Web Analytics Made Easy - Statcounter

بجنورد- سومین نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان شمالی در سال جاری با تصویب چند طرح و پروژه ازجمله تهیه طرح جامع پسماند و مرکز تحقیقات هواشناسی، هم چنین تاکید استاندار بر اجرایی شدن مجوزهای سرمایه گذاری همراه بود.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان شمالی، محمد رضا صالحی در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه استان اظهار داشت: از ۱۱ میلیارد دلار مجوز سرمایه گذاری خارجی که پارسال در کشور صادر شد سه میلیارد و ۳۷۸ میلیون دلار مجوز مربوط به خراسان شمالی است و اکنون شرایط رفته رفته برای آغاز عملیات اجرایی این مجوزها فراهم می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
وی تاکید کرد: اجرایی شدن بخشی از این مجوزها موجب رشد و توسعه استان خواهد شد و بنابراین تمامی مدیران باید پیگیری های لازم را در این زمینه داشته باشند. صالحی در ادامه افزود: با پیگیری ها و هماهنگی های صورت گرفته با وزارت اقتصاد دارایی و دستگاههای نظارتی استان صدور فرم های اشتغال استان باید زیر نظر حوزه سرمایه گذاری و معاونت اقتصادی استان باشد و مردم دقت نظر لازم را در این خصوص داشته باشند. وی مطرح کرد: با توجه به ارائه گزارش عملکرد ستاد خدمات سرمایه گذاری استان امسال یک در هزار اعتبارات جاری استان به این حوزه اختصاص داده خواهد شد. صالحی از تخصیص اعتبار از محل اعتبارات تملک دارایی کشور به استان خبر داد و تصریح کرد: تکمیل ساختمان‌های دولتی و فضای نیمه‌تمام ادارات در سطح استانی و شهرستانی در دستور کار استان قرار دارد و امیدواریم با تخصیص این اعتبار این امر تحقق یابد. معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان شمالی نیز در این نشست با بیان اینکه طرح جامع پسماند استان از سال های گذشته در دست پیگیری است گفت: این طرح به منظور ساماندهی و برنامه ریزی برای مدیریت پسماند استان در شهرها و روستاها و نیز زباله های ویژه مطالعه می شود. محمد حسین علی نیا اظهار کرد: جابجایی محل دفن زباله های استان از ارتفاعات کوه باباموسی به منظور کاهش آسیب های زیست محیطی مورد تاکید استان است و پیگیری های لازم جهت اجرایی شدن این طرح با تاکید بر تهیه طرح جامع پسماند استان در دستور کار مسولین ذی ربط قرار دارد. علی نیا افزود: در استان سه نقطه برای جمع آوری و دفن زباله ها پیش بینی شده است که درجنوب، شمال شرق و شمال غرب است. در ادامه این نشست رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان خراسان شمالی گفت: بنا به ضرورت استان هماهنگی های لازم با فرمانداران جهت تسریع در رسیدگی به مشکلات مدارس آسیب دیده در زلزله اخیر استان صورت گرفته است چرا که بهره برداری از مدارس آسیب دیده در بجنورد و مانه سملقان با مساعدت اداره کل آموزش و پروش و اداره کل نوسازی استان برای سال تحصیلی جاری از اولویت های استان است. مجید پورعیسی با بیان این مطلب که تهیه طرح جامع پسماند استان به صورت پژوهشی و اجرایی مورد تصویب اعضاء شورای برنامه ریزی قرار گرفت، افزود: به منظور مدیریت مطلوب پسماند در حوزه شهری و روستایی خواستار حضور بخش خصوصی در این حوزه هستیم. پورعیسی ادامه داد: کارگروه پسماند استان برگزاری نشست ها و جلسات کارشناسی لازم را برای تهیه هرچه سریع تر طرح جامع پسماند استان در دستور کار خود قرار دهد و حسن اجرای این طرح با بهره مندی از تجارب سایر استان ها و کارشناسان حوزه ی مربوطه تضمین شود. وی ادامه داد: در چند سال اخیر شاهد رشد هزینه ای در بخش فرهنگی استان هستیم که فراهم سازی بستر مناسب جهت حضور بخش خصوصی در این حوزه از ضروریات استان است. هادی قوامی نماینده مردم اسفراین نیز با اشاره به رتبه اول خراسان شمالی در صدور مجوزهای سرمایه‌گذاری خارجی در سال گذشته، افزود: به دنبال اجرایی شدن این مجوزها در سطح استان هستیم. قوامی افزود: رشد هشت درصدی یکی از اهداف برنامه ششم توسعه است که برای تحقق این هدف به سرمایه گذاری خارجی به میزان ۶۰ میلیارد دلار در سال نیازمندیم که خوشبختانه در دوران پسابرجام زمینه ی گسترش تعاملات ایران با سایر کشورها فراهم شده است. گفتنی است در این جلسه طرح اختصاص زمین به اداره کل هواشناسی استان جهت راه اندازی مرکز تحقیقات هواشناسی کشاورزی مورد تصویب قرار گرفت.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۱۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان

به گزارش خبرنگار مهر، اکبر محمدی ظهر شنبه در نخستین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سال‌جاری اظهار کرد: آخرین تخصیص اعتبارات در ۲۹ اسفند سال گذشته انجام شد و به همه مدیران استان میزان تخصیص اعلام شده، بنابراین باید در خصوص هزینه کرد آن تسریع شود.

وی بر لزوم تشکیل کارگروه فنی در صورت هزینه کرد اعتبارات تاکید کرد و گفت: تا ۲۰ اردیبهشت همه دستگاه‌های اجرایی استان میزان اعتبارات ملی خود را به ما اعلام کنند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: فرمانداران برنامه‌ریزی لازم را با اولویت پروژه‌های نیمه تمام و طرح‌های بسترساز تولید و اشتغال انجام دهند.

۷۰ درصد مصوبات شورای توسعه و برنامه ریزی در سال گذشته انجام شد

محمدی تصریح کرد: آسیب شناسی از مصوبات شورای برنامه ریزی استان صورت گرفته است و سال گذشته ۱۲ جلسه این شورا با ۱۰۰ مصوبه تشکیل شد که ۷۰ درصد این مصوبات انجام شده و مابقی در حال اجرا هستند.

وی مشارکت عمومی، خصوصی برای اتمام پروژه‌های عمرانی را یکی از موارد قانونی خواند و گفت: اطلاعات مربوط بیش از هزار و ۵۰۰ پروژه در سامانه مربوطه ثبت شد و از این تعداد ۱۸ پروژه برای واگذاری به بخش خصوصی انتخاب شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اشاره به اینکه برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام باید از ظرفیت واگذاری آنها به بخش خصوصی اقدام شود، افزود: همه استان‌ها در راستای تحقق شعار سال موظف اند برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت و مشارکت مردم و کاهش نرخ تورم و بیکاری ارائه دهند.

محمدی خاطرنشان کرد: دستگاه نظارتی برنامه تدوین شده را رصد می‌کند و گام نخست در تدوین این برنامه عملیاتی شامل تعیین مسائل مهم و اولویت‌های استان، گام دوم تشریح مدل مفهومی برنامه تحقق شعار سال، گام سوم تعیین اهداف کلان برنامه و ابلاغ آن به دستگاه‌های اجرایی، گام چهارم تدوین برنامه عملیاتی براساس محتوای مدل مفهومی و گام پنجم طرح و بررسی و تصویب یا اصلاح برنامه عملیاتی دستگاه‌ها در شورای برنامه ریزی خواهد بود.

تخصیص ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ به اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

وی با اشاره به اینکه ۲۰ درصد تسهیلات تبصره ۲ قانون بودجه ۱۴۰۳ باید برای اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد، گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید این سهم ۲۰ درصدی را در نظر بگیرند.

وی اضافه کرد: ایجاد اشتغال و تولید تکلیفی برعهده همه ما است و باید پروژه‌های قابل اتمام و طرح‌های بسترساز مسائل اقتصادی در اولویت قرار گیرند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان خاطرنشان کرد: هزار میلیارد تومان باید امسال به حساب صندوق پیشرفت و عدالت واریز شود و در برنامه رشد اقتصادی استان در سال جاری تاکید بر جلب مشارکت مردم و فعالان اقتصادی، تکمیل پروژه‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد است.

محمدی تاکید کرد: باید برنامه رشد اقتصادی استان با رعایت سند آمایش تهیه و اجرا شود که در این مهم تاکید بر فناوری است و تحقق ۲۰ درصدی رشد باید از فعالیت مراکز و واحدهای رشد و فناوری صورت پذیرد.

کد خبر 6090040

دیگر خبرها

  • لزوم ارایه برنامه‌های عملیاتی برای افزایش تولید و ثروت در کردستان
  • افزایش ۷۲ درصدی سرمایه گذاری خارجی آذربایجان شرقی
  • مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره پرداخت شود
  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • حل معضل پسماند در استان نیازمند هم افزایی مردم و مسئولان مرتبط است
  • پرداخت مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره/ بی‌توجهی در حوزه پسماند زیبنده استان ایلام نیست
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • ایمن سازی نقاط حادثه خیز جاده‌های خوزستان در دستور کار قرار گیرد
  • عملیات اجرایی بیمارستان عسلویه نیمه نخست امسال آغاز خواهد شد
  • تاکید استاندار اصفهان بر هم‌افزایی مدیران‌ اجرایی