Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@14:23:42 GMT

نبود پرستار متقاضی کار در تهران!

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۷۴۷۲۵

دکتر صدف علیپور- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از معضلات جدی بیمارستان‌های استان تهران، کمبود پرستار است و علیرغم اینکه در طی هفت سال اخیر محدودیتی در جذب کارشناس پرستاری در قالب مجوزهای موجود نداشته‌ایم، به دلیل نبود کارشناس پرستاری متقاضی کار در تهران، این نیرو تامین نشده است.

خبرگزاری ایسنا: دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه ارایه خدمات به بیماران در بیمارستان‌هایش با کمبود بیش از 3000 پرستار روبروست و این درحالیست که به اذعان مسوولان این دانشگاه، با وجود نبود محدودیت در جذب کارشناس پرستاری، اما پرستار متقاضی کار در تهران وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر همین اساس این دانشگاه همسو با برنامه‌های وزارت بهداشت و در جهت تامین نیروی کارشناسی پرستاری مورد نیاز، دو طرح را پیش می‌برد تا به این ترتیب هم‌راستا با افزایش ظرفیت پذیرش رشته پرستاری، بتوان از ظرفیت بیمارستان‌های دولتی و خصوصی نیز در تربیت کارشناسان پرستاری استفاده کرد.

دکتر صدف علیپور- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: یکی از معضلات جدی بیمارستان‌های استان تهران، کمبود پرستار است و علیرغم اینکه در طی هفت سال اخیر محدودیتی در جذب کارشناس پرستاری در قالب مجوزهای موجود نداشته‌ایم، به دلیل نبود کارشناس پرستاری متقاضی کار در تهران، این نیرو تامین نشده است.

وی افزود: در واقع در سال 92 با وجود نیاز به حدود 7000 کارشناس پرستاری در بیمارستان‌های دانشگاه، حدود 4300 نفر مشغول به کار بوده‌اند و بیش از 2700 نفر کمبود پرستار داشته‌ایم و این کمبود در سال‌های 95 و 96 به بیش از 3000 نفر رسیده است.

علیپور ادامه داد: در طرح اخیر معاونت آموزشی، دانشکده خواهد توانست با استفاده بیشتر از پتانسیل‌های موجود در بیمارستان‌ها، نیروی کارشناس پرستاری متعهد به فعالیت در آن بیمارستان را آموزش دهد. امید ما نیز این است که با این طرح، بخشی از مشکلات ما در آینده برطرف شود.

همچنین دکتر جلیل، معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: به منظور تحقق سیاست‌های وزارت بهداشت و تأمین نیروی پرستاری، ظرفیت پذیرش رشته پرستاری دانشگاه برای آزمون سراسری سال تحصیلی 97 - 1396 افزایش یافت.

وی گفت: در سال تحصیلی پیش‌رو، دانشگاه تلاش می‌کند با استفاده بهینه از ظرفیت آموزشی مراکز بزرگ آموزشی، پژوهشی و درمانی بخشی از نیاز بیمارستان‌ها به نیروی کارشناسی پرستاری را تأمین کند. به دنبال برآوردهای کارشناسی که در وزارت بهداشت انجام شد، دو آئین‌نامه «استفاده از ظرفیت بیمارستان‌های دولتی و خصوصی در تربیت کارشناسان پرستاری» و «توسعه همکاری بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی درمانی با دانشکده‌های پرستاری و مامایی در آموزش دانشجویان پرستاری» توسط وزارت متبوع تدوین و به دانشگاه‌ها ابلاغ شد.

جلیل افزود: به دنبال ابلاغ آئین‌نامه‌های مذکور، جلسات متعددی در دانشگاه با حضور مسئولین دانشکده پرستاری و مامایی، بیمارستان‌های آموزشی و مدیریت پرستاری معاونت درمان دانشگاه و معاونت آموزشی تشکیل شد و جهات مختلف موضوع مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه این مسیر و به منظور بررسی ظرفیت بیمارستان‌ها و مراکز آموزشی چک لیست ارزیابی بیمارستان آموزشی درمانی متولی تربیت دانشجوی پرستاری تدوین و به بیمارستان‌ها ارسال گردید و براین اساس بیمارستان‌های مورد نظر انتخاب شدند. در نهایت با جمع‌بندی بحث‌های صورت گرفته توافق‌نامه مشخصی فی‌مابین رئیس دانشکده پرستاری و مامایی و معاونت آموزشی تدوین شد که در آن به روال پیش‌بینی شده تأکید شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: در این روش دانشجویان از طریق کنکور سراسری جذب می‌شوند و دانشکده پرستاری و مامایی دانشجویان را پذیرش می‌کند و کلیه مراحل آموزش و فارغ‌التحصیلی آنان تحت مدیریت این دانشکده و براساس ضوابط مصوب انجام می‌شود. دانشکده با انعقاد تفاهم‌نامه با بیمارستان‌های مورد نظر نسبت به آموزش دانشجویان اقدام می‌کند و برای آموزش این دانشجویان از اساتید دانشکده و در صورت لزوم با کمک گرفتن از پرستاران واجد شرایط (به عنوان همکار آموزش بالینی دانشکده) بیمارستان‌های مربوطه و اعضای هیأت علمی بالینی مستقر در بیمارستان که از طریق آئین‌نامه ذی‌ربط جذب شده‌اند، بهره خواهد جست.

وی افزود: دانشگاه نیز ضمن پایش کیفی دوره و رعایت ضوابط و استانداردها تلاش خود را برای فراهم کردن بستر و زیرساخت‌های لازم به عمل خواهد آورد. انتظار می‌رود بیمارستان‌های دخیل در آموزش، ضمن مساعدت در برگزاری هرچه بهتر دوره از بین این دانشجویان پس از فراغت و به منظور تأمین نیروی پرستاری مورد نیاز خود برای ارائه خدمات سلامت اقدام به جذب آنان کنند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۷۴۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت

به گزارش جماران؛ رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران اعلام کرد: شورای راهبردی این دانشکده با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی در حال شکل‌گیری است.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه تهران، دکتر فاطمه یزدیان، رئیس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث پانصد واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره نمود. 

یزدیان با اشاره به اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، گفت: برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، مدیریت دانشکده با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر دکتر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله خانم دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید بر روی موضوع، از ایشان خواسته شد که در راه‌اندازی و فرآیند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کنند.

وی افزود: این درخواست با خانم دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از ایشان خواسته شد که در شورای راهبردی و هیئت جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که ایشان اعلام نمودند به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و لذا این پیشنهاد را نپذیرفتند.

دیگر خبرها

  • تماس منافقین برای تخلیه اطلاعاتی پرستار بیمارستان محل حضور شهید سلیمانی‌ | بشنوید
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران +تصویر
  • همسر رئیسی پیشنهاد دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • جمیله علم‌الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت
  • سِمت دقیق همسر رئیسی مشخص شد
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون