Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره کل روابط عمومی وزارت نفت درباره گزارش 14 تیرماه روزنامه کیهان با عنوان «توتال بوی کرسنت می‌دهد؛ دولت شفاف‌سازی کند» برای استحضار افکار عمومی توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شانا، توضیحات اداره کل روابط عمومی وزارت نفت به شرح زیر است:

به‌نظر می‌رسد به رغم تمامی تلاش‌های وزارت نفت، آن نشریه همچنان اصرار دارد که توفیقات اخیر وزارت نفت در انعقاد قرارداد توسعه‌ی فاز 11 پارس جنوبی (که به طور مکرر در آن روزنامه به اشتباه از آن تحت عنوان «قرارداد توتال» نام برده می‌شود) را مفسده‌انگیز قلمداد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی چند هفته‌ی اخیر بارها گزارش‌های جهت‌دار آن نشریه در خصوص اقدامات وزارت نفت به چاپ رسیده و هر بار نیز جوابیه‌های مربوطه در اختیار آن روزنامه قرار گرفت. اما بیشتر آن جوابیه‌ها به انحاء و بهانه‌های مختلف منتشر نگردید.

اکنون چگونه است که آن نشریه در تیتر مطلب اخیر خود از دولت تقاضای «شفاف‌سازی» می‌کند؛ اما حاضر نبوده که شفاف‌سازی‌های روابط عمومی وزارت نفت را منتشر سازد؟!

در مطلب منتشره در مورخ 14 تیر ماه نیز سعی شده موضوع قرارداد توسعه‌ی فاز 11 به طیفی از ادعاهای خیالی (نظیر ارتباط این قرارداد به موضوع کرسنت، سابقه‌ی توتال، ابهامات متعدد در قرارداد، مقوله‌ی تحریم‌ها و موارد دیگر)‌ منضم گردد که بارها از سوی آن نشریه تکرار شده و هر بار نیز جوابیه‌های لازم ارائه شده است.

لذا از سوی این اداره کل، نیازی به پاسخ‌گویی مجدد به آنها وجود ندارد. مجدداً تذکر داده می‌شود که آن روزنامه جهت نیل به شفافیت مورد نظر خود، جوابیه‌های قبلی اداره کل روابط عمومی را منتشر سازد.
در این مجال فقط یک به مورد از این ادعاهای بی‌پایه پاسخ داده می‌شود. در متن گزارش نقل‌قولی از معاون بین‌الملل وزارت نفت ذکر شده بدین مضمون که «اگر تحریم بازگردد تمامی این قراردادها تا یک ساعت بعد منحل می‌شود و این امری طبیعی است».

این نقل قول به شکل «ناقص» ذکر شده است؛ چرا که منظور معاون محترم بین‌الملل وزارت نفت، همانا بازگشت تحریم‌هایی است که با اجماع جهانی بر ضد ایران اعمال می‌شود (و نه فقط آمریکا). وقتی دست‌اندرکاران تنظیم و انتشار این مطالب از تفاوت بین گونه‌های مختلف تحریم‌ها آگاهی ندارند، چگونه می‌توانند ادعا کنند که تحریم‌های آمریکا می‌تواند این قرارداد را کاملاً بی‌اثر کند؟



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۱۷۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرارداد همکاری اوپن‌ای‌آی با فایننشال تایمز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی

بر اساس قرارداد میان شرکت توسعه هوش مصنوعی اوپن‌ای‌آی(OpenAI) و نشریه فایننشال تایمز(Financial Times)، اوپن‌ای‌آی مدل‌های هوش مصنوعی خود را بر پایه محتواهای فایننشال تایمز آموزش خواهد داد.

به گزارش ایسنا، «فایننشال تایمز» به جدیدترین رسانه‌ای تبدیل شده که با شرکت اوپن‌ای‌آی قرارداد امضا کرده است.

به نقل از انگجت، فایننشال تایمز و اوپن‌ای‌آی روز گذشته اعلام کردند که خالق چت‌بات ChatGPT از محتوای روزنامه‌نگاری فایننشال تایمز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی خود و همکاری در توسعه محصولات و ویژگی‌های جدید هوش مصنوعی برای خوانندگان این نشریه استفاده خواهد کرد.

ربات هوش مصنوعی ChatGPT از این پس زمانی که اطلاعاتی از این نشریه را در پاسخ‌های خود بگنجاند، از فایننشال تایمز نام می‌برد و به آن پیوند ایجاد می‌کند.

فایننشال تایمز یکی از قدیمی‌ترین، مهم‌ترین و پرنفوذترین روزنامه‌های اقتصادی و سیاسی جهان به ‌شمار می‌رود که ستاد آن در شهر لندن قرار دارد. فایننشال تایمز یکی از روزنامه‌های بسیار مطرح و مهم در سیاست و اقتصاد بریتانیا به حساب می‌آید. این روزنامه به ‌طور همزمان در ۲۳ شهر بزرگ دنیا از جمله دوبلین، پاریس، نیویورک، توکیو، هنگ کنگ، سنگاپور، سئول، دبی، ژوهانسبورگ و استانبول منتشر می‌شود.

فایننشال تایمز تنها روزنامه در جهان است که وضعیت روزانه بورس لندن و دیگر بورس‌های مطرح جهانی را با تحلیل‌های کامل به صورت روزانه بررسی می‌کند.

جان ریدینگ(John Ridding) مدیرعامل فایننشال تایمز در بیانیه‌ای گفت: البته که پلتفرم‌های هوش مصنوعی به ناشران برای استفاده از مطالبشان پول می‌دهند. وی افزود که فایننشال تایمز همچنان به خبرنگاری انسانی متعهد است.

هیچ یک از این دو شرکت جزئیات مالی قراردادشان را فاش نکردند. اوایل سال جاری گزارش شد که اوپن‌ای‌آی بین ۱ تا ۵ میلیون دلار سالیانه به ناشران پیشنهاد می‌دهد تا مجوز محتوای خود را برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی ارائه دهند.

توانایی هوش مصنوعی مولد به اندازه داده‌های آموزشی مورد استفاده برای آموزش مدل‌هایی است که به آن قدرت می‌دهند. تاکنون شرکت‌های هوش مصنوعی اغلب بدون رضایت سازندگان و تولید کنندگان محتوا، هر آنچه را که می‌توانند از اینترنت کسب کنند، دریافت کرده‌اند و دائماً در جستجوی منابع داده جدید هستند تا خروجی‌های تولید شده توسط مدل‌های هوش مصنوعی خود را به‌روز نگه دارند.

آموزش مدل‌های هوش مصنوعی از طریق محتوای رسانه‌ها یکی از راه‌های دستیابی به این منابع جدید است، اما برخی ناشران از واگذاری رایگان محتوای خود به شرکت‌های هوش مصنوعی خودداری می‌کنند یا محتاط هستند. به عنوان مثال، نیویورک تایمز و بی‌بی‌سی از جمله کسانی هستند که اوپن‌ای‌آی را از دستیابی و استفاده از وب‌سایت‌هایشان محروم کرده‌اند.

در نتیجه، اوپن‌ای‌آی با ناشران دیگر قراردادهای مالی منعقد کرده است تا مدل‌های خود را از طریق محتوای آنها آموزش دهد. سال گذشته این شرکت با ناشر آلمانی Axel Springer برای آموزش مدل‌های جدید از رسانه‌های Politico و Business Insider در ایالات متحده و Bild و Die Welt در آلمان همکاری کرد. این شرکت همچنین با آسوشیتدپرس، لوموند فرانسه و پریسا مدیا(Prisa Media) اسپانیا قرارداد دارد.

دریافت اشتراک برای فایننشال تایمز حداقل ۳۹ دلار در ماه هزینه دارد، اما همانطور که برخی اشاره کرده‌اند، مشارکت آن با اوپن‌ای‌آی در عمل به معنای از بین بردن دیوار میان خوانندگان عمومی از طریق هوش مصنوعی مولد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • درخواست کیهان برای حمایت از «طرح نور»: با ۱۱۰ تماس بگیرید!
  • جوابیه وزارت فرهنگ و ارشاد به عصر ایران: مُهر وزارت چهار روزه ساخته شد
  • کیهان: مردم با ۱۱۰ و ۱۹۷ تماس بگیرند و از طرح نور حمایت کنند
  • واکنش کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاکرمی
  • پاسخ کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاه کرمی
  • پاسخ کیهان به گزارش بی بی سی در باره نیکا شاه کرمی؛ سند منتشرشده جعلی است
  • قرارداد همکاری اوپن‌ای‌آی با فایننشال تایمز برای آموزش مدل‌های هوش مصنوعی
  • واکنش‌ها به اظهارات جنجالی مهدی نصیری در بی‌بی‌سی
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • گلایه متقاضیان آزمون آموزگاری از نحوه محاسبه نمرات بومی