Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا شماری از شهروندان خاش در تماس با خبرنگار ایرنا بیان کردند: افت ولتاژ برق سبب وارد آمدن خسارت به لوازم برقی و بروز مشکل برای مردم نقاط مختلف شهری و روستایی این شهرستان شده است.
احمد ریگی یکی از شهروندان خاش اظهار داشت: شدت گرما موجب شده لوازم سرمایشی بصورت تمام وقت روشن باشند.
وی گفت: امسال گرمای هوا در شهرستان خاش بی سابقه بوده و انتظار می رود دولت به این شهرستان نگاه ویژه داشته باشد تا فشار زیادی به مردم محروم و فقیر منطقه وارد نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عبدالرئوف قلندرزهی نیز گفت: حضور در زمین های کشاورزی و انجام فعالیت های دامداری و کارهای تجاری در خاش امسال به دلیل شدت گرما بسیار دشوار شده به طوری که شاید در چند دهه اخیر بی سابقه باشد.
مسئول روابط عمومی اداره برق خاش نیز گفت: صرفه جویی در مصرف برق باید به یک فرهنگ تبدیل شود و همه اقشار جامعه خود را در آن سهیم بدانند.
ایرج شهنوازی افزود: ساعت اوج مصرف در تابستان و زمستان متفاوت است و همواره ساعت پرباری یکسان نیست، بنابراین برای کنترل هزینه و کاهش مصرف برق باید درباره این موضوع اطلاعات کامل کسب کنیم.
وی افزود: هنگام غروب پس از اذان مغرب، ساعت پیک معمول کشور بوده، اما در تابستان ساعت پیک تغییر می‌کند و علت آن نیز این است که نوع تجهیزات برق مصرفی در این فصل از سال تغییر می کند و استفاده از وسایل سرمایشی در طول روز بیشتر احساس می شود.
شهنوازی گفت: پیک مصرف برق در تابستان از ساعت 19 تا 23 و در زمستان از ساعت 18 تا 22 بوده در این ساعات هزینه برق شبکه حدوداً سه برابر محاسبه می شود و در نتیجه نباید از وسایل پرمصرف مانند لباسشویی، اتو، جارو برقی و غیره استفاده کرد چرا که فشار زیادی به شبکه وارد می کند.
وی تاکید کرد: بهتر است از وسایل پر مصرف برق در ساعات کم باری استفاده شود که در آن هزینه برق حدود یک چهارم بهای واقعی محاسبه می شود.
شهنوازی افزود: ساعات کم باری در شبکه سراسری در تابستان از ساعت 23 تا 7 صبح و در زمستان از 22 تا 6 محاسبه می شود.
مدیر اداره برق خاش هم گفت: امسال کمترین خاموشی های استان به لحاظ خدمات ارزشمند و نگاه ویژه دولت مربوط به خاش بوده است.
قدرت شهیکی بیان کرد: دولت از نیمه دوم پارسال تاکنون برای اجرای پروژه های برق رسانی در این شهرستان افزون بر 227میلیارد ریال هزینه کرده و رضایت مردمی از اهداف ویژه دولت بوده است.
وی افزود: این میزان اعتبار برای اجرای حدود 90پروژه برق روستایی و اصلاح و پایداری شبکه های برق هزینه شده است.
وی ادامه داد: در نشست اخیر هیات دولت تعرفه برق برای مناطق ایرندگان و روتک خاش به لحاظ شدت زیاد گرما درجه 2 و برای شهر خاش که شرایط مطلوب تری در موضوع گرمای هوا دارد درجه چهار اعلام شده است.
وی بیان کرد: به برکت انقلاب اسلامی در نقاط مختلف این شهرستان نزدیک به پنج هزار کیلومتر شبکه برق رسانی ایجاد شده است.
وی خاطر نشان کرد: برق شهرستان خاش گستره ای معادل 28 هزار کیلومتر مربع، حدود 800 روستا با بیش از سه هزار و 500 کیلومتر شبکه و بیش از 43 هزار مشترک را زیر پوشش دارد.
مدیر اداره برق خاش با بیان اینکه دولت برای حفظ و نگهداری شبکه های برق هزینه های زیادی متحمل می شود، ضرورت مشارکت اقشار جامعه را برای حفظ زیرساختها و نیز صرفه جویی در مصرف را با هدف مقابله با خاموشی ها و پیشگیری از اختلال در مسیرهای خدمت رسانی متذکر شد.
فرماندار شهرستان خاش نیز بیان کرد: بسیاری از خاموشی ها در خاش ناشی از سرقت کابل ها و ترانس های برق بوده که متاسفانه بر اثر اقدامات نسنجیده برخی افراد سودجو و معتاد به وجود آمده و خسارت های زیادی به دولت و مردم وارد شده است.
محمداکبر چاکرزهی افزود: به عنوان مثال سارقان کابل ها و لوازم برقی یک ترانس برق چند ده میلیونی را پس از سرقت و اوراق کردن آن با قیمتی بسیار ارزان به فروش می رسانند که جبران آن برای دولت هزینه سنگینی دارد.
وی اظهار داشت: با به سرقت رفتن هر دستگاه ترانس و یا کابل برق بسیاری از مکانهای اداری، مساجد، تجاری، منازل، کشاورزی، تاسیسات خدماتی برق و آب و غیره تعطیل و خسارت های زیادی به جامعه وارد می شود.
فرماندار خاش از عموم مردم خواست در حفظ و نگهداری اموال عمومی که متعلق به خودشان است بیش از پیش تلاش و با دستگاههای دست اندرکار همکاری کنند.
وی ادامه داد: شناسایی سارقان و تخریب کنندگان بیت المال (اموال عمومی) تنها با همکاری عامه مردم با دستگاههای دست اندرکار امکان پذیر است و انتظار داریم برای جلوگیری از قطع برق و ارتباطات مخابراتی در شهرها و روستاها علاوه بر فعالیت ماموران انتظامی و شرکت های برق، آبفا و مخابرات؛ مردم به عنوان صاحبان اصلی بیت المال از این اموال حفاظت کنند.
شهرستان خاش به سبب قرار گرفتن در محدوده کوه آتشفشان نیمه فعال تفتان از آب و هوای معتدلی برخوردار است و از مناطق خوش آب و هوای سیستان و بلوچستان محسوب می شود اما در یکی 2 سال اخیر گرمای هوا این شهرستان را نیز تحت تاثیر قرارداده است.
به گزارش ایرنا خاش در 185 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.
7310**8006**6081 خبرنگار: محمدامین میربلوچزهی **انتشار دهنده: حیدر سرایانی
اخبار لحظه به لحظه را در کانال تلگرامی «اخبار ایرنا سیستان و بلوچستان» دنبال کنید. @irnazahedan

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۴۷۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند

در سال ۱۴۰۲ به‌رغم کاهش رشد نقدینگی، رشد پایه پولی همچنان فزاینده بوده و به‌نوعی دولت در بازار پول به‌عنوان رقیب بخش خصوصی فعال بوده است.

به گزارش هم‌میهن، به این مفهوم که دولت همچنان کسری بودجه خود را داشته و این کسری را از منابعی که در بازار وجود داشته از محل فروش اوراق و... تامین کرده و آن نقدینگی که بخش خصوصی و تولید باید استفاده می‌کرد را خود دولت جذب کرده است.

در ادامه گفتگو با داود سوری استاد سابق دانشگاه شریف را می‌خوانید: 

در دو سال‌ونیم گذشته تلاش‌های دولت جهت کنترل تورم نتیجه نداده و تورم از کنترل رشد نقدینگی تاثیر نپذیرفته؛ به نظر شما علت چیست؟

خیلی سخت است که بتوان قضاوت کرد. رابطه رشد نقدینگی و تورم رابطه کوتاه‌مدتی نیست که به محض کاهش رشد نقدینگی در تورم کاهش اتفاق بیفتد. انتظار می‌رود اگر کنترل نقدینگی تداوم پیدا کند در آینده نرخ تورم هم کنترل شود. نکته‌ای که باید توجه کرد این است که کیفیت کاهش نقدینگی به چه صورت بوده است.

آنچه مشخص است اینکه در سال ۱۴۰۲ به‌رغم کاهش رشد نقدینگی، رشد پایه پولی همچنان فزاینده بوده و به نوعی دولت در بازار پول به عنوان رقیب بخش خصوصی فعال بوده است. به این مفهوم که دولت همچنان کسری بودجه خود را داشته و این کسری را از منابعی که در بازار وجود داشته از محل فروش اوراق و... تامین کرده و آن نقدینگی که بخش خصوصی و تولید باید استفاده می‌کرد را خود دولت جذب کرده است. به هر حال باید منتظر ماند و دید نتیجه کاهش روند رشد نقدینگی در سال آتی چگونه خواهد شد.

یعنی سال ۱۴۰۴ باید منتظر تاثیر بر نرخ تورم باشیم؟

نمی‌توانیم یک رابطه یک به یک بین تورم و نقدینگی داشته باشیم. نرخ تورم می‌تواند از جای دیگر هم افزایش پیدا کند. با این وجود به نظر می‌رسد سال بعد باید اثرات کاهش نقدینگی را دید. البته نرخ اعلامی بانک مرکزی به‌طور متوسط در یک سال ۵۲ درصد اعلام شده در حالی‌که این نرخ تورم در فروردین ۸۰ درصد بوده و تا اسفند به ۳۸ درصد رسیده است. از این رو یک روند کاهش وجود داشته و اگر مشکلی پیش نیاید سال بعد می‌تواند بر نرخ تورم مؤثر باشد.

شاید اشاره ابراهیم رئیسی که اخیراً گفته اقتصاددان‌ها متوجه کاری که دولت برای کنترل نقدینگی کرده می‌شوند همین موضوع است.

چیزی که مهم است اینکه نتیجه سیاست‌ها را باید در عمل ببینیم. واقعیت این است که بسیاری از آمار‌ها منتشر نمی‌شود و آمار‌های منتشر شده نیز از دقت کافی برخوردار نیستند؛ لذا نمی‌توان قضاوت درستی داشت. ولی می‌دانیم که تورم وجود دارد. قیمت‌ها را می‌بینیم که مدام در حال افزایش است.

بحث درآمد‌ها و رشد اقتصادی را می‌بینیم. اگر سیاست‌ها در این شاخص‌ها نمود پیدا نکند نمی‌شود درباره مؤثر بودن سیاست‌ها صحبت کرد. مسئله مردم که نرخ رشد نقدینگی نیست. نرخ رشد نقدینگی را ما به دهان مردم انداختیم. مردم تورم را می‌بینند. حالا از هر جا که می‌خواهد ظاهر شود. برای مردم چه اهمیتی دارد نرخ رشد نقدینگی چقدر است. آن‌ها تورم را نگاه می‌کنند.

در نرخ تورم چه سهمی می‌توانیم برای تورم انتظاری قائل شویم؟ مسئولان در گفته‌هایشان بر غیررسمی بودن قیمت‌ها و تورم‌های غیرواقعی و انتظاری بار‌ها تاکید می‌کنند.

انتظارات قاعدتاً تاثیرات کوتاه‌مدت دارد. ممکن است اتفاقی بیفتد و شوکی وارد شود و برای مردم انتظاراتی شکل بگیرد، اما مدتی که گذشت اثر آن اتفاق از بین می‌رود. ولی وقتی یک پدیده‌ای ادامه‌دار است نمی‌توان به انتظار تفسیر کرد. آنچه ما الان آموخته‌ایم و آن را انتظار می‌نامیم این است که فرآیند سیاست‌گذاری و کیفیت سیاست‌گذاری به‌گونه‌ای بوده که هر سال منتظر بدتر شدن شرایط هستیم.

این را آموخته‌ایم که اگر امروز کالایی را خریداری کنیم صرفه بیشتری دارد تا اینکه سال بعد آن را بخریم. همه می‌دانیم که اگر ریال نگه داریم سال بعد زیان دیده‌ایم. این یک یادگیری است که طی سالیان متمادی شکل گرفته و همچنان این فرآیند در حال تداوم است.

هیچ علامتی نیز داده نمی‌شود که این مسیر ممکن است تغییر کند. نه کیفیت سیاست‌گذاری را رو به بهبود می‌بینیم و نه رفتار‌هایی که در جامعه صورت می‌پذیرد متفاوت می‌شود؛ بنابراین دلیلی ندارد که افراد آموخته‌های خود را تغییر دهند.

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • (ویدئو) گرمای بی‌سابقه و خونخواری حیوانات یک باغ وحش!
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • رفع تنش آبی مهمترین مطالبه مردم کهگیلویه از دولت
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است
  • گرمای شدید و اعلام وضع اضطراری در جنوب آسیا
  • قطعی آب مکرر در شهرک والفجر رباط کریم
  • موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس