Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز، سعید محمدزاده ظهر امروز در جلسه شورای هماهنگی مدیران‌کل راه‌آهن سراسر کشور اظهار کرد: راه‌آهن یکی از کم‌هزینه‌ترین مسیر برای جابه‌جایی کالا است و ضمن آنکه یکی از امن‌ترین راه ارتباطی است.

وی خاطرنشان کرد:حمل بار و مسافر از طریق خطوط ریلی از همه لحاظ نسبت به حمل و نقل جاده‌ای دارای مزایا است که اگر به آن توجه شود می‌توان به توسعه اقتصادی کشور کمک جدی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل راه‌آهن تصریح کرد: در حمل و نقل ریلی مصرف سوخت حمل بار به یک هفتم نسبت به جاده می‌رسد و چنانچه حمل و نقل ریلی از نوع برقی باشد این کاهش کمتر از این حد نیز می‌رسد.

محمدزاده با اشاره به برنامه ششم توسعه کشور گفت: با توجه به نظر مقام معظم رهبری، برنامه ششم توسعه باید یک برنامه جهت‌دار در حوزه حمل و نقل ریلی باشد که در دو بند به آن توجه شده است که بر این اساس و با توجه به نقش آن در توسعه اقتصادی کشور، این نوع حمل و نقل باید به شکل اساسی توسعه پیدا کند.

وی با اشاره به انحرافات روی داده در اجرای این برنامه افزود: باید اصول و سیاست‌های برنامه ششم توسعه به طور جدی رعایت شود و از انحرافات برنامه جلوگیری شود.

مدیرعامل راه‌‌آهن افزود: باید پرسید که آیا جهت توسعه حمل و نقل کشور در جهت بند 24 و 25 برنامه ششم توسعه کشور است؟ جواب این است که با وجود تصویب بندهای 24 و 25 قانون برنامه ششم توسعه و تاکیدات مقام معظم رهبری و دولت بر توسعه حمل نقل و ریلی متاسفانه سهم بخش حمل و نقل ریلی و راه آهن نادیده گرفته شده است.

وی اظهار کرد: امیدواریم متن برنامه ششم توسعه رعایت شود زیرا جهت توسعه این برنامه رعایت نشده است.

محمدزاده با اشاره به مزایای جدی استفاده از حمل و نقل ریلی برای کاهش مصرف سوخت افزود: چنانچه همه بخش‌های کشور از توسعه حمل و نقل ریلی حمایت کنند می‌توانیم از راه‌آهن به معنای مدیریت انرژی برای توسعه پایدار کشور بهره ببریم.

انتهای پیام/ج/

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۱۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی بعدازظهر سه شنبه در گفت وگو با خبرنگاران بر ضرورت توسعه زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف آبزیان از مازندران به سایر استان های کشور در راستای افزایش سرانه مصرف این محصول تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه زنجیره تولید آبزیان در مازندران یکی از زنجیره های مهم تولیدات این استان به شمار می رود که باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: مازندران در حوزه آبزیان مستعد است و از معدود استان های ساحلی به شمار می رود که متمرکز به صید نشده و در حوزه آبزی پروری رتبه اول را دارد و این به معنای توجه به ظرفیت های خدادادی درکنار بسترسازی برای افزایش تولید محصول است.

وی با تاکید بر اینکه ظرفیت های شیلات در استان های شمالی که علاوه بر تولید در دریا، در زنجیره ارزش پایانه صادراتی و مصرف خانوار نیز برنامه ریزی های لازم را صورت داده اند، باید مورد توجه قرار گیرد، بیان کرد: در تحقق برنامه های کلان مانند سند امنیت غذایی و برنامه هفتم توسعه یکی از ماموریت های اصلی توسعه دریامحور مورد تاکید مقام معظم رهبری و در کنار آن نقش آفرینی مستقل از فعالیت از دریا بر پایه تولید در مزیت دریایی است.

حسینی با اشاره به اینکه جهش تولید با مشارکت مردمی ماموریت اصلی شیلات به شمار می رود، یادآور شد: استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری مورد توجه است و از آنجایی که اکثر مردم کشور، ماهی را ماهی شمال می دانند باید آموزش مصرف ماهی از مازندران توسعه یابد.

وی اذعان کرد: مصرف یک محصول به نوعی مصرف یک فرهنگ به شمار می رود، از این رو در مازندران تاکید داریم که در زنجیره ارزش صادرات فرهنگ مصرف ماهی و به همراه تربیت نیروی انسانی لازم در این حوزه برای سراسر کشور برنامه ریزی شود.

کد خبر 6093261

دیگر خبرها

  • استفاده از پایاب های کشاورزی در حوزه آبزی پروری
  • بندر امام خمینی ۲۰ ایستگاه تخلیه و بارگیری ریلی دارد
  • ایرادات «لایحه برنامه هفتم توسعه» رفع شد
  • لحظه به لحظه از صحن علنی مجلس / ادامه بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه برنامه هفتم توسعه
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • ◄ فهرست 50 اقدام بسیار مهم وزارت راه و شهرسازی از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی