و کارمان به درگیری کشید و مادرم با سرعت به آشپزخانه رفت و چاقویی برداشت و به سمتم حمله کرد و من هم برای دفاع از خودم او را هل دادم که سرش به دیوار خورد و از حال رفت. بعد برای اینکه خودم را آرام کنم، قلیان درست کردم و به تراس رفتم تا بکشم اما مادرم دوباره به تراس آمد و لگدی به قلیان زد و با چاقو چند ضربه سطحی به پا و شکمم زد. با اینکه مجروح شده بودم اما وقتی دیدم از سرش خون می‌آید دست‌هایش را گرفتم تا آرام بگیرد اما او عصبانی‌تر شد و گفت باید از خانه بروم. من هم با ناراحتی از خانه بیرون رفتم. می‌خواستم قرص‌هایش را بخرم اما بعد از دو ساعت که برگشتم در را باز نکرد. نگران شدم و با آتش‌نشانی تماس گرفتم. وقتی در را باز کردند با جسد مادرم رو به رو شدیم. پس از آن جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد.

در تحقیقات بعدی مشخص شد که مادر و دختر هر دو به مواد مخدر شیشه اعتیاد داشته‌اند.

در این میان پزشکی قانونی در گزارشی اعلام کرد: «علت فوت ضربه مغزی و خونریزی بوده است.»با اعلام این گزارش، پدر و مادر مریم و پسرش (دایی متهم) علیه نرگس شکایتی را ثبت کردند و خواستار قصاص او شدند.

با تکمیل تحقیقات، پرونده برای رسیدگی به شعبه ۱۲ دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد.

در دادگاه چه گذشت

در ابتدای جلسه، اولیای دم درخواست قصاص کردند. سپس متهم به جایگاه رفت و ضمن رد اتهام قتل عمد گفت: ۷ سال قبل پدرم، من و مادرم را تنها گذاشت و رفت و من و مادرم با هم زندگی می‌کردیم تا اینکه چندی قبل با پسر همسایه‌مان دوست شدم و او با فریب، من را مورد آزار و اذیت قرار داد که شکایت کردم و او را به تبعید و شلاق محکوم کردند. یکی از روزهایی که با مادرم برای پیگیری پرونده رفته بودیم، مادرم زمین خورد و سرش با جدول کنار خیابان برخورد کرد و بعد از مدتی فراموشی گرفت و مشکل روانی پیدا کرد تا جایی که دست به خودکشی زد و یک بار هم نزدیک بود خانه را به آتش بکشد. او سر هر موضوعی با من درگیر می‌شد. آنقدر به من فشار روانی وارد شد که به خانه دایی‌ام در شهرستان رفتم. نمی‌خواستم به خانه برگردم اما مادرم بارها با من تماس گرفت و التماسم کرد تا برگردم و من هم دلم سوخت و دوباره به خانه برگشتم، با این حال دوباره درگیری‌های ما شروع شد.

من در این سال‌ها خیلی سختی کشیدم اما من قاتل مادرم نیستم.

در پایان جلسه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و با توجه به مدرک‌های موجود در پرونده، متهم را به قصاص محکوم کردند. وقتی حکم در شعبه ۴۱ دیوان عالی کشور مهر تأیید خورد و قطعی شد، دختر جوان در یک قدمی چوبه دار قرار گرفت.

رضایت اولیای دم و محاکمه از جنبه عمومی جرم

در حالی که زمان زیادی تا اجرای حکم نمانده بود او توانست پیش از اجرای حکم رضایت اولیای دم مقتول را جلب کند.

بدین ترتیب وی از جنبه عمومی جرم پای میز محاکمه رفت. در جلسه رسیدگی که در شعبه ۱۲ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد، متهم به با تکرار اظهاراتش گفت: در مدت ۵ سالی که در زندان بودم یک شب آرام نخوابیدم و عذاب وجدان نابودم کرد. حالا از قضات درخواست می‌کنم در حد امکان در مجازاتم تخفیف قائل شوند تا بتوانم دوباره آزاد شوم.

در پایان جلسه، قضات برای صدور رأی وارد شور شدند و طبق ماده ۶۱۲ قانون مجازات اسلامی، وی را به ۱۰ سال حبس با احتساب روزهای بازداشتی محکوم کردند.

منبع: روزنامه ایران

دیگر خبرها

  • دیدار و گفتگوی صمیمانه مدیرکل آموزش و پرورش استان با خانواده های معزز شهدای فرهنگی
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بزرگداشت کیانوش عیاری در موزه سینما
  • سینما به روایت سینما/ دیوار میان پایتخت و شهرستان با «آپاراتچی» فروریخت
  • فیلمی که دیوار میان پایتخت و شهرستان را از بین برد
  • جشنواره روستایی و عشایری در قزوین برگزار می‌شود
  • اعلام حکم دختری که باعث مرگ مادرش شد
  • همکلاسی‌های سابق بعد از ۳۹ سال دوباره پشت نیمکت مدرسه نشستند
  • نمایش مستند «مدرسه در دست بچه ها» در موزه سینما
  • برخورد صمیمانه اوسمار با بازیکن مورد علاقه‌اش در سپاهان + عکس