Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی گفت: تعاونی های استان در سه ماه نخست امسال ۲.۵ میلیون دلار کالا صادر کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسن سروری شامگاه پنج شنبه در بازدید از تعاونی‌های استان هدف گذاری صادرات برای امسال را 10 میلیون و 800 هزار دلار اعلام کرد اظهار داشت: در 3 ماه نخست امسال بیش از 2.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

5 میلیون دلار آن محقق شد.

وی اقلام صادر شده سال جاری از 14 تعاونی صادراتی استان را شامل سوخت و سنگ ساختمانی برشمرد وافزود: سوخت با 98 درصد فراوانی و ارسال به افغانستان بیشترین میزان صادرات را به خود اختصاص داده است.

معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی بیان کرد: سنگ های ساختمانی تعاونی صادراتی استان هم در 3 ماه اول سال جاری به هلند صادر شد.

وی به صادرات 15.5 میلیون دلاری استان در سال گذشته اشاره کرد و گفت: این صادرات شامل اقلام صادراتی سوخت، سنگ ساختمانی، ماکارونی، فرش، عسل و گیاهان دارویی و... بوده که به کشورهای حاشیه خلیج فارس، ایتالیا و ... صادر شد.

سروری با بیاتن اینکه در حال حاضر بیش از 992 تعاونی شامل تعاونی های مسکن، مصرف، خدمات، صنعتی ، معدنی و... فعال هستند به پرداخت تسهیلات 12 درصدی به تعاونی های با محوریت صادرات اشاره کرد وافزود: تعاونی‌ها تسهیلات 14 درصدی دریافت می کنند.

معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان خراسان جنوبی اظهار داشت: در 3 ماه اول امسال 8 میلیارد و 340 میلیون تومان تسهیلات به تعاونی های استان پرداخت شده است.

سروری با بیان این که بیشترین میزان صادرات تعاونی ها مربوط به 11 تعاونی مرزنشین است از مدیران استان خواست بیش از پیش تعاونی های مرزنشین را حمایت کنند تا علاوه بر تقویت آن ها امنیت پایدار بیشتر در مناطق مرزی تامین شود.

معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان سهمیه ارزی حدود 180 هزار مرزنشین استان را 27 میلیون دلار عنوان کرد.

وی با اشاره به انجام صادرات به صورت مستقیم و غیرمستقیم در تعاونی های استان ، تاکید کرد: با وجود صدور موافقت نامه تشکیل کنسرسیوم های صادراتی تعاونی ها در استان، باید تعاونی ها با عضو شدن در این کنسرسیوم ها و حذف دلالان هزینه های صادرات را کاهش دهند و به طورمستقیم نسبت به انجام صادرات اقدام کنند .

معاون تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان از مهمترین مشکلات پیش رو به نبود تجربه کافی صادرات توسط تعاونی ها، نبود قدرت ریسک به علت کمبود سرمایه کافی ، تجربه و... اشاره کرد و ورود تعاونی ها به بازارهای صادراتی را زمینه ساز تحرک بخش تعاونی دانست.

سروری تاکید کرد: تعاونی ها علاوه بر بازاریابی های جدید در دنیا، ارتقای کیفیت محصول ، نیاز سنجی و... را هم مد نظر قرار دهند .

وی استاندارد سازی و کیفی کردن کار را از الزامات صادرات کالا برشمرد و مشارکت تعاونی ها در جلسات تجار خارجی که توسط مدیران دستگاه های اجرایی برگزار می شودرا خواستار شد.

انتهای پیام/

R41348/P1336/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۳۳۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال

مدیر تعاون روستایی همدان گفت: نیاز است مدیران عامل تعاونی‌ها با همکاری اداره تعاون روستایی شهرستان و اتحادیه مربوطه به‌صورت برنامه‌محور و با استفاده از ظرفیت‌های موجود هر منطقه و روستاهای مربوطه در راستای تحقق شعار سال برنامه و طرح خود را ارائه دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محمد حسن دهبانی امروز _جمعه هفتم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تعاونی‌های روستایی با سابقه طولانی و با مشارکت مستقیم مردم در بخش‌های مختلف روستایی فعالیت دارند که می‌طلبد مدیران عامل تعاونی‌ها با همکاری اداره تعاون روستایی شهرستان و اتحادیه مربوطه به‌صورت برنامه محور و با استفاده از ظرفیت‌های موجود هر منطقه و روستاهای مربوطه در راستای تحقق شعار سال برنامه و طرح تهیه و ارائه کرده و شوراهای اسلامی و دهیاران نیز نهایت همکاری و تعامل را در این خصوص داشته باشند.

وی افزود: در سطح بخش مرکزی ١٣ شرکت تعاونی به ثبت رسیده که در حال حاضر تعداد ٨ شرکت فعال و ۵ شرکت غیر فعال است.

مدیر تعاون روستایی شهرستان همدان ادامه داد: اداره تعاون روستایی باید با تشکیل کمیته‌ای ویژه مباحث مربوط به شرکت‌های غیر فعال را پیگیری کند تا در آینده نزدیک فعال شوند.

دهبانی اضافه کرد: مدیران شرکت‌های تعاونی باید به سمت به‌روزرسانی اساسنامه و برنامه‌های خود حرکت کنند و با توجه به ماهیت عملکردی و حوزه فعالیت، در برگزاری تمامی برنامه‌ها و مراسم‌های روستایی حضوری فعال داشته باشند.

کد خبر 748063

دیگر خبرها

  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • محورهای مواصلاتی،متحمل بیشترین خسارت سیل در خراسان جنوبی
  • افزایش ۴۱ درصدی ارزش صادرات کالا از خراسان جنوبی
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور طبس – یزد آغاز شد
  • لزوم ارائه برنامه از سمت شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال