Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس ارشد روانشناسی پرخاشگری و خشونت در خانواده، تحقیر و عیب جویی را از جمله عوامل افزایش احتمال گرایش به اعتیاد در بین افراد دانست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، قصه امروز و دیروز نیست از سویی همجواری با دوکشور افغانستان و پاکستان از سویی دسترسی آسان به مواد مخدر از جمله، پان، ناس، تریاک، شیشه و غیره در کوچه پس کوچه های پایین شهر همه این موارد زمینه گرایش به اعتیاد جوانان این دیار را فراهم کرده تا با اندک مشکلی یا بروز مشکلات خانوادگی و یا رفت و آمد با دوستان ناباب در این دام خانمان سوز گرفتار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دسترسی راحت به مواد مخدر منجر به کاهش سن اعتیاد در بین افراد و از سویی فراهم شدن زمینه نگرانی بین فعالان و کارشناسان حوزه اعتیاد شده است زیرا آمارها گویای نزدیک شدن سن اعتیاد به کودکان است که این مهم خود زنگ خطری برای والدین و جوانان به شمار می رود.

مشکلات خانوادگی، عدم دوستی والدین با فرزندان، تضاد و کشمکش بین والدین، فقر مادی، بیکاری، دوستان ناباب، چشم وهم چشمی، تنهایی، حس کنجکاوی و غیره به ترتیب بیشترین عوامل گرایش به اعتیاد در جوانان به شمار می رود که سالانه علاوه بر اینکه آمار بالای قربانیان را به خود اختصاص داده آسیب جدی هم بر پیکر خانواده و جامعه وارد کرده است.


مهسا کریمی کارشناس ارشد روانشناسی در گفت وگو با خبرنگار عصرهامون با بیان اینکهاعتیاد به مواد مخدر سن و سال خاصی ندارد، اظهار داشت: اعتیاد یک بیماری جسمی، روانی و اجتماعی است که افراد به دلیل فشار زیاد مشکلات به ویژه بیکاری و فقر در دام این بلای خانمان سوز گرفتار می شوند.

وی مواجه شدن با مشکلات خانوادگی در اوایل زندگی و توجه بیش از حد به فرزندان را از جمله عوامل افزایش احتمال مصرف مواد در افراد عنوان کرد و گفت: سرزنش افراد، مقایسه فرزندان با دیگران،کشمکش های خانوادگی، والدین معتاد، طلاق، از دست دادن یکی از والدین، پرخاشگری و خشونت در خانواده تحقیر و عیب جویی را از دیگر عوامل افزایش احتمال گرایش به اعتیاد در بین افراد دانست.

کارشناس ارشد روانشناسی گفت: افرادی که والدین آنها معتاد هستند بیشتر از سایرین در معرض ارتکاب جرایم مختلف و بزهکاری قرار دارند.

وی کاهش اعتماد به نفس و ضعف اراده و شخصیت را از جمله عوارض روانی ناشی از اعتیاد به مواد مخدر دانست و افزود: اعتیاد علاوه بر اینکه یکسری آثار منفی بر رفتار و کردار فرد معتاد برجای می گذارد از سویی باعث متحمل شدن فشارهای روحی و مالی زیادی بر خانواده فرد نیز می شود.

کریمی از اعتیاد به عنوان باتلاقی یاد کرد که رهایی از آن بسیار سخت است بر همین اساس ادامه داد: اعتیاد و مواد مخدر بلایی خانمان سوز است که افراد زیادی را در چنگال خود به اسارت درآورده به گونه ای که رهایی از این بلا نیازمند همت و اراده ای آهنین است.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۶۲۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - رئیس جمهور فرانسه خواستار آن شد که استفاده از شبکه‌های اجتماعی توسط کودکان زیر ۱۵ سال در اتحادیه اروپا، تحت کنترل والدین باشد.
امانوئل مکرون در یک سخنرانی مفصل درباره آینده اتحادیه اروپا در دانشگاه سوربن پاریس، گفت: قبل از ۱۵ سالگی باید کنترل والدین برای دسترسی به فضای دیجیتال وجود داشته باشد. اگر محتوا چک نشود، این دسترسی، انواع خطرات و تحریفات ذهنی را ایجاد می‌کند که می‌تواند انواع نفرت را توجیه کند.

به گزارش ایتنا از ایسنا، فرانسه در سال‌های اخیر شاهد حوادث خشونت‌بار مکرری بوده که دسترسی کودکان خردسال به اینترنت در وقوع آنها، نقش داشته است.

بر اساس گزارش لوکال، اپلیکیشن‌های شبکه‌های اجتماعی مانند تیک‌تاک همچنین در ناآرامی‌هایی که پس از تیراندازی پلیس به یک نوجوان در حومه پاریس در سال ۲۰۲۳ روی داد و به بسیاری از شهرهای فرانسه گسترش یافت، نقش داشتند.

پارلمان فرانسه سال گذشته، لایحه محدودیت استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای کاربران زیر ۱۵ سال را تصویب کرد. بر اساس این مصوبه، دسترسی کودکان زیر ۱۵ سال به شبکه‌های اجتماعی منوط به رضایت والدین شد و این مصوبه همچنین به والدین اجازه می‌دهد حساب‌های کاربری کودکان زیر ۱۵ ساله‌ خود را در شبکه‌های اجتماعی به حالت تعلیق درآورند.

پس از تصویب این لایحه در مجلس ملی فرانسه که با هدف مبارزه با هرزه‌نگاری، آزار و اذیت سایبری و رفتارهای اعتیادآور صورت گرفت، مجلس سنا هم به آن رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد
  • دستگیری دو باند توزيع مواد مخدر در کرمانشاه
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • راهکارهای جایگزین تنبیه بدنی در کودکان
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • کشف حدود ۲۵ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در تایباد
  • کشف حدود 25 کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در مرز دوغارون