Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان هایباشگاه خبرنگاران جواناز مشهد دکتر محمود شبستری مدیر تیم جراحی این عمل، با اشاره به این‌که عمل تاوی به این روش برای نخستین بار است که در سطح استان انجام می‌شود؛ گفت: این عمل نیازمند برخورداری از تجهیزات و امکانات خاصی است که خوشبختانه با مساعدت‌ها و حمایت‌های ویژه‌ی مسئولین آستان قدس و دکتر سلطانی مدیرعامل بیمارستان رضوی در اینجا فراهم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این عمل با حضور و مساعدت دکتر سیف‌الله عبدی، استاد رشته اینترونشنال کاردیولوژی، دکتر محمد عباسی جراح قلب و مدیرگروه جراحی قلب بیمارستان رضوی و سایر همکاران بر روی یک بیمار ۶۱ ساله دیابتی با سابقه انجام یک بار جراحی قلب باز و تنگی دریچه آئورت با موفقیت انجام شد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه عمل تاوی به روش‌های دیگر تا کنون پنج بار در بیمارستان رضوی انجام شده است، گفت: عمل تاوی روی این بیمار با روش بالن‌گذاری و استفاده از وسائل جدیدتر، در کمترین زمان و بدون برش بر سطح پوست بیمار انجام شد.

دکتر محمود شبستری با اشاره به اینکه این عمل یک عمل بسته است که از طریق شریان کشاله ران، دریچه مصنوعی رهسپار قلب می‌شود؛ گفت: استفاده از روش‌های اینترونشنال روز به روز در حال گسترش و توسعه است و ما سعی داریم که همگام و همراه با پیشرفت‌های روز دنیا در این عرصه به ارائه خدمت یپردازیم تا مردم کشورمان بتوانند به راحتی از این خدمات درمانی در ایران بهره‌مند شوند.

دکتر محمد عباسی، جراح قلب حاضر در تیمِ این عمل اینترونشنال هم گفت: انجام این عمل برای هر فردی توصیه نمی‌شود و تصمیم گیری برای انجام چنین عملی معمولا، توسط تیم خبره متشکل از متخصصین قلب، جراحان قلب، کاردیولوژیست‌ها و ... انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تاوی معمولا برای بیماران در سنین پایین توصیه نمی‌شود؛ افزود: دریچه‌هایی که به روش تاوی جایگزین می‌شوند دریچه‌هایی بیولوژیک باعمر مفید ۵ تا ۱۰ ساله هستند؛ به همین خاطر استفاده از این دریچه‌ها برای افراد با سن کم توصیه نمی‌شود.

این جراح قلب، افزود: تاوی یک عمل جراحی نیست و یک عمل مکمل محسوب می‌شود؛ تبحر تیم جراحی در انجام این عمل خیلی مهم است نقش همکاری و هماهنگی بین متخصصان نیز حائز اهمیت زیادی است؛ تا بتوان به نتیجه مطلوب دست پیدا کرد.

دکتر محمد عباسی گفت: با توجه به پیشرفت‌های تکنولوژی و تولید دریچه‌های با کیفیت‌تر و با عمر مفید بیشتر احتمالا در آینده استفاده از این روش برای افراد کم‌سن و سال‌تر نیز انجام خواهد شد. همین‌طور که امروزه نیز نسبت به سال‌های گذشته در افراد با سن پایین‌تری این روش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

انتهای پیام//ف. ج

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۵۶۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به گزارش ۳۷۱ هزار مورد حیوان گزیدگی کشور در سال گذشته گفت: در این مدت ۲۰ هزار و ۵۶۹ مورد حیوان گزیدگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از پایگاه خبری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، زهرا نهبندانی گفت: 80 درصد این حیوان گزیدگی‌ها توسط سگها اتفاق افتاده و 15درصد این گزش‌ها معادل 2145 مورد حیوان گزیدگی توسط سگهای ولگرد در دانشگاه علوم پزشکی مشهد رخ داده که 1063 مورد آن در شهر مشهد بوده است.

وی با اشاره به اینکه گزش توسط سگ‌های ولگرد بیشتر در حاشیه شهر و روستاها و شهرک‌های اطراف مشهد اتفاق افتاده است، تصریح کرد: 50 درصد گزش توسط سگ‌های ولگرد در افراد زیر 15 سال گزارش شده است.

 نهبندانی با اشاره به اینکه در سال گذشته در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، موردی از مرگ هاری انسانی نداشته‌ایم، خاطرنشان کرد: تعداد موارد حیوان گزیدگی در سال 1402 نسبت به سال 1401 حدود 4500 مورد افزایش داشت، اما تعداد گزش با سگ‌های ولگرد تغییر نکرده است.

رئیس گروه بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه تاکید کرد: مهمترین اقدام در هنگام رویارویی با سگ‌های ولگرد سعی در دوری و عدم مزاحمت برای آنها است و لازم است با سامانه 137تماس گرفته و حضور سگ‌های ولگرد گزارش شود.

وی افزود: در صورت بروز حیوان گزیدگی برای اقدامات درمانی و پیشگیری از ابتلا به هاری لازم است افراد هر چه سریع‌تر  به نزدیکترین مرکز بهداشت مراجعه کنند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ضبط مناظرات دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد
  • ۲۵ میلیمتر باران در مشهد بارید
  • انجام عمل تاوی در بخش آنژیوگرافی قلب بیمارستان امام علی (ع)
  • گردهمایی هماهنگ‌کنندگان اهدای عضو کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • ثبت بیش از ۲۰ هزار حیوان گزیدگی در خراسان رضوی
  • بیمارستان رازی قائم شهر به دستگاه ام. آر. آی پیشرفته تجهیز شد
  • ثبت تولد اولین سه قلوهای استان اصفهان
  • موسسه جوانان آستان قدس رضوی، دوره جامع تربیت مربی برگزار می کند
  • درگیری شدید زن رسمی و زن صیغه‌ای در کلانتری | شوهرم دیپلمه بود، من او را آقای دکتر کردم!
  • برپایی کنفرانس آندومتریوز (نابه‌جایی آستر رحم) در بیمارستان امام سجاد(ع)