Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-30@23:30:18 GMT

انسانم آرزوست! / مسجدی که یکساله بنا شد

تاریخ انتشار: ۲۰ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۹۹۱۱۴۲

انسانم آرزوست! / مسجدی که یکساله بنا شد

خبرگزاری میزان- اگر مولوی که قرن‌ها قبل با چراغ دنبال می‌گشت تا انسان را پیدا کند، امروز زنده بود با خواندن این خبر قانع می‌شد که انسان را یافته است. آیا ما نیز می‌توانیم به این قله‌ها برسیم؟ «رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند»

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، رسانه‌ها در فضای خبری روزانه خود اخبار اختصاصی و عمومی مختلفی را منتشر می‌کنند که این اخبار بعضا فقط در یک رسانه منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان در نظر دارد هر روز اخبار منتخب فضای مجازی را از سایت‌ها و خبرگزاری‌ها و حتی کانال‌های تلگرامی مختلف جمع‌آوری کرده و در قالب یک بسته خبری منتشر کند. در این بسته همه خبر‌ها و آیتم‌ها با ذکر منبع منتشر می‌شوند و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست.

انسانم آرزوست!

عباسعلی کدخدایی عضو شورای نگهبان در کانال تلگرامش نوشت: اگر مولوی که قرن‌ها قبل با چراغ دنبال می‌گشت تا انسان را پیدا کند، امروز زنده بود با خواندن این خبر قانع می‌شد که انسان را یافته است. آیا ما نیز می‌توانیم به این قله‌ها برسیم؟ «رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند»

و خبر این بود:

(اوستا جلیل بیشتر درآمد کفاشی‌اش را خرج ۴، ۵، ۰ بچه یتیمی کرده که در این سال‌ها تحت پوشش داشته است. او روز‌های پنجشنبه و جمعه کفش‌های مردم را رایگان واکس می‌زند.)

مسجدی که یکساله بنا شد

مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه در کانال تلگرامش نوشت: مسجد سفید در منطقه «بولغار» و در کنار آن آکادمی علوم اسلامی روسیه طی یکسال گذشته بنا شده است. در قرون پایانی هزاره گذشته میلادی حکومت «بولغار- تاتار» در اینجا شکل گرفت و در سال ۹، ۲، ۲ میلادی با پذیرش فرستاده خلیفه عباسی که از بغداد آمده بود، اسلام دین رسمی این منطقه شد. حکومت مذکور در نیمه قرن سیزدهم میلادی با حمله مغول‌ها فروپاشید. دو روز پیش در سفری به تاتارستان و در ادامه برگزاری همایش در باشقیرستان، از این منطقه بازدید داشتیم. طبق تصمیم سال گذشته دولت روسیه در این منطقه و برای حمایت از اسلام تاریخی و سنتی مسجد و آکادمی علوم اسلامی بنا شد که آماده بهره برداری است.

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۹۹۱۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • پشت‌پرده عکس‌ جعلی ترانه علیدوستی و پدرش
  • جرم انتشار عکس جعلی وایرال شده از ترانه علیدوستی و پدرش چیست؟
  • حکمرانی رسانه را جدی بگیریم
  • حمله تروریستی به مسجدی در هرات/ ۶ نمازگزار کشته شدند
  • اخبار جعلی از سر و کول هنرمندان بالا می‌رود
  • رسانه عبری: جنگ غزه واردات خودرو را در اسرائیل فلج کرد
  • تکذیب یک شایعه عجیب درباره نام استقلال
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • واکاوی ابعاد جهش تولید با مشارکت مردم در «نقش ما» منتشر شد
  • شیرین سعیدی: از شنیده شدن خبر بازداشت خود شوکه شدم!