Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فرماندار شهرستان قدس با بیان اینکه از فعالیت صنایع آبکاری که فاقد مجوز هستند جلوگیری می‌شود گفت: تمامی این صنایع برای ادامه فعالیت باید سریعاً نسبت به دریافت پروانه اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، جلسه بررسی مشکلات زیست‌محیطی واحدهای آبکاری شهرستان قدس ظهر امروز از سوی معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرماندار، و با حضور رؤسای ادارات حفاظت محیط‌زیست، صنعت، معدن و تجارت، شهرک‌های صنعتی و نماینده اتحادیه فلزکاران در محل فرمانداری قدس برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه حسینعلی مقدم معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرمانداری شهرستان قدس اظهار داشت: فعالیت واحدهای صنعتی باید قانونمند و تحت نظارت باشند و با استانداردهای لازم فعالیت کنند؛ زیرا هنگامی‌که آلودگی‌ها به ‌طور مستقیم یا غیرمستقیم بدون تصفیه از مواد ترکیبی مضر در آب‌ها تخلیه شوند، آلودگی آب‌ها را به دنبال داشته و آلودگی آب‌ها به ‌طور مستقیم سبب مخاطرات زیست‌محیطی می‌شود.

وی با اشاره آلودگی ناشی از فعالیت واحدهای آبکاری در حریم شهر افزود: یکی از موضوعاتی مهّمی که باید ساماندهی شود، وجود واحدهای آبکاری در پیرامون حریم شهر است که در این راستا و به لحاظ قانونی فعالیت این واحدها در حریم شهر ممنوع است، و تنها مجاز به کار در شهرک‌های صنعتی هرچند در حریم شهری باشند، هستند.

معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرماندار شهرستان قدس تصریح کرد: در همین راستا لازم است تمام واحدهای صنعتی به ‌ویژه واحدهای آبکاری به جهت مخاطرات زیست‌محیطی با مجوز و نظارت فعالیت کنند، که به سیستم تصفیه پسآب صنعتی وصل شده و سایر الگوهای زیست‌محیطی را رعایت کنند.

مقدم عنوان کرد: علاوه بر آلودگی‌های وسیع ناشی از فعالیت واحدهای آبکاری که منجر به آلودگی زیست‌محیطی شده و به‌ طور غیرمستقیم بر سلامتی انسان تأثیر می‌گذارد، قرارگرفتن مستقیم کارگران در معرض آلودگی‌های شیمیایی است که از بزرگ‌ترین مشکلات صنایع آبکاری محسوب می‌شود.

وی بیان کرد: از مجموع 70 واحد صنعتی آبکاری فعال در مجموعه شهرستان، 22 واحد مجوز اصناف را دریافت کرده‌اند؛ اما تنها یک واحد پروانه بهره‌برداری تحت عنوان آبکاری دریافت کرده است، که لازم است سایر واحدها نیز هر چه سریع‌تر نسبت به دریافت مجوز آبکاری اقدام کنند، در غیر این صورت با همکاری اداره بهزیستی و دستگاه قضایی شهرستان از ادامه فعالیت این واحدهای جلوگیری و پلمب می‌شوند.

معاون برنامه‌ریزی، اداری و مالی فرماندار شهرستان قدس در ادامه با تأکید بر ضرورت ساماندهی و قانونمند شدن فعالیت تمام واحدهای صنعتی در حریم شهرک صنعتی خاطرنشان کرد: با اصلاح این روند، مشکلات فرار مالیاتی، استفاده از اتباع بیگانه غیرمجاز و فعالیت‌های شبانه و زیرزمینی و همچنین مشکلات زیست‌محیطی بسیاری از واحدهای صنعتی شهرستان رفع و حل می‌شود.

انتهای پیام/

R7840/P41362/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۲۷۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • آبگیری ٩٠ درصد تالاب قره گل بوکان
  • توقیف ۲۰ خودرو تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • توقیف ۲۰ خودرو متخلف تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در پردیس
  • مشعل‌های گازی واحدهای پتروشیمی جمع آوری می شوند
  • افت تراز آب های زیرزمینی در کهگیلویه/توقف کشت برنج با آب زیرزمینی
  • توزیع ۳ هزار کیسه پارچه‌ای در نانوایی‌های شهرستان بروجرد